Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-05
Johan Rheborg

Johan Rheborg

Komiker, skådespelare och manusförfattare

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Johan Rheborg

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Johan Rheborg är en av Sveriges skickligaste komiker. Genom honom har vi fått möta klassiska karaktärer som Percy Nilegård, Solsidan-Fredde, Kenny Starfighter och Morran, Tobias “mammis”. Johan Rheborg är lika bra på tv som på scen, med rörande roller som seriös skådespelare och med hyllade turnéer som ståuppkomiker. När kritiker väljer ord som “halsbrytande komik” - då är det roliga föreställningar vi talar om.

Johan Rheborg kan konsten att övertyga. Han gör allt från humoristiska karikatyrer till seriösa teaterroller, och går alltid in i rollerna till fullo. Än idag har ingen kunnat se igenom hans pokeransikte, men så har han ju också en bakgrund som jurist.

Johan Rheborg är en av våra allra mest älskade komiker och skådespelare. Han har gett liv till temperamentsfulla typer som Solsidan-Fredde, Örjan Lax i “Hjälp!” och Percy Nilegård, men även till 90-talisternas favorit Kenny Starfighter, Morran i den Kristallen-belönade “Morran och Tobias” och till Ove i succéföreställningen “En man som heter Ove”. Dessutom har han medverkat i musikaler och skrivit manus till humorserier som “Allt faller”.

Smart humor levererad med träffsäkert ordval är ett av Johan Rheborgs kännetecken. Hans standup-turné “Rheborg” var en succé, och har fått kritiker att utbrista “fullständigt halsbrytande komik” (Expressen) och “magiskt” (NSD).

Johan Rheborg kan med sin långa erfarenhet från scenen ge ditt evenemang det där lilla extra. Både som föreläsare och komiker lindar han publiken runt sitt lillfinger medan han roar och berör. Du hittar honom hos Athenas!

Foto: Morgan Norman (http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/legalcode)

Visa föreläsningar med Johan Rheborg

    Evenemang med Johan Rheborg

    • Johan Rheborg kan bokas som föreläsare, moderator eller ståuppkomiker.
    • Kontakta oss på Athenas för att boka och/eller för att få mer information om event med Johan Rheborg. Han skräddarsyr gärna evenemangen efter dina önskemål och behov.
Skicka en oförpliktande förfrågan på Johan Rheborg

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Johan Rheborg