Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter

Våra talare är också tillgängliga för evenemang online. Ta kontakt med oss för att få veta mer.

profile-cover-generic-01-blue

En vitamin-injektion av humor

Anders Ankan Johansson föreläsning

Anders Ankan Johansson

Komiker, radio- och Tv-profil, från bl.a På Spåret och Parlamentet som skapar en god stämning och nöjd publik.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en icke-bindande förfrågan på Anders Ankan Johansson

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Under en Anders Ankan Johansson föreläsning får du både härliga skratt och nya perspektiv på tillvaron i stort som smått. Han är känd från såväl radio som TV och seglade upp på komedisveriges stjärnhimmel i och med program som ”Anders och Måns”. Boka en Anders Ankan Johansson föreläsning hos oss på Athenas!

Från vardagsliv i lilla landet lagom till toppolitik, inget fält kommer undan Anders Ankan Johanssons skarpladdade komik och träffsäkra ironiska kommentarer. Denne komiker, radio- och TV-personlighet, från början musiker med talang för stränginstrument, har gjort östgötsk dialekt till sitt signum. Den för Anders Ankan Johansson karaktäristiska tonen har gjort honom till en omisskännlig radioröst.

Anders Ankan Johansson, som inte så sällan regisserar eller skriver manus till program på TV som han medverkar i, är också verksam som föreläsare. Du kan boka en Anders Ankan Johansson föreläsning hos oss på Athenas. Föreläsningarna handlar om saker som är viktiga här och nu, människans vardag och samhällsangelägenheter. Då Anders Ankan Johansson är proffs på att få folk att skratta är hans perspektiv snyggt, tillgängligt och roligt förpackade.

Det finns skratt som varar i en timma eller två och så finns det skratt som är djupare än så, skratt som genomskådar det vi tar för givet och som får oss att tänka till. Anders Ankan Johanssons humor är av slaget som etsar sig fast. Ha kul och få nya perspektiv tillsammans med honom!

Boka en rolig och inspirerande Anders Ankan Johansson föreläsning idag hos oss på Athenas!

Visa föreläsningar med Anders Ankan Johansson

  Anders Ankan Johansson föreläsning

  Var får du allt ifrån?

  • En inspirerande föreläsning med Anders Ankan Johansson där han på ett underhållande sätt talar om kreativitet, dåliga idéer och prestationsångest.
  • Som manusförfattare, komiker, regissör och programledare har Anders Ankan Johansson flera strängar på sin lyra och han vet vad han talar om när det gäller skapande och kreativitet!

  Anders Ankan Johansson föreläsning

  Fler föreläsningar med Anders Ankan Johansson:

  • Anders Ankan Johansson föreläser om allt mellan himmel och jord. Han tar upp saker som är viktiga här och nu, människans vardag och samhällsangelägenheter.
  • Som komiker är han en fena på att få folk att skratta och perspektiven är snyggt, tillgängligt och roligt förpackade – samtidigt som han får publiken att tänka till.
  • Hör av dig till oss på Athenas för att boka en skräddarsydd föreläsning med Anders Ankan Johansson!
Skicka en icke-bindande förfrågan på Anders Ankan Johansson

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Anders Ankan Johansson