Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-02-blue

Lär dig att förstå digitalisering och en snabbrörlig omvärld

Beata Wickbom, civilekonom, digital folkbildare, digitaliseringsexpert, föreläsare,

Beata Wickbom

Civilekonomen, digital strategen och kommunikatören med över 20 års erfarenhet av att hjälpa företag och organisationer att förstå digitaliseringens möjligheter för kunder, medarbetare och verksamhet.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en icke-bindande förfrågan på Beata Wickbom

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Beata Wickbom är digital strateg och kommunikatör med över 20 års erfarenhet av att hjälpa företag och organisationer att förstå digitaliseringens möjligheter för kunder, medarbetare och verksamhet. Beata är en av Sveriges mest ansedda moderatorer och blev utsedd till ”Årets Moderator” 2020.

Hon modererar främst möten och samtal på temat digitalisering, affärsutveckling, ledarskap och innovation men Beata skräddarsyr sitt innehåll för att passa publikens behov. Hon är en erfaren kommunikatör som gärna ser sig som en ”digital folkbildare”. 2014 grundade hon HejDigitalt!, en oberoende kunskapsplattform för att höja den digitala kompetensen i Sverige.

Hon utbildade sig till civilekonom vid Handelshögskolan i Stockholm och är sedan 2017 egenföretagare. Hon har tidigare varit konsult till företag och organisationer samt rådgivare åt ledningsgrupper som behöver hjälp att digitalisera sin verksamhet, snabba upp innovationstakten och få bättre koll på digitala möjligheter. Hon levererar analyser, strategier och konkreta förslag på affärsutveckling och innovation. Beata Wickbom passar perfekt för internationella evenemang och föreläsare gärna på engelska.

Beata Wickboms styrka ligger i att förstå både affärens utmaningar, kundernas förändrade beteenden och teknikens möjligheter. Många av uppdragen handlar om att hjälpa traditionella företag och organisationer att anamma ett mer agilt arbetssätt, förändra kultur och jobba mer som en startup. Hon erbjuder också digital kompetensutveckling för chefer, ledning och styrelse.  Hon har arbetat med kunder som IBM, Dustin, Länsförsäkringar, Almi, Choice Hotels, Klarna och Moderna Museet.

Därför ska du boka Beata Wickbom som moderator eller föreläsare

 • Beata har varit en efterfrågad talare i över 20 år på teman som rör digitalisering, innovation och affärsutveckling.
 • Hon förklarar på ett kunnigt, engagerat och lättförståeligt sätt vilka trender som påverkar oss och vad konsekvenserna blir.
 • Beata Wickbom har alltid legat i framkant och varit snabb att tolka tidens tecken. Hon kan på ett pedagogiskt och engagerande förklara nya fenomen och trender för att ge publiken beredskap och insikt att agera.
Visa föreläsningar med Beata Wickbom

  Föreläsningar

  Beata Wickbom skräddarsyr gärna föreläsningar efter era önskemål. Här är ämnen som hon är expert inom:

  • Betydelsen av artificiell intelligens för tjänsteföretag.
  • Framtidens digitala kundservice.
  • Att lyckas med digital transformation.
  • Förändringsledning och innovation.

  Moderator

  • Hon modererar främst möten och samtal på temat digitalisering, affärsutveckling, ledarskap och innovation men Beata skräddarsyr sitt innehåll för att passa publikens behov.
Skicka en icke-bindande förfrågan på Beata Wickbom

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Beata Wickbom