Laddar innehåll ...

Annika Dopping - Kommunikationsstrateg specialiserad inom social hållbarhet, hälsa och ledarskap

Annika Dopping

Kommunikationsstrateg specialiserad inom social hållbarhet, hälsa och ledarskap

Människan, möten, berättande, hälsa och hållbarhet är några av de nyckelord som kännetecknar Annika Dopping och hennes event. Oavsett om det är för en liten personalgrupp eller ett helt företag skräddarsyr hon konceptet så att det passar målgruppen. Genom engagerande storytellning, varm humor och en blick för mänskligt beteende lyfter hon frågor som angår oss alla. Boka ett underhållande och tankeväckande evenemang med Annika Dopping här hos Athenas!

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Annika Dopping har alltid jobbat nära människor: som tv- och filmproducent, sjukgymnast, reseledare och föreläsare. Med en mångårig yrkeserfarenhet i kombination med ett öga för mänskligt beteende kan hon lyfta individer, grupper och hela företag till nästa nivå.

Få har lika bred yrkeserfarenhet som Annika Dopping. I tonåren pluggade hon i Texas och efter studenten jobbade hon som reseledare och guide. Efter att ha tagit examen som leg. sjukgymnast tog hennes tv-karriär plötsligt fart. Som en av åtta lyckliga ungdomar kom hon in på SVT:s utbildning inom tv-produktion – varpå hon fick jobb på TV4.

Annika Dopping är numera verksam som skribent, författare, tv- och filmproducent, moderator och föreläsare. Tack vare sin rika erfarenhet är hon skicklig på att upptäcka gömda guldkorn hos sina kunder, som ofta väljer att fördjupa samarbetet efter hennes föreläsningar. Några områden där Annika Dopping flitigt anlitas är inom affärsutveckling och kommunikativ konceptutveckling, såväl internt som externt.

Utöver att förmedla stärkande, spännande och gripande berättelser med mycket humor arbetar Annika Dopping gärna interaktivt med publiken. I ett intimt möte blir den lilla personal- eller ledningsgruppen sedd, speglad och lyft till en större känsla av sammanhang och framtidstro. Under den stora kick-offen komponerar Annika Dopping engagerande mentometerfrågor som skapar både delaktighet och förankring.

Boka Annika Dopping för en proffsig guldkant på ditt nästa evenemang!

Läs mer om Annika Dopping och hennes föreläsningar i vår exklusiva intervju. Du hittar den här!

  Doppings Styrkedroppar

  • I denna föreläsning pratar Annika Dopping om sina välkända styrkedroppar. Energi, livslust och framtidstro är några av ledorden.

  Storytelling med mening

  • En sak är säker med livet: det blir aldrig som du tänkt dig. Utmaningar uppstår längs livets väg. Den här föreläsningen syftar till att, genom en resa i kända ledares livsberättelser, diskutera livets mening.

  Highlights från ett tv-liv

  • Ta chansen att höra om och diskutera tv-liv med Annika Dopping!

  Stålmannen och Törnrosa, manlikt och kvinnolikt från krockar till konstruktivt samspel

  • Med ett avstamp i sin egen tv-produktion ”Stålmannen och Törnrosa” lyfter Annika Dopping frågor som rör könstypiska skillnader inom områden som förhandlingsteknik, konflikthantering, riskbedömning, konkurrens och problemlösning.
Kunder som har upplevt föreläsningar med Annika Dopping

Ladda mer...

Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden