Laddar innehåll ...

Henrik Schyffert

Henrik Schyffert

Komiker och programledare

Med klassiker som “Knesset”, “Fyra nyanser av brunt” och “Torsk på Tallinn” har Henrik Schyffert graverat in sitt namn i den svenska humorns “Walk of Fame”. Med eller utan killingar levererar han komedi som osar av samhällssatir och smart galenskap. Under hans framträdanden blandas ljudet av skrattsalvor med skrammel av polletter som trillar ner. Letar du efter en proffsig  ståuppkomiker, föreläsare eller konferencier? Då har du hittat rätt!

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Henrik Schyffert började redan på 90-talet med kultprogram som “Hassan” och “Knesset”. Det fortsatte via “Nile City” tillsammans med Killinggänget och Guldbaggefilmer som “Fyra nyanser av brunt” till självaste Dramaten. I dag är han en av våra allra mest hyllade komiker och nu har du chansen att få uppleva honom live!

När Henrik Schyffert tog steget ut på standupscenen var succén ett faktum även där, med hyllade föreställningar som den blottande monologen “The 90’s – ett försvarstal”. I några år har han turnerat land och rike runt tillsammans med Fredrik Lindström. Först med “Ljust och fräscht” och nu med “ÄGD – jakten på ett rikare liv”. Publiken och kritikerna fullkomligt älskar föreställningarna och duon jämförs numera med humorjättar som Hasse och Tage.

Henrik Schyffert vrider och vänder på perspektiven när han analyserar oss människor och det samhälle vi lever i. Medan vi skrattar så tårarna rinner smyger sig insikterna på, och vi märker att vi kanske inte är så normala som vi tidigare trodde.

Med smart humor, subtila referenser och massor av energi sätter Henrik Schyffert fart på både hjärnceller, skrattmuskler och vilket evenemang som helst. Han är erfaren, professionell och expert på att läsa av sin publik. Vare sig du behöver en komiker till festen, en föreläsare till kursen eller en konferencier till konferensen är Henrik Schyffert rätt person för jobbet!

Foto: Morgan Norman (http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/legalcode)

    Evenemang med Henrik Schyffert

    • Henrik Schyffert kan bokas som ståuppkomiker, föreläsare och konferencier.
    • Kontakta oss på Athenas för att boka och/eller för att få mer information om event med Henrik Schyffert. Han skräddarsyr gärna evenemangen efter dina önskemål och behov.
Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden