Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-01-blue

Programledaren och komikern med föreläsningar om att hitta sin grej

Kristian Luuk föreläsning

Kristian Luuk

En av våra mest skickliga programledare föreläser med humor om livets stora frågor och varför vi gör det vi gör.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en icke-bindande förfrågan på Kristian Luuk

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kristian Luuk är en av våra allra skickligaste och mest varierade programledare. Han har lett allt från kultprogram som “Knesset” till det folkkära “På spåret”. Han är dessutom mannen bakom Sveriges första talkshow, “Sen kväll med Luuk”, som gästades av både Madonna och Bruce Springsteen. Kristian Luuk är med andra ord det perfekta valet för dig som söker en proffsig och erfaren föreläsare, konferencier eller moderator! Boka en Kristian Luuk föreläsning i dag hos oss på Athenas!

Kristian Luuk gick på Handelshögskolan och skulle bli civilekonom, men snart busringde han till Jarl Kulle, sade “bajs” och lade på luren. Vad hände egentligen?

Under en Kristian Luuk föreläsning tar han oss med på resan från Handels till “På Spåret” samtidigt som vi gör ett djupdyk i de stora frågorna.

Kristian Luuk började sin karriär som programledare i närradion. Han slog igenom på 90-talet med busringningsprogrammet “Hassan” i P3 och “Knesset” i ZTV. Efter det har han medverkat i en hel kavalkad av olika program i tv och radio. Två gånger har han lett Sveriges största program “Melodifestivalen” och inte mindre än sex gånger har han vunnit Aftonbladets TV-pris i kategorin Årets manliga tv-personlighet.

Söker du en skicklig och erfaren moderator, konferencier eller föreläsare till ditt nästa evenemang? Då har du hittat helt rätt. Under en Kristian Luuk föreläsning lockar han fram det mest intressanta ur människor, så att samtalet leds in på spännande och roliga vägar. Dessutom lyser hans komiska ådra igenom i allt han gör, vilket garanterar ett underhållande evenemang!

Boka en rolig och inspirerande Kristian Luuk föreläsning idag hos oss på Athenas!

Foto: Kitty Lingmerth

Visa föreläsningar med Kristian Luuk

    Kristian Luuk föreläsning

    Hitta din grej

    • Varför lägger vi mer tid på att fundera vilken klockradio vi vill ha än att tänka igenom livets stora frågor? Många människor följer med strömmen och “bara hamnar” med en viss partner eller ett visst jobb.
    • Under en Kristian Luuk föreläsning vill han få oss att stanna upp och tänka igenom vad som faktiskt gör att vi har roligt, för det är ofta det vi är bra på och där vi kan blomma ut. “Hitta din grej” är fullspäckad med igenkänning och inspiration i föreläsningsform!
Skicka en icke-bindande förfrågan på Kristian Luuk

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Kristian Luuk