Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-02-blue

Hur ska organisationer tänka och agera för att lyckas i framtidens digitala transformation?

Anna Frankzen Starrin

Anna Frankzen Starrin

Anna Frankzen Starrin är kulturantropolog, trendspanare, moderator och omvärldsanalytiker.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en icke-bindande förfrågan på Anna Frankzen Starrin

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Anna Frankzen Starrin är kulturantropologen, trendspanaren och omvärldsanalytikern som hjälper företag att ta ett steg in i framtiden och hitta sin väg i den digitala transformationen, med hållbar utveckling som mål. På ett mjukt, ödmjukt och humoristiskt sätt guidar hon sin publik in i framtiden. Boka ett event som är något alldeles extra hos oss på Athenas!

Anna Frankzen Starrin är utbildad Kulturantropolog på Uppsala Universitet, utbildad Kommunikatör på Berghs School of Communication och har arbetat som trendanalytiker och innovationskonsult sedan år 2003. I media har hon gjort sig känd som Robot-Anna på grund av sitt intresse för automatisering och digitaliseringens påverkan på företag i framtiden. Hon är även en av trendspanarna i den globala föreningen Trendwatching som förmedlar de senaste trenderna inom innovation. I sin yrkesroll genomför Anna intressanta trendstudier och innovationsarbeten för flera olika företag i många olika branscher. Tack vare sitt arbete besitter hon ett enormt bibliotek av framtidens megatrender och spännande case från världens alla hörn. Som den sanna entreprenör hon är, har hon dessutom drivit stora framtidsstudier, så som den globala studien Urban Trends, the future of cities, Framtidens boende, Framtidens möten och Framtidens kontor. 

Hon medverkar regelbundet i radio och TV, skriver artiklar och håller föreläsningar. Trots sitt smeknamn, föreläser Anna främst om de mänskliga aspekterna i den digitala revolutionen. Med ett intresse av att ta reda på vad vi människor tänker, tycker, vill och behöver i framtiden, hjälper Anna att lindra den ångest som den digitala transformationen kan ge upphov till i dagens snabba och ständigt föränderliga värld. I tider med exponentiell teknikutveckling sker också exponentiella beteendeförändringar. När nya innovationer kommer och går och start-up bolag ändrar förutsättningar för hela branscher, hjälper Anna oss att hitta nya och individanpassade vägar i den digitala transformationen.

 

Därför ska du boka Anna Frankzen Starrin föreläsning

 • Ta del av spännande megatrender och framtidsstudier med trendanalytikern och innovationskonsulten Anna Frankzen Starrin.
 • Inspireras och hitta nya individanpassade vägar i den digitala transformationen.
 • Lär dig att skapa en hållbar förändring och utveckling och låt dig guidas in i framtidens spännande digitalisering.
 • Få en van moderator som trivs på scenen!
Visa föreläsningar med Anna Frankzen Starrin

  Trenderna som påverkar framtiden 

  • Med publiken som utgångspunkt väljer Anna ut ett antal spännande megatrender och beskriver dem på ett informativt och intressant sätt. 
  • Hur påverkas människor av framtidens trender och hur ter sig beteendeförändringarna? Lär dig mer på denna föreläsning!
  • Ta del av inspirerande case från det globala trendspaningsnätverket Trendwatching – med sitt enorma framtidsbibliotek över megatrender, där Anna är en av fem svenska trendspanare. 
  • På ett ödmjukt, allvarligt men samtidigt humoristiskt sätt guidar hon sin publik in i framtiden.

  Tekniken som påverkar oss konsumenter

  • Anna pratar om automatisering och digitaliseringens påverkan på oss människor och företag i framtiden
  • Hon väljer ut ett antal tekniska landvinningar, så som AI, big data med flera och beskriver de mänskliga aspekterna i den digitala revolutionen. 
  • Hon tar reda på vad vi människor tänker, tycker, vill och behöver i framtiden. Anna hjälper oss lindra den ångest som den digitala transformationen kan ge upphov till i dagens ständigt snabbföränderliga värld. I tider med exponentiell teknikutveckling sker också kraftiga beteendeförändringar. När nya innovationer kommer och går och start-up bolag ändrar förutsättningar för hela branscher, hjälper Anna oss att hitta nya och individanpassade vägar i den digitala transformationen.

  Stadstrender – Framtidens städer

  • Anna har varit med och drivit stora framtidsstudier så som den globala studien ”Urban Trends”, The future of cities, Framtidens boende, Framtidens möten, Framtidens kontor med flera.
  • Ta del av Annas studier för att kartlägga framgångsfaktorer för städer i framtiden. 
  • I sin föreläsning presenterar hon spännande insikter från dessa studier, hon har också en tydlig agenda – att få oss att reflektera över hur vi kan skapa en hållbar utveckling.

  Moderatoruppdrag

  • Boka ett moderatoruppdrag med Anna och låt henne vara publikens röst på ditt event!
  • Annas bakgrund inom Utrikes Departementet gör henne till en diplomatisk moderator som trivs på scenen och med att ställa bekväma och mindre bekväma frågor.

Referenser

Anna gjorde ett kanonjobb som moderator. Hon har en strålande energi och får alla inblandade att känna sig bekväma, både på och utanför scen. Det har dessutom varit en otrolig tillgång att kunna bolla saker med Anna under projektets gång och hon har gjort en mycket större insats än vi någonsin hade föreställt oss.

Anna Skånberg, Projektledare

Svensk sjuksköterskeförening

Mycket proffsig och med härlig energi! Anna verkar ha varit en favorit bland många i publiken och jag kan bara hålla med dem. Med små medel, genom att snappa upp saker som hänt både under eventet och i regionen under senaste tiden, fångade hon publiken och fick oss att känna att föreläsningen vände sig till just oss. Imponerande!

Mikael Björemo, Ansvarig marknad och event

Handelskammaren Värmland

Väldigt intressant föreläsning och Anna var en otroligt härlig människa att jobba med!

Sanna Marklund

Brinc Relations

En toppen-föreläsning av vetenskapligt kuniga och underhållande Anna!

Jenny Ivarsson, Programansvarig och moderato

Vägledarkalendariet inom Lärarfortbildning.
Skicka en icke-bindande förfrågan på Anna Frankzen Starrin

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Anna Frankzen Starrin