Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-05
Henrik Schyffert
Skicka en oförpliktande förfrågan på Henrik Schyffert

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Med klassiker som “Knesset”, “Fyra nyanser av brunt” och “Torsk på Tallinn” har Henrik Schyffert graverat in sitt namn i den svenska humorns “Walk of Fame”. Med eller utan killingar levererar han komedi som osar av samhällssatir och smart galenskap. Under hans framträdanden blandas ljudet av skrattsalvor med skrammel av polletter som trillar ner. Letar du efter en proffsig  ståuppkomiker, föreläsare eller konferencier? Då har du hittat rätt!

Henrik Schyffert började redan på 90-talet med kultprogram som “Hassan” och “Knesset”. Det fortsatte via “Nile City” tillsammans med Killinggänget och Guldbaggefilmer som “Fyra nyanser av brunt” till självaste Dramaten. I dag är han en av våra allra mest hyllade komiker och nu har du chansen att få uppleva honom live!

När Henrik Schyffert tog steget ut på standupscenen var succén ett faktum även där, med hyllade föreställningar som den blottande monologen “The 90’s – ett försvarstal”. I några år har han turnerat land och rike runt tillsammans med Fredrik Lindström. Först med “Ljust och fräscht” och nu med “ÄGD – jakten på ett rikare liv”. Publiken och kritikerna fullkomligt älskar föreställningarna och duon jämförs numera med humorjättar som Hasse och Tage.

Henrik Schyffert vrider och vänder på perspektiven när han analyserar oss människor och det samhälle vi lever i. Medan vi skrattar så tårarna rinner smyger sig insikterna på, och vi märker att vi kanske inte är så normala som vi tidigare trodde.

Med smart humor, subtila referenser och massor av energi sätter Henrik Schyffert fart på både hjärnceller, skrattmuskler och vilket evenemang som helst. Han är erfaren, professionell och expert på att läsa av sin publik. Vare sig du behöver en komiker till festen, en föreläsare till kursen eller en konferencier till konferensen är Henrik Schyffert rätt person för jobbet!

Foto: Morgan Norman (http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/legalcode)

Visa föreläsningar med Henrik Schyffert

    Evenemang med Henrik Schyffert

    • Henrik Schyffert kan bokas som ståuppkomiker, föreläsare och konferencier.
    • Kontakta oss på Athenas för att boka och/eller för att få mer information om event med Henrik Schyffert. Han skräddarsyr gärna evenemangen efter dina önskemål och behov.
Skicka en oförpliktande förfrågan på Henrik Schyffert

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Henrik Schyffert