Laddar innehåll ...

Jesper Rönndahl - Komiker och programledare

Jesper Rönndahl

Komiker och programledare

Jesper Rönndahl hittar du i många olika sammanhang inom radio och TV, och han är en av Sveriges mest produktiva komiker. Med charm och kvickhet hittar han det roliga i nästan alla situationer. Han är ett säkert kort för en församling som behöver få inspiration – boka en föreläsning med Jesper Rönndahl hos oss på Athenas!

 

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Jesper Rönndahl ser och hör du i många olika sammanhang inom radio och TV, och han är en av Sveriges mest produktiva komiker. Med sin charm och kvickhet som ledstjärnor hittar han det roliga i nästan alla situationer.

Du känner igen Jesper Rönndahl från P3-program som ”Morgonpasset”, ”Pang Prego” och ”Institutet”. I TV har han medverkat i ”Gabba Gabba”, ”Telefonsupporten”, ”Centralskolan” o.s.v. Under tidigare år har han varit programledare för TV3:s ”Extra Extra”.

Jesper Rönndahl har ett genuint intresse för vetenskap och historia. Han har en kandidatexamen i mediekunskap, idéhistoria och historia från Lunds universitet och har bl.a. turnerat med showen ”Hej framtiden” i vilken han levererar sin analys av framtiden. I denna show snackar Jesper Rönndahl t.ex. framtidens musik.

Vill du prata framtiden tillsammans med Jesper Rönndahl, skratta tills ögonen rinner eller ta del av populärvetenskapliga perspektiv får du gärna höra av dig till oss på Athenas. Vi hjälper dig att boka en föreläsning med honom. Jesper Rönndahl passar också bra som moderator, konferencier och/eller värd.

Foto: Paul Lindqvist

  Problemlösning — the science way!

  • Har du problem? Något som krånglar? Lugn, det finns alltid någon som har stött på minst lika svåra problem och löst dem. Hör hur de stora tänkarna, vetenskapsmännen och -kvinnorna gjorde och hitta nya vägar till lösningen!
  • Jesper Rönndahl har varit intresserad av vetenskap ända sedan han var en liten pojke och har nu massor av historier och intressanta fakta som han delar med sig. Han har en förmåga att kunna göra komplicerade, teoretiska fenomen till lättbegripliga och underhållande tips som du kan använda i praktiken.
  • Vad sägs om detta:
   – Koncentrationsproblem? – Prova Einsteins strumpmetod!
   – Ingen som lyssnar på dig? – Lär dig Linnés PR-trick!
   – Vill du tänka utanför lådan? – Inspireras av Hedy Lamarr!
   – Har du kört fast? – Testa Flemings knep!
  • I ett helt decennium har Jesper Rönndahl gjort svåra vetenskapliga gåtor till rolig och lärorik underhållning i Sveriges Radio. Ta chansen att få uppleva en föreläsning med denne kvicktänkte vetenskapskomiker som gör dig lite smartare och mycket gladare!

  Klimatlära 2.0

  • Är du nervös för att all is kommer att smälta och att din källare ska fyllas av vatten? Hör vad Jesper Rönndahl har att säga om saken!
Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden