Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter

Vinnande ledarskap!

Joel Lundqvist_Athenas_Föreläsare

Joel Lundqvist

Lär dig bygga framgångsrika team med ishockeylegenden Joel Lundqvist, där vinnande ledarskap och gemensamma mål står i centrum.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum

Därför ska du boka Joel Lundqvist

 • Stärk ditt team med Joels unika verktyg för samarbete och effektivitet.
 • Hämta inspiration från Joels 23 år på elitnivå – en resa genom hårt arbete och dedikation.
 • Motivera och inspirera ditt team med Joel – hemligheterna bakom äkta engagemang.
Skicka en icke-bindande förfrågan på Joel Lundqvist

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Joel Lundqvist, ishockeyspelaren med 23 år på elitnivå, 20 säsonger i Frölunda varav 14 år som stolt lagkapten, erbjuder exklusiva föreläsningar om ledarskap och teambyggnad. Med tunga idrottsmeriter som inkluderar 4 SM-guld, 4 CHL-guld, 3 VM-guld och 2 VM-brons, ger Joel en unik inblick i vad som krävs för att skapa och leda vinnande team. Ta del av Joels djupa kunskap och låt honom visa vägen till framgång för ditt team genom ärlighet, tydlighet och passion

Därför ska du boka Joel Lundqvist

 • Stärk ditt team med Joels unika verktyg för samarbete och effektivitet.
 • Hämta inspiration från Joels 23 år på elitnivå – en resa genom hårt arbete och dedikation.
 • Motivera och inspirera ditt team med Joel – hemligheterna bakom äkta engagemang.

Vad skulle det innebära för ditt företag om ni kunde omvandla individuell potential till kollektiv styrka? Föreläsare Joel Lundqvist har svaret. Med en ishockeykarriär som sträcker sig över 23 år på elitnivå, inklusive 14 år som lagkapten för Frölunda HC, tre år i Dallas Stars organisationen, och framstående deltaganden i både VM och OS, har Joel Lundqvist inte bara visat upp extraordinär skicklighet på isen men även bemästrat konsten att leda.

Joels erfarenheter från att vinna 4 SM-guld, 4 CHL-guld, 3 VM-guld och 2 VM-brons ger honom en unik förståelse för vad som krävs för att bygga och upprätthålla framgångsrika team. Hans föreläsningar erbjuder praktiska verktyg och insikter i hur man skapar en kultur av samarbete och målinriktning, vilket är direkt applicerbart i näringslivet.

Genom att boka Joel Lundqvist till ditt event får din organisation tillgång till beprövade strategier för att stärka lagandan och optimera teamets prestationer. Joel delar generöst med sig av de ledarskapsprinciper som har lett honom och hans lag till segrar, både på och utanför isen.

Att investera i en Joel Lundqvist föreläsning är att ge ditt team möjligheten att lära sig av en sann mästare i ledarskap. Ta chansen att inspirera och utrusta ditt team med kunskapen att navigera framgångsrikt genom utmaningar och mot gemensamma mål. Stärk din organisations arbetskultur med Joel Lundqvist föreläsning och upplev hur individuella prestationer förenas i kollektiv framgång.

Visa föreläsningar med Joel Lundqvist
Joel Lundqvist föreläsning

Vinnande ledarskap

Förmågan att leda oss själva och andra i rätt riktning spelar stor roll för hur vi tillsammans och på egen hand uppnår ett gott resultat. Denna insikt är kärnan i Joel Lundqvists reflektioner, som han delar med sig av utifrån sin imponerande idrottskarriär, inklusive tre VM-guld, fyra SM-guld och fyra CHL-titlar.

 • Joel tar oss med på sin resa från de första barndomsdrömmarna till att bli kapten för Frölunda 2009. Han utforskar de ledaregenskaper och framgångsfaktorer som har varit avgörande i de lag han varit en del av, samt hur hans eget ledarskap har utvecklats över tid. Han lyfter fram de ledare som har varit inspirationskällor för honom.
 • Han delar även med sig av sina iakttagelser kring hur Frölunda HC:s arbetsmetoder och strategier har förändrats från när han först kom med i A-laget för 20 år sedan. Dessa förändringar belyser hur ledarskap och lagarbete har utvecklats över tiden.
 • Presentationen avrundas med Joels tankar om framtiden för ledarskap, där han betonar ärlighet, tydlighet och passion som de fundamentala byggstenarna för effektivt ledarskap.

Genom dessa punkter ger Joel en omfattande överblick av de faktorer som bidrar till framgångsrikt ledarskap, grundade på hans egna erfarenheter och framgångar inom sportens värld.

Föreläsningen är på 45 min och rundas av och avslutas med en ca 15 min frågestund.

Joel Lundqvist & Amanda Ottordahl föreläsning

Vinnande ledarskap med fokus på hälsa

Upptäck hemligheterna bakom vinnande ledarskap med Joel Lundqvist och Amanda Ottordahl. En inspirerande föreläsning som utforskar sambandet mellan ledarskap, hälsa och personlig disciplin. Lär dig hur rätt vanor och strategier formar starka ledare och främjar ett hållbart arbetsliv och karriär i stort.

 • Joel Lundqvist delar med sig av sin erfarenhet från en framstående idrottskarriär med tre VM-guld, fyra SM-guld och fyra CHL-titlar. Han belyser viktiga ledaregenskaper och faktorer som bidragit till framgång i gruppresultat samt utveckling av organisationer.
 • Joel betonar självledarskaps betydelse och hur rutiner, noggrannhet med sömn, kost och träning har varit avgörande för hans framgångar.
 • Tillsammans med Amanda Ottordahl, dietist och personlig tränare med 20 års erfarenhet, utforskas hur sömn, kost, fysisk aktivitet och återhämtning utgör kritiska delar för att upprätthålla ett hållbart ledarskap och arbetsliv.

Denna föreläsning erbjuder praktiska insikter och strategier för att förbättra både personligt och professionellt ledarskap genom att integrera hälsa som en grundläggande komponent. Deltagarna kommer att lära sig hur man kan applicera dessa principer för att uppnå sina högsta ambitioner.

Referenser

Jag tror att hans sportreferenser innebar att flera av medarbetarna kunde relatera vilket var bra och stämde överens med vad jag önskar av föreläsningen. Joel var öppen, mottaglig och ödmjuk.

Maria Hast, Kundservicechef

Mölndal Energi

Mycket bra!

Fridlund Mattias, Marknadschef

Över förväntan. Joel fick på ett enkelt, tydligt och genuint sätt kopplat ihop lagkaptensrollen med "mellanchefen". Vilket tydligt visar på hur avgörande samarbete och gott ledarskap är ett vinnande koncept så väl i arbetslivet som i idrotten och i alla led.

Chef konsultverksamheten

Mpya Finance

Joel höll en mycket inspirerande föreläsning för ungdomarna på mässan och många tog del av hans erfarenheter, råd och tips. Vi önskade att han skulle uppmuntra ungdomarna om att livet är fullt av möjligheter, att våga tro på sig själv och följa sina drömmar. Joel uppfyllde vår önskan med sin föreläsning!

Content Planner

Svenska Mässan
Skicka en icke-bindande förfrågan på Joel Lundqvist

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Joel Lundqvist