Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-01-blue

Skapa och utveckla den framtid som du önskar

Stefan Hyttfors

Stefan Hyttfors

Stefan Hyttfors erbjuder inspirerande och ögonöppnande föreläsningar om framtiden och hur man förändrar den.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Stefan Hyttfors

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Framtiden närmar sig med stormsteg. Men hur kommer den se ut? Stefan Hyttfors sitter inte och rullar tummarna och inväntar svar på hur framtiden kommer te sig - och det borde inte du heller. Vill du veta hur framtiden blir får du vara med och skapa den själv! Stefan Hyttfors energirika föreläsningsstil, engagerande beröringspunkter och intressanta poänger gör honom till en talare utöver det vanliga. Boka en föreläsning och spetsa öronen så kan du vara med och utveckla den framtid som DU önskar!

Förändring är ledordet för övergång från nutid till framtid. I alla fall om man frågar vår hyllade talare Stefan Hyttfors – och han vet vad han talar om. Stefan Hyttfors har insett att vi inte kan nöta på i gamla hjulspår och tro att gårdagens metoder ska kunna lösa framtidens bekymmer. Vi måste tänka om och skapa nytt! 

I sin ungdom var Stefan Hyttfors en målmedveten och driven kille som ägnade en stor del av sin tid åt sitt stora intresse och sin framtidsdröm – att få bli pressfotograf. Han tilltalades starkt av tanken på att få resa över land och hav och ta del av världshändelser, dokumentera dem och vara ögonen genom vilka andra får beskåda den stora vida världen. Denna dröm gjorde att Stefan Hyttfors tidigt kunde ses vandra runt i stan med en kamera runt halsen, redo att dokumentera nyheter som kom i hans väg. Och några av de bilder han tog då blev faktiskt sålda! Hans passionerade amatörfotograferande och regelbundna besök hos en dagstidning gjorde att han närmast betraktades som en kontorsmaskot.

Stefan Hyttfors stora intresse för fotografering förde honom inom kort till USA. Han bodde först i Los Angeles, men flyttade senare till New York. Här jobbade han flitigt i 5 år tills ett stundande faderskap öppnade dörren för att flytta tillbaka till Sverige. Väl tillbaka fick han ett arbete som fotografisk chefredaktör på Expressen 2000-2003, innan han gick vidare till att 2005 starta Wenderfalck PR tillsammans med tre andra. PR-byrån nådde stor framgång och han fick som grundare ta del av åtskilliga priser och utmärkelser som resultat av sitt jobb. Ändå kände Stefan Hyttfors att det inte var rätt väg för honom att gå. Han tog sitt pick och pack och nyttiga erfarenheter och startade eget!

I dag är Stefan Hyttfors en av Sveriges mest uppskattade föreläsare. Hans inbyggda drivkraft och passion från ungdomen fortsätter att genomsyra hans arbete, och han brinner för att inspirera andra till förändring och få oss att tänka framåt. Boka en föreläsning hos Athenas och ta del av entusiasmerande beskrivningar av framtida fenomen såsom artificiell intelligens, självstyrda bilar och maktskiften. Få också en inblick i varför vi bör fokusera på beteendeförändring som den viktigaste grundstenen för förändring istället för att bara fokusera på teknik. En föreläsning med Stefan Hyttfors ger dig insikt i vad framtiden har att erbjuda dig, men framför allt vad du har att erbjuda framtiden!

Visa föreläsningar med Stefan Hyttfors

  WTF? – What’s the future?

   

  • Stefan Hyttfors föreläser på svenska och engelska om framtid, omvärldsbevakning och affärsutveckling. Med fokus på samhäll- och beteendeförändringar målar han upp framtidsbilder och hjälper ditt företag eller organisation att förbereda sig inför framtiden.
  • Han skräddarsyr och kundanpassar varje föreläsning utifrån önskan och behov och belyser de viktigaste hållpunkterna för en hållbar framtidsutveckling.
  • Inspireras till att tänka nytt, ändra perspektiv och vidga dina vyer. Stefan Hyttfors hjälper oss att se hur vårt eget beteende ligger till grund för framtida vinnande metoder – kanske till och med i högre grad än tekniken gör!

   

Skicka en oförpliktande förfrågan på Stefan Hyttfors

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Stefan Hyttfors