Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-06
Rasmus Åkerblom föreläsning - Älska vetenskapligt och kritiskt tänkande

Rasmus Åkerblom

Programledaren och vetenskapsjournalisten förklarar varför vi bör anamma vetenskapligt och kritiskt tänkande

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Rasmus Åkerblom

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Rasmus Åkerblom är vetenskapsjournalisten och programledaren som brinner för allt som för människan framåt. Framtidstro, intelligens och hopp om en bättre värld är Rasmus ledord. I hans föreläsningar ger han konkreta och handfasta råd inför framtiden, och hur man på bästa sätt kan jobba med sina kollegor, familj och resten av mänskligheten. Boka en inspirerande Rasmus Åkerblom föreläsning här! 

Rasmus Åkerblom vill få sina åhörare att se världen med nya ögon. Att lämna gamla, oproduktiva tankemönster och beteenden åt sidan och låta sig fascineras och inspireras av nya tankegångar. Och detta baserat på ett vetenskapligt och kritiskt tänkande sätt.

Rasmus Åkerblom är journalist, programledare och TV-producent. I början på 2000-talet var han bland annat redaktör och programledare för Vetenskapsradion och Vetandets Värld på SR P1. Mellan åren 2003 till 2007 var han reporter och programledare för Vetenskapsmagasinet på SVT. Idag är han sedan 2009 delägare, producent och programledare vid produktionsbolaget Mediabruket i Stockholm. Genomgående i Rasmus Åkerbloms karriär är hans intresse för vetenskap, och vetenskapligt tänkande.

Därför ska du boka en Rasmus Åkerblom föreläsning:

 • På ett underhållande och inspirerande sätt förklarar han hur vår hjärna fungerar och ger praktiska tips om hur vi kan fatta bättre beslut i vardagen och på arbetsplatser
 • Ni får mer förståelse för hjärnan och insikter ni kommer bära med er för resten av livet!
 • Han brinner för att förmedla sina budskap, och ger sig inte förrän varje lyssnare ser världen på ett nytt sätt.

Rasmus Åkerblom har mycket energi på scen. Han brinner för vetenskap och kritiskt tänkande, och det märks när han föreläser. Han vill förmedla sina kunskaper så att insikterna om hjärnan och våra beteenden verkligen består i lyssnaren. Det är insikter som kan hjälpa en i vardagen såväl som på arbetsplatsen vilket gör Rasmus Åkerblom till en föreläsare som passar alla tillfällen.

Just nu är Rasmus Åkerblom aktuell som programledare för den nya SVT-serien År 1 Miljon, samt storsatsningen Klartänkt – Om kritiskt och vetenskapligt tänkande.

Boka en inspirerande Rasmus Åkerblom föreläsning idag här hos oss på Athenas!

Visa föreläsningar med Rasmus Åkerblom

  Rasmus Åkerblom föreläsning

  Tio ledord

  • Rasmus bygger sin föreläsning kring tio ledord. Den som kan dem, har alla chanser att bli en vinnare i framtiden, samt att på bästa sätt kunna jobba tillsammans med kollegor, familj och resten av mänskligheten – för hela världens bästa. Det är stora tankar, men bara de största mål är goda nog.
  • Exempel på ledord; ”Inse att du står i början av historien”, ”Älska vetenskaplig metod”, ”Fatta att fakta leder framåt”, ”Upptäck din superkraft: samarbete”.

   

Skicka en oförpliktande förfrågan på Rasmus Åkerblom

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Rasmus Åkerblom