Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-05

AI - Från Teori till Praktik

Joakim Flink_Athenas_Föreläsning

Joakim Flink

Lär känna framtiden med Joakim Flink, pionjären bakom Sveriges AI-utbildning och elevhälsoplattformen EHT-Kollen.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum

Därför ska du boka Joakim Flink

 • Upptäck hur AI kan revolutionera er verksamhet och öka er konkurrenskraft.
 • Använd Joakims pedagogiska tekniker för att omsätta komplexa idéer till praktisk handling.
 • Som medgrundare till EHT-Kollen revolutionerade han elevhälsan med en digital och GDPR-säker plattform.
Skicka en icke-bindande förfrågan på Joakim Flink

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Ta ert företag till nästa nivå med Joakim Flink, en banbrytande AI-pedagog med över ett decenniums erfarenhet. Som initiativtagare till Sveriges ledande teknikspetsutbildning och medgrundare av det innovativa elevhälsosystemet EHT-Kollen, har Joakim en unik förmåga att kombinera pedagogisk skicklighet med AI-teknik. Genom sina inspirerande föreläsningar, kryddade med humor och verkliga exempel, engagerar han åhörarna i djupgående diskussioner, och förvandlar komplex teori till praktisk tillämpning.

Därför ska du boka Joakim Flink

 • Upptäck hur AI kan revolutionera er verksamhet och öka er konkurrenskraft.
 • Använd Joakims pedagogiska tekniker för att omsätta komplexa idéer till praktisk handling.
 • Som medgrundare till EHT-Kollen revolutionerade han elevhälsan med en digital och GDPR-säker plattform.

Vilken väg ska din organisation ta i teknikens snabbt föränderliga landskap? Joakim Flink har svaren. Som en pionjär inom artificiell intelligens (AI) och dess pedagogiska användningsområden, har Joakim spenderat det senaste decenniet med att omvandla avancerad teknologi till praktiska verktyg för både utbildning och näringsliv.

Att boka Joakim Flink till ditt event ger din organisation tillgång till spetskompetens inom AI, komplett med handfasta tips för hur dessa insikter kan appliceras för att främja innovation och tillväxt. Joakim Flink föreläsning ger deltagarna en unik möjlighet att djupdyka i AI-teknikens möjligheter och utforska hur dessa kan revolutionera deras arbete och bransch.

Med Joakim som guide, upptäcker din personal hur AI kan omdefiniera deras dagliga uppgifter och bidra till verksamhetens framgång. Hans expertis i att föra samman teori och praktik gör varje Joakim Flink bokning till en investering i organisationens framtida kapacitet.

Genom att välja Joakim Flink för ditt nästa event säkerställer du att din organisation inte bara anpassar sig till den digitala eran utan även utmärker sig i den. Låt Joakim inspirera ert team att omfamna framtiden med öppna armar och utnyttja den fulla potentialen av AI.

Visa föreläsningar med Joakim Flink
Joakim Flink Föreläsning

Utforska Artificiell Intelligens: Möjligheter och Utmaningar

Denna föreläsning erbjuder en omfattande inblick i artificiell intelligens (AI), med ett särskilt fokus på nuvarande innovationer och de framtida möjligheter som denna teknologi för med sig. Genom att fokusera på generativ AI, kommer vi att utforska dess förmåga att skapa bilder och text, vilket öppnar upp för nya sätt att effektivisera och förbättra våra arbetsprocesser. Vi kommer att belysa AI:s inverkan över en rad olika sektorer, såsom hälsovård, utbildning och tillverkning, och titta närmare på de etiska och sociala utmaningar som teknologin innebär. Denna föreläsning är utformad för att ge dig kunskaperna att utnyttja AI som ett verktyg genom hela livet, och lära dig att använda det på bästa sätt.

 • Hur fungerar det och hur använder jag det på bästa sätt? – En djupdykning i grunderna av generativ AI, inklusive dess funktion och de mest effektiva sätten att utnyttja denna teknologi i vardagliga tillämpningar.
 • Teknologiska Genombrott – En utforskning av hur AI-teknologier har revolutionerat olika industrier genom att förbättra effektiviteten, innovationen och skapandeprocesserna. Vi kommer att titta på specifika exempel där AI har haft en betydande inverkan på branscher och förändrat spelreglerna.
 • Etiska Betraktelser – En viktig diskussion om de etiska frågeställningarna och de sociala konsekvenserna av AI. Hur hanterar vi frågor som rör integritet, säkerhet och bias i AI-system? Denna del syftar till att väcka medvetenhet och förståelse för de moraliska dilemman som är förknippade med AI-teknologin.
 • Framtidsutsikter – En visionär blick in i framtiden för AI och de potentiella genombrotten som kan forma vår värld. Vi kommer att utforska de lovande områdena inom AI-forskningen och diskutera hur dessa framsteg kan leda till banbrytande innovationer som ytterligare kan förbättra våra liv och arbete.
Joakim Flink Föreläsning

Virtuell och Förstärkt Verklighet: Framtidens Gränssnitt

Denna föreläsning utforskar virtuell verklighet (VR), förstärkt verklighet (AR) och utökad verklighet (XR) som banbrytande teknologier som omdefinierar vårt sätt att interagera med världen. Vi kommer att undersöka hur dessa teknologier utvecklas, deras tillämpningar inom olika fält, och hur de kan forma vår framtid.

 • Grundläggande Principer – Vad är VR, AR, och XR och hur skiljer de sig åt?
 • Användningsområden – Från spel och underhållning till utbildning och sjukvård.
 • Utveckling och Innovation – Hur teknologiska framsteg driver framtidens användningsfall.
 • Utmaningar och Möjligheter – En diskussion om de tekniska och sociala utmaningarna och möjligheterna med VR/AR/XR.
Joakim Flink Föreläsning

Livslångt Lärande: Att Inspirera till Oändlig Utforskning

I denna inspirerande föreläsning diskuterar vi vikten av livslångt lärande för personlig och professionell utveckling. Vi kommer att utforska strategier för att uppmuntra och upprätthålla en kultur av kontinuerligt lärande, samt verktyg och resurser som kan stödja denna strävan.

 • Betydelsen av Livslångt Lärande: Varför kontinuerligt lärande är avgörande i dagens snabbföränderliga värld.
 • Att Skapa en Lärande Kultur: Hur individer och organisationer kan främja en miljö som uppmuntrar till ständig utveckling.
 • Resurser och Verktyg: Översikt av digitala plattformar och resurser som stöder lärande.
 • Personliga Berättelser: Exempel på framgångsrika livslånga lärare och hur de håller sin lärande resa levande.

Dessa föreläsningar syftar till att både informera och inspirera, erbjuder en djupdykning i aktuella teknologiska trender samt ger insikter i hur vi som individer och samhällen kan anpassa oss till och dra nytta av dessa förändringar.

Skicka en icke-bindande förfrågan på Joakim Flink

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Joakim Flink