Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-02-blue

Lär dig att styra dina beslut, dig själv och världen i önskad riktning.

Katarina Gospic - Läkare och hjärnforskare

Katarina Gospic

Katarina vill implementera kunskap om hjärnan i näringslivet och samhället i syfte att främja hälsa, välmående och prestation.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Katarina Gospic

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Med utgångspunkt från hjärnans funktioner och uppbyggnad föreläser läkaren, hjärnforskaren och fysiologen Katarina Gospic om hur vi bör utforma vår vardag och arbetsliv för att optimera vår prestation, hälsa och välmående. Katarina Gospic har en förmåga att göra svårbegripliga saker om hjärnan lättförståeliga och att implementera abstrakta forskningsresultat till konkreta tips som kan börja användas direkt efter föreläsningens slut. Boka en Katarina Gospic föreläsning här hos oss på Athenas!

Att dagens samhälle och arbetsmiljö på många sätt går emot vad vår hjärna mår bäst av är ingen hemlighet. Men hur ska vi då utforma vår vardag och arbetsplats för att vi både ska prestera som bäst, och samtidigt främja vår hälsa och välmående? Självklart behövs mer kunskap och förståelse om hjärnan, och det är detta Katarina Gospic föreläser om!

Därför ska du boka en föreläsning med Katarina Gospic:

 • Ta del av den senaste forskningen och kunskapen om hjärnan som Katarina Gospic använder för att på ett konkret och tydligt sätt förklara hur vi kan förändra vår vardag och arbetsliv för att må och prestera bättre
 • Lär dig allt om den ”beslutsfattande hjärnan” och hur vi kan gå emot våra invanda mönster för att fatta nya beslut och nå våra uppsatta mål
 • Boka en inspirerande föreläsning blandad med igenkännande exempel, aha-upplevelser, nya tankar och idéer!

Katarina Gospic är född 1984 och uppvuxen i Stockholm. Hon har en läkarexamen, fil. mag. i fysiologi och en filosofie doktorsexamen från Karolinska Institutet. 2011 disputerade Katarina Gospic inom kognitiv neurovetenskap med en avhandling om hur vi reglerar våra känslor och vad som händer i hjärnan när vi fattar beslut. Hon är författare till flera böcker i ämnet, bland annat: Välj rätt! En guide till bra beslutDen sociala hjärnanNeuroledarskap, Neurodesign och hennes senaste bok Hjärnbalans som handlar om att hitta balansen i livet genom att ta sig ur den digitala bubblan och återta makten över sitt liv. Förutom att vara en bästsäljande författare är Katarina Gospic även ett välkänt ansikte från diverse TV-soffor och program där hon som expert tas in för att förklara hjärnans funktioner och hur vi kan må bättre.

Katarina Gospic vill implementera kunskap om hjärnan i näringslivet och samhället i syfte att främja hälsa, välmående och prestation. Hon menar att om vi vet hur hjärnan och kroppen fungerar kan vi styra våra beslut, oss själva och världen i önskad riktning.

Du kan lära dig mer om detta genom att boka en Katarina Gospic föreläsning hos oss på Athenas!

Vår exklusiva intervju med Katarina Gospic hittar du här!

Visa föreläsningar med Katarina Gospic

  Katarina Gospic föreläsning

  Välj rätt

  • Finansiell turbulens på den globala marknaden ställer höga krav på dagens ledare att kunna hantera osäkerhet för att kunna driva en framgångsrik näringsverksamhet.
  • Hur gör vi för att fatta kloka och hållbara beslut när hela havet stormar?
  • Under denna föreläsning talar Katarina Gospic om hur mänskligt beteende genereras och kontrolleras. Hon kommer även ge dig tips om vilka verktyg du kan använda för att styra dig själv och ditt företag mot lugnare vatten.


  Katarina Gospic föreläsning

  Lurad av hjärnan

  • Reptilhjärnan i oss har ett stort inflytande över vårt beslutsfattande vilket resulterar i att vi ständigt går rakt i hjärnans beslutsfällor.
  • I den här föreläsningen får du höra mer om vad som händer i hjärnan när vi fattar beslut och hur vi blir lurade av vår egen hjärna.
  • Katarina Gospic kommer även att ge dig tips om vilka verktyg du kan använda för att styra dig själv i en mer önskad och medveten riktning.


  Katarina Gospic föreläsning

  Hjärnan på jobbet

  • Den tekniska utvecklingen har gått i rasande fart men vår hjärna ser exakt likadan ut idag som den gjorde för 40 000 år sedan.
  • Därför behöver vi anpassa vår arbetsmiljö efter hur vi fungera om vill må bra och prestera på topp.
  • Vi behöver inte arbeta mer utan smartare! Detta föredrag handlar om hjärnan, beslutsfattande och hur du anpassar din arbetsmiljö för att främja hälsa, prestation och välmående.


  Katarina Gospic föreläsning

  Personligt varumärke på hjärnans vis!

  • Affärer handlar om att skapa goda sociala relationer med andra.
  • Vill vi prestera och ligga steget före behöver vi veta hur vi säljer in oss själva.
  • Här berättar Katarina Gospic om vad som händer i hjärnan när vi umgås med andra och hur vi gör för att boosta det personliga varumärket sett från ett hjärnperspektiv.

  Katarina Gospic föreläsning

  Från grottmänniska till avatar

  • Den teknologiska utvecklingen går framåt i ett oerhört högt tempo, men vi har samma hjärna som för 40.000 år sedan. Hur blir mötet mellan tekniken och människan utifrån hjärnans perspektiv?
  • Under denna föreläsning går Katarina Gospic igenom den teknologiska utvecklingen ur ett historiskt perspektiv och vad framtiden kan vänta och vilka utmaningar vi står inför.

Referenser

Katarina Gospic gav oss en mycket inspirerande föreläsning med många aha-upplevelser att ta med sig i vardagen. Betyget från våra deltagare blev också mycket högt.

Marcus Thomasfolk

Volkswagen Group Sverige AB
Skicka en oförpliktande förfrågan på Katarina Gospic

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Katarina Gospic