Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-05

Inspirerande om samtidens hårda krav och möjligheter

Mark Levengood - Författare, programledare, föreläsare och konferencier

Mark Levengood

Folkkära programledaren och författaren Mark Levengood föreläser om att göra det bästa möjliga i förändringstider.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Mark Levengood

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Mark Levengood är en av Sveriges största personligheter. Han passar lika bra till en föreläsning som till att få igång den stora konferensen eller vara den avslutande talaren som sätter punkt för dagen. Resultatet är det samma oavsett: mycket nöjda deltagare. Boka ett event med Mark Levengood hos oss på Athenas.

Mark Levengood är en av Sveriges största personligheter och mest omtyckta medieprofiler. Han har en bred bakgrund ifrån media där du kan ha stött på honom som bl.a. programledare, krönikör, författare, moderator, konferencier, föreläsare och Unicefambassadör.

Förutom att leda sina egna program så har du också kunnat se Mark Levengood som programledare för t.ex. ”Guldbaggegalan”, ”Melodifestivalen”, ”Vi i femman” och ”Svenska hjältargalan”.

Mark Levengood är född i USA och uppvuxen i Finland. Han flyttade till Sverige i slutet av 1980-talet för att studera. 1989–1991 gick han Dramatiska Institutets radioproducentutbildning. Mellan 1995 och 1999 var han biträdande programchef på SVT.

Mark Levengood är en flitig krönikör i P1. Han har hörts i ”Godmorgon, världen!” och lyser upp höstmörkret i ”Tankar för dagen”. Mark Levengood har även varit sommarvärd ett antal gånger. Han har likaså skrivit flera böcker baserade på egna texter. Tillsammans med Unni Lindell har han producerat de båda barncitatböckerna ”Gamla tanter lägger inte ägg” och ”Gud som haver barnen kär har du någon ull” som tillsammans sålts i över en miljon exemplar.

Det här är individens tidevarv. Förändringens vindar blåser – ibland riktigt tuffa motvindar – men det är också vindar av möjligheter. Hur skall du gå tillväga för att göra det bästa möjliga av förändringarna? Hur skall du luckra upp invanda beteenden och föreställningar? Mark Levengood har många roliga och ögonöppnande perspektiv på frågorna. Han delar med sig av perspektiven i sina föreläsningar och event.

Du kan boka ett event med Mark Levengood hos oss på Athenas. Räkna med fina och humoristiska betraktelser!

Visa föreläsningar med Mark Levengood

    Liv i förändring och förvirring

    • Det gäller att anstränga sig för att förverkliga sina drömmar. Det är viktigt att våga anta utmaningar och att sätta upp mål för framtiden. Och det är lika viktigt att inte vara rädd att ändra på dem!
    • Prestige och förväntningar från omgivningen är ofta det som hindrar oss från att göra det vi verkligen vill.
Skicka en oförpliktande förfrågan på Mark Levengood

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Mark Levengood