Laddar innehåll ...

andersankan

Anders Ankan Johansson

Komiker, radio- och TV-profil

När komikern Anders Ankan Johansson föreläser får du både härliga skratt och nya perspektiv på tillvaron i stort som smått. Han är känd från såväl radio som TV och seglade upp på komedisveriges stjärnhimmel i och med program som ”Anders och Måns”. Boka en föreläsning med Anders Ankan Johansson hos oss på Athenas!

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Från vardagsliv i lilla landet lagom till toppolitik, inget fält kommer undan Anders Ankan Johanssons skarpladdade komik och träffsäkra ironiska kommentarer. Denne komiker, radio- och TV-personlighet, från början musiker med talang för stränginstrument, har gjort östgötsk dialekt till sitt signum. Den för Anders Ankan Johansson karaktäristiska tonen har gjort honom till en omisskännlig radioröst.

Efter att ha nått framgångar med punkbandet Snoddas fick Anders Ankan Johansson sitt stora genombrott med TV-programmet ”Anders och Måns” och radioprogram som ”Så funkar det” och ”Wallraff”. Sedan dess har Anders Ankan Johansson ständigt närvarat i svenska medier. Du har kunnat se honom i produktionerna ”Morgonpasset”, ”P3 Guld”, ”Fråga Anders och Måns”, ”Skägget i brevlådan”, ”100 höjdare”, ”Djursjukhuset”, ”Parlamentet” etc.

Anders Ankan Johansson, som inte så sällan regisserar eller skriver manus till programmen han medverkar i, är också verksam som föreläsare. Du kan boka en föreläsning med honom hos oss på Athenas. Föreläsningarna handlar om saker som är viktiga här och nu, människans vardag och samhällsangelägenheter. Då Anders Ankan Johansson är proffs på att få folk att skratta är hans perspektiv snyggt, tillgängligt och roligt förpackade.

Det finns skratt som varar i en timma eller två och så finns det skratt som är djupare än så, skratt som genomskådar det vi tar för givet och som får oss att tänka till. Anders Ankan Johanssons humor är av slaget som etsar sig fast. Ha kul och få nya perspektiv tillsammans med honom!

    Föreläsningar med Anders Ankan Johansson

    • Kontakta oss på Athenas för att boka och/eller för att få mer information om föreläsningar eller föredrag med Anders Ankan Johansson. Han skräddarsyr gärna föreläsningarna efter dina önskemål och behov.
Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden