Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-05
Kristoffer Appelquist (foto Robert Eldrim) - Komiker, konferencier och moderator

Kristoffer Appelquist

Komiker, konferencier och moderator

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Kristoffer Appelquist

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kristoffer Appelquist är en modig komiker som lyckas med konststycket att charma publiken med ämnen som krig, rasism och död. Ingenting är för obekvämt att tala om och ingenting är så sorgligt att han inte kan göra humor av det. Du har sett Kristoffer Appelquist som programledare och medverkande i program som “Parlamentet”, “Extra Extra!” och “Mitt liv är ett skämt”. Nu kan du boka och uppleva honom live som komiker eller konferencier på ditt nästa evenemang!

Kristoffer Appelquist är en mycket uppskattad komiker som med sina intelligenta iakttagelser har roat oss i över ett decennium. Han har stått upp på de flesta klubbar, krogar och scener i Sverige, underhållit intagna på Kumlaanstalten och svenska soldater i Kosovo och Afghanistan. 2006 blev han “Årets nykomling” på Svenska standupgalan och 2012 “Årets manliga komiker”.

Vid sidan av sina standup-gig och skådespelaruppdrag har Kristoffer Appelquist rest land och rike runt med sina hyllade enmansföreställningar “Krig” och “Drömmen om Amerika”. I hans senaste föreställning, “Kristoffer Appelquist är död”, berättar han bland annat om det roligaste han varit med om – sin egen mormors begravning. Med självironi, klockren timing och glimten i ögat blir till och med ämnen som döden roliga när Kristoffer Appelquist håller i trådarna.

Vill du att han ska hålla i trådarna på ditt evenemang? Du kan boka Kristoffer Appelquist som komiker, konferencier eller moderator. Med hans mångåriga erfarenhet av att leda tv-program, föreställningar och evenemang både på scen och framför kameran är ditt evenemang i proffsiga händer. Du kan även boka honom som komiker för ett underhållande inslag på konferensen, mötet eller festen.

Boka Kristoffer Appelquist för ett oförglömligt evenemang!

Foto: Robert Eldrim

Visa föreläsningar med Kristoffer Appelquist

    Evenemang med Kristoffer Appelquist

    • Du kan boka Kristoffer Appelquist som komiker, konferencier eller moderator.
    • Kontakta oss på Athenas för att få mer information om evenemang med Kristoffer Appelquist. Han skräddarsyr gärna sina framträdanden efter dina önskemål och behov.
Skicka en oförpliktande förfrågan på Kristoffer Appelquist

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Kristoffer Appelquist