Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter

Våra talare är också tillgängliga för evenemang online. Ta kontakt med oss för att få veta mer.

profile-cover-generic-05

Kunskaper och insikter som skänker förståelse om hjärnan och våra beteenden

Rasmus Åkerblom föreläsning

Rasmus Åkerblom

Programledaren och vetenskapsjournalisten förklarar varför vi bör anamma vetenskapligt och kritiskt tänkande

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en icke-bindande förfrågan på Rasmus Åkerblom

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Rasmus Åkerblom är vetenskapsjournalisten och programledaren som brinner för allt som för människan framåt. Framtidstro, intelligens och hopp om en bättre värld är Rasmus ledord. Under en Rasmus Åkerblom föreläsning ger han konkreta och handfasta råd inför framtiden, och hur man på bästa sätt kan jobba med sina kollegor, familj och resten av mänskligheten. Boka en Rasmus Åkerblom föreläsning i dag!

Rasmus Åkerblom vill få sina åhörare att se världen med nya ögon. Att lämna gamla, icke-produktiva tankemönster och beteenden åt sidan och låta sig fascineras och inspireras av nya tankegångar. I en värld av ständig ökning av fake news bryter en Rasmus Åkerblom föreläsning igenom bruset och uppmuntrar till kritiskt tänkande.

Rasmus Åkerblom är journalist, programledare och TV-producent. Han  är programledare för SVT-serien ”År 1 Miljon” och leder även storsatsningen ”Klartänkt – Om kritiskt och vetenskapligt tänkande”. Något som är genomgående i Rasmus Åkerbloms karriär är hans intresse för vetenskap och vetenskapligt tänkande.

Rasmus Åkerblom har en smittande energi på scen och en förmåga att få publiken att ryckas med. Han brinner för vetenskap och kritiskt tänkande, och det märks när han föreläser. Under en Rasmus Åkerblom föreläsning förmedlar han sina kunskaper så att insikterna om hjärnan och våra beteenden verkligen består i lyssnaren. Det är insikter som kan hjälpa en såväl i vardagen som på arbetsplatsen, vilket gör Rasmus Åkerblom till en föreläsare som passar alla tillfällen och grupper.

Boka en lärorik och inspirerande Rasmus Åkerblom föreläsning i dag hos oss på Athenas!

Visa föreläsningar med Rasmus Åkerblom

  Rasmus Åkerblom föreläsning

  Jorden är fan inte platt – tio ledord för det 21:a århundradet

  • En Rasmus Åkerblom föreläsning som byggs på tio ledord. Den som kan dem, har alla chanser att bli en vinnare i framtiden, samt att på bästa sätt kunna jobba tillsammans med kollegor, familj och resten av mänskligheten – för hela världens bästa. Det är stora tankar, men bara de största mål är goda nog.
  • Exempel på ledord; ”Inse att du står i början av historien”, ”Älska vetenskaplig metod”, ”Fatta att fakta leder framåt”, ”Upptäck din superkraft: samarbete”.

  Längd: Kan skräddarsys på begäran

  Rasmus Åkerblom föreläsning

  Fake news

  • Inspiration från Rasmus Åkerbloms resa till USA och ”Flat Earth Conference” där man är övertygad om att jorden är platt.
  • Vikten av kritiskt tänkande – hur man gör för tar reda på att saker faktiskt är sanna och varför luras vi människor så lätt av det falska?
  • Det gäller att förstå hur lättlurade våra hjärnor är.
  • Vi går mot en både vidunderlig och oviss framtid, men detta vet vi säkert: att utbildning och kunskap är vad vi behöver packa för äventyret.

  Längd: Kan skräddarsys på begäran

Skicka en icke-bindande förfrågan på Rasmus Åkerblom

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Rasmus Åkerblom