Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-02-blue
Måns Nilsson - Boka honom som konferencier, moderator eller komiker!

Måns Nilsson

TV- och radioprofil, komiker, konferencier och moderator.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en icke-bindande förfrågan på Måns Nilsson

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Måns Nilsson är programledare och manusförfattare med ett stort antal radio- och teve- program bakom sig. Mest känd är han för den populärvetenskapliga podden ”Så funkar det” som han gör tillsammans med Anders "Ankan” Johansson. Måns Nilsson har en unik och varm scenpersonlighet och vare sig du vill boka honom som konferencier eller moderator så kan du lita på att han kommer väl förberedd och påläst. Han utför alltid sitt uppdrag helhjärtat med professionalitet, värme, kunskap och komik som ledord. Boka Måns Nilsson här på Athenas!

Måns är en efterfrågad konferencier och moderator tack vare hans förmåga att kombinera komik och journalistik – humor och allvar. Han gör seriösa diskussioner lättsamma och lättillgängliga. Han har ett stort samhällsintresse, är alltid väl påläst och de humoristiska delarna av hans konferencierskap är ofta specialskrivna för sammanhanget och alltid ovanför bältet.

Han har stor erfarenhet av seminarier, konferenser, galor och invigningar. Exempel på uppdragsgivare är EU-kommissionen, IKEA, SAAB, Volvo, Boston Consulting Group, Bain & Company, Nationalencyklopedin, Kompetensgalan och Teknik-SM.

Måns kommer från Lund och sedan slutet av 90-talet har han varit programledare i alla Sveriges Radios kanaler förutom P2, varit programledare på SVT och skrivit barnböcker, teaterpjäser och filmmanus. Han har skådespelat i film samt regisserat ett antal teveserier. Förutom ett stort samhällsintresse har Måns ett antal specialintressen. Han handlar med antikviteter, samlar på keramik och har ett stort intresse för skandinavisk 1900-talsdesign. Han har en förkärlek för Japan och tillbringar så mycket tid han kan där. Han är också intresserad av konst och fotokonst.

Boka Måns Nilsson hos oss på Athenas!

Visa föreläsningar med Måns Nilsson

    Måns Nilsson moderator/konferencier

    Moderator/konferencier

    • Boka Måns Nilsson som moderator och/eller konferencier till ert event!
Skicka en icke-bindande förfrågan på Måns Nilsson

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Måns Nilsson