Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-01-blue

Humoristiskt och självironiskt om stress och att gå in i väggen

Thomas Järvheden föreläsning

Thomas Järvheden

Ståuppkomiker med vansinnigt roliga och inspirerande föreläsningar om allvarliga ämnen såsom stress och att gå in i väggen.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en icke-bindande förfrågan på Thomas Järvheden

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Thomas Järvheden är en riktig entertainer som fullkomligt briljerar i samspelet med sin publik. Med en blandning av intelligent humor och “små inslag av chock” har han fått oss att vika oss dubbla av skratt i snart två decennier. Han tänker snabbt och skämten haglar, så även om det kliar i händerna att brista ut i en hejdundrande applåd - gör det tyst så att du inte missar nästa roliga skämt.

Thomas Järvheden är en av våra allra mest hyllade komiker. Han har medverkat i flera tv- och radioprogram, men det är på scenen, i stundens hetta, han trivs som allra bäst.

Redan år 1998 började Thomas Järvheden med standup. Med en unik förmåga att läsa av publiken och lägga in smarta skämt med perfekt timing har han blivit en av våra största komiker. Han har medverkat i bland annat “Raw Comedy”, “Stockholm Live”, “Extra! Extra!” och varit programledare för program som “Grillad” och “Ståupp”. Vid sidan av ståuppandet har han släppt flera musikalbum, både allvarliga och humoristiska.

I dag jobbar Thomas Järvheden på heltid som ståuppkomiker på flera av Sveriges största scener och föreläser om hur vi kan piffa upp vardagen med humor och klara av “livets Tetris”. Han kan bokas som föreläsare, ståuppkomiker, musiker, moderator eller konferencier.

Därför ska du boka Thomas Järvhedens föreläsning

 • Lätta upp vardagen med en stor dos humor och träffsäkerhet från Thomas Järvheden.
 • Upplev hans närvaro, smittande energi och överraskande humor på nära håll.
 • Thomas Järvheden visar hur du kan bli skickligare på att hitta de där små guldkornen även en helt vanlig, grå tisdag.

Foto: Robert Eldrim

Visa föreläsningar med Thomas Järvheden

  Thomas Järvheden föreläsning

  Livspussel eller livstetris?

  • Känns livet stressigt ibland? Gillar du att skratta? Då är den här föreläsningen för dig.
  • Thomas Järvheden sprang raka vägen in i väggen år 2007. Visst fanns det varningssignaler, men han hade ingen aning om hur de skulle tolkas. Hur mycket stress ska en människa tåla? Hur blir vi bättre på att lyssna på våra signaler?
  • Med varm humor och en stor dos självironi får Thomas Järvheden oss att skratta åt både hans och våra egna eländen. Men vi lär oss också att uppskatta allt det vi faktiskt har. Boka en inspirerande föreläsning som lockar till skratt och roligt livstetris.

  Längd: 45-60 min

  Thomas Järvheden föreläsning

  Se humorn i vardagen

  • Vi längtar till helgen och semestern – “DÅ ska vi ha roligt!”. Men helgen utgör bara två sjundedelar av en hel vecka, och semestern bara ett par veckor av årets 52 stycken. Dagarna däremellan utgör ändå största delen och består egentligen mest av slentrian och vardag. Hur kan vi öka antalet dagar vi faktiskt har kul och njuter?
  • Thomas Järvheden har länge tjänat sitt levebröd just på att hitta det roliga i vardagen. Han kan se humorn i nästan vad som helst, och visar hur du kan bli skickligare på att hitta de där små guldkornen även en helt vanlig, grå tisdag.
  • Tillsammans med Thomas Järvheden får du inte bara träningsvärk i skrattmusklerna, utan även metoder till att förgylla en ännu större del av din tid, av ditt liv.

  Längd: 45-60 min

Referenser

Pricksäker, underhållande och så galet rolig.

Jenny Dagman

LF Norrbotten
Skicka en icke-bindande förfrågan på Thomas Järvheden

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Thomas Järvheden