Laddar innehåll ...

Ashkan Fardost - Digitaliseringsexpert och forskare

Ashkan Fardost

Digitaliseringsexpert och forskare

Enligt Ashkan Fardost har de flesta missförstått hela poängen med digitaliseringen. Det handlar inte bara om teknologi i sig, utan även hur digitala teknologier påverkar mänskligt beteende. En affärsmodell som ska överleva i den digitala eran måste därför ta hänsyn till det digitala beteendet, inte bara den digitala teknologin. Det handlar alltså inte bara om att omvandla analoga processer till ettor och nollor eller att skriva uppdateringar på sociala medier. Det handlar om ett helt nytt sätt att tänka.

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Baserat på den senaste forskningen skapar Ashkan Fardost inspirerande föreläsningar som hjälper dig och din verksamhet inom områden som innovation och digitalisering.

Ashkan Fardost började sin digitala resa i början av 2000-talet. Genom att göra musik med mjukvara och “hacka” Napster spred han sin musik världen över och landade ett skivkontrakt med EMI och Armada Music som 17-åring. Efter musikkarriären involverade han sig i innovationsvärlden. Han har bland annat en doktorsexamen i kemisk katalys från Uppsala universitet och har spenderat flera år i Stockholms startup-scen, både som grundare och medarbetare.

I dag hjälper Ashkan Fardost startups och koncerner med innovation och investerar i svenska nystartade bolag. Han är bland annat delägare i Tannak, ett svenskt bolag som kopplar upp renar och andra frigående djur till internet i miljöer där det varken finns el eller mobiltäckning. Varannan tisdag ser vi även honom i morgonsoffan på SVT.

Ashkan Fardost studerar hur digitalisering och teknologi påverkar olika branscher, mänskligt beteende och hela samhällen. Sedan omvandlar han sina insikter och studier till en inspirerande föreläsning som skräddarsys till dig och ditt team där ni får följande:

– Ett helhetsperspektiv på den digitala utvecklingen, disruptiv innovation och teknologiska trender.
–  En god förståelse för hur just er bransch kommer att påverkas under de kommande tjugo åren.
– En strategisk roadmap inför det kommande året baserat på era specifika utmaningar.

Allt från Fortune 500-koncerner till myndigheter och mindre startups har redan låtit sig inspireras av Ashkan Fardost och hans ögonöppnande föreläsningar. Boka honom här hos Athenas!

  Ashkan Fardost föreläser om:

  • Digitalisering
  • Automatisering
  • Teknologiska trender
  • Disruptiv innovation
  • Kreativitet
  • Internet of Things

  Sagt om Ashkan Fardost:

Kunder som har upplevt föreläsningar med Ashkan Fardost

Ladda mer...

Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden