Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-01-blue

Det är hur du agerar vid motgångar som definierar hur långt du når och vem du blir

Tuva Palm föreläsning

Tuva Palm

En av Sveriges mäktigaste tech-kvinnor föreläser om hur företag och organisationer bör förbereda sig inför framtiden.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en icke-bindande förfrågan på Tuva Palm

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Den digitala revolutionen väntas påverka våra liv mer än vad den industriella revolutionen gjorde under 150 år. Hur kan man som företag, bolag eller organisation tackla denna utmaning? Hur ska man sätta en affärsplan idag som håller imorgon? Och hur ska ledare och chefer väntas leda och inspirera sina medarbetare för att utföra stordåd i en arbetsmarknad som konstant förändras? Tech-profilen Tuva Palm kan ge er handfasta tips för att gå vinnande ur denna förändring. Boka en Tuva Palm föreläsning här!

Tuva Palm har varit med på listan över Sveriges mäktigaste tech-kvinnor i flera år och är en inflytelserik inspiratör och debattör inom digitalisering, ledarskap och teknik.

Med en bakgrund som CTO på Nordnet, produktdirektör på Klarna, utvecklingschef på Oracle och utvecklare av programspråket Java är det inte svårt att säga att Tuva Palm har tekniska erfarenheter som få kan likna. I dagsläget hjälper hon företag och organisationer med digitala strategier för framtiden i form av styrelseproffs, investerare och exekutiv rådgivare.

Tuva Palm driver dessutom STHLM TECH som är Europas största tech-meetup där hon varje månad leder diskussioner mellan investerare, framgångsrika entreprenörer och pitchade start-ups.

För många är framtiden ett mysterium. Trender kommer och går snabbare än någonsin, vad som var populärt igår har glömts bort nästa dag. Detsamma gäller för företag och organisationer. Så vart ska man lägga sina resurser, och hur långt fram bör man tänka när man gör sina affärsplaner? Ett av Tuva Palms råd är att se organisationen som en organism, där självlärande och adaptivitet är nyckeln till det moderna ledarskapet och en produktiv organisation.

Därför ska du boka Tuva Palms föreläsning

 • Med gedigen erfarenhet som ledare inom tech-branschen delar hon med sig av sina kunskaper om att förbereda sig för framtiden.
 • Hon hjälper er att uppdatera era affärsmodeller och strategier genom handfasta tips och konkreta råd.
 • Tuvas perspektiv är unikt som kvinna i en mansdominerad bransch – hör hennes historia om hur hon lyckats förändra, vända motgångar och göra sig hörd.

Foto: Anna Mårtensson

Visa föreläsningar med Tuva Palm

  Tuva Palm föreläsning

  Adapt or die

  • Den digitala revolutionen vi står inför kommer påverka våra liv mer än den industriella revolutionen gjorde under 150 år. Hur ska man som företag överleva i en miljö där förutsättningarna konstant förändras och utvecklingstakten går allt snabbare? Hur uppdaterar man affärsmodeller och strategier när morgondagens behov har väldigt lite att göra med gårdagens?
  • Tuva Palm ger en grundläggande bild av vad vi står inför och några handfasta tips hur ni kan gå segrande ur det.

  Tuva Palm föreläsning

  Future of finance

  • Hur ser framtidens finansiella tjänster ut? Ny teknik, nya kundbehov och nya bolag som vill bygga nya typer av finansiella tjänster ändrar förutsättningarna för framtidens banktjänster. Mycket i den traditionella bankens verksamhet sker fortfarande manuellt. Vad kan vi förvänta oss i form av tjänster och utbud när digitaliseringen fullt ut når banksektorn?
  • Tuva Palm reder ut några av de hetaste trenderna och siar om nästa steg.

  Tuva Palm föreläsning

  Organisation eller organism

  • För att överleva i den nya digitala eran måste du som ledare skapa en organisation som är adaptiv och självlärande. Gamla ledarskapssanningar blir snabbt oproduktiva och medarbetarna ställer högre krav på ett modernt ledarskap.
  • Tuva Palm har byggt och skalat upp både små och stora organisationer till välfungerande organismer som är redo att ta sig an de nya föränderliga förutsättningarna. Hon ger under hennes presentation ’Organisation eller organism’ handfasta råd och inspiration för morgondagens ledarskap.

  Tuva Palm föreläsning

  Rise and move on

  • Det är inte när du vinner utan hur du agerar vid motgångar som definierar hur långt du når och vem du blir.
  • Tuva Palm berättar om hennes karriär inom amerikanska hierarkiska organisationer, som enda kvinna i en typiskt manlig miljö, som enda teknisk expert ibland ekonomer och hur hon med hjälp av några enkla knep lyckats förändra, vända motgångar och göra sig hörd.
Skicka en icke-bindande förfrågan på Tuva Palm

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Tuva Palm