Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-01-blue

Förstklassig underhållning och personlig föreläsning om humor & drivkraft

Johan Rheborg

Johan Rheborg

Folkkär komiker och skådespelare med föreläsningar om att hitta sin personliga drivkraft, kreativitet och konsten att våga.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Johan Rheborg

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Johan Rheborg är en av mest Sveriges skickliga och prisbelönta komiker, skådespelare och manusförfattare. Genom honom har vi fått möta klassiska karaktärer som Percy Nilegård, Solsidan-Fredde, Kenny Starfighter och Kristallbelönade Morran. Johan Rheborg är lika bra på tv som på scen, med rörande roller som seriös skådespelare och med hyllade turnéer som ståuppkomiker. När kritiker väljer ord som “halsbrytande komik”, då är det roliga föreställningar vi talar om.

Johan Rheborg kan konsten att övertyga en publik, men så har han ju också en bakgrund som jurist. Men hos gemene man är Johan Rheborg mest känd som komiker, skådespelare och programledare. Han har gett liv till temperamentsfulla typer som Örjan Lax i “Hjälp!” och Ove i succéföreställningen “En man som heter Ove”. Dessutom har han medverkat i musikaler och skrivit manus till humorserier som “Allt faller”. Publiksuccén ”Hur tänker hon” var en enmansföreställning där Johan var skådespelaren på scen.

I TV-rutan har vi sett honom bl.a tillsammans med sin komikervän och kollega Henrik Schyffert i ”Alla är fotografer”, tillsammans med Killinggänget gjort succéer som ”Glenn Killing i manegen”, ”Nilecity” och ”Fyra små filmer” och med Sveriges humorelit medverkat i flera säsonger av TV4s ”Parlamentet”.

Smart humor levererad med träffsäkert ordval är ett av Johan Rheborgs kännetecken. Hans standup-turné “Rheborg” var en succé, och det är inte så konstigt att han som moderator och föreläsare likaså fängslar en publik. Johan Rheborg kan med sin långa erfarenhet från scenen ge ditt evenemang det där lilla extra. 

Johan tar uppdrag som stå-upp komiker, konferencier och föreläsare. I sina föreläsningar talar han om ”Kreativitet och konsten att våga”. I föredraget ”Varför gör man det man gör?” berättar Johan om sina egna drivkrafter som komiker och kreativ person på ett relaterbart sätt.  Upplev Johans träffsäkerhet man sett så många gånger på vita duken live istället och ge ditt evenemang förstaklassig underhållning kombinerat med insiktsfulla tips.

Därför ska du boka Johan Rheborgs föreläsningar

 • Upplev en kväll med en av Sveriges roligaste personer.
 • Johan Rheborg har en bredd i sin föreläsning och tycker att ilska och humor hör ihop, något man kan få uppleva i många av hans framträdanden.
 • Johan Rheborgs verktyg är humor och han berättar om hur han använder just det för att ta sig genom jobbiga, personliga upplevelser.

Foto: Morgan Norman (http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/legalcode)

Visa föreläsningar med Johan Rheborg

  Evenemang med Johan Rheborg

  • Johan Rheborg kan bokas som föreläsare, moderator eller ståuppkomiker.
  • Kontakta oss på Athenas för att boka och/eller för att få mer information om event med Johan Rheborg. Han skräddarsyr gärna evenemangen efter dina önskemål och behov.
Skicka en oförpliktande förfrågan på Johan Rheborg

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Johan Rheborg