Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-01-blue
Annika Dopping - Kommunikationsstrateg specialiserad inom social hållbarhet, hälsa och ledarskap

Annika Dopping

Kommunikationsstrateg specialiserad inom social hållbarhet, hälsa och ledarskap

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Annika Dopping

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Människan, möten, berättande, hälsa och hållbarhet är några av de nyckelord som kännetecknar Annika Dopping och hennes event. Oavsett om det är för en liten personalgrupp eller ett helt företag skräddarsyr hon konceptet så att det passar målgruppen. Genom engagerande storytellning, varm humor och en blick för mänskligt beteende lyfter hon frågor som angår oss alla. Boka ett underhållande och tankeväckande evenemang med Annika Dopping här hos Athenas!

Annika Dopping har alltid jobbat nära människor: som tv- och filmproducent, sjukgymnast, reseledare och föreläsare. Med en mångårig yrkeserfarenhet i kombination med ett öga för mänskligt beteende kan hon lyfta individer, grupper och hela företag till nästa nivå.

Få har lika bred yrkeserfarenhet som Annika Dopping. I tonåren pluggade hon i Texas och efter studenten jobbade hon som reseledare och guide. Efter att ha tagit examen som leg. sjukgymnast tog hennes tv-karriär plötsligt fart. Som en av åtta lyckliga ungdomar kom hon in på SVT:s utbildning inom tv-produktion – varpå hon fick jobb på TV4.

Annika Dopping är numera verksam som skribent, författare, tv- och filmproducent, moderator och föreläsare. Tack vare sin rika erfarenhet är hon skicklig på att upptäcka gömda guldkorn hos sina kunder, som ofta väljer att fördjupa samarbetet efter hennes föreläsningar. Några områden där Annika Dopping flitigt anlitas är inom affärsutveckling och kommunikativ konceptutveckling, såväl internt som externt.

Utöver att förmedla stärkande, spännande och gripande berättelser med mycket humor arbetar Annika Dopping gärna interaktivt med publiken. I ett intimt möte blir den lilla personal- eller ledningsgruppen sedd, speglad och lyft till en större känsla av sammanhang och framtidstro. Under den stora kick-offen komponerar Annika Dopping engagerande mentometerfrågor som skapar både delaktighet och förankring.

Boka Annika Dopping för en proffsig guldkant på ditt nästa evenemang!

Läs mer om Annika Dopping och hennes föreläsningar i vår exklusiva intervju. Du hittar den här!

Visa föreläsningar med Annika Dopping

  Doppings Styrkedroppar

  • I denna föreläsning pratar Annika Dopping om sina välkända styrkedroppar. Energi, livslust och framtidstro är några av ledorden.

  Storytelling med mening

  • En sak är säker med livet: det blir aldrig som du tänkt dig. Utmaningar uppstår längs livets väg. Den här föreläsningen syftar till att, genom en resa i kända ledares livsberättelser, diskutera livets mening.

  Highlights från ett tv-liv

  • Ta chansen att höra om och diskutera tv-liv med Annika Dopping!

  Stålmannen och Törnrosa, manlikt och kvinnolikt från krockar till konstruktivt samspel

  • Med ett avstamp i sin egen tv-produktion ”Stålmannen och Törnrosa” lyfter Annika Dopping frågor som rör könstypiska skillnader inom områden som förhandlingsteknik, konflikthantering, riskbedömning, konkurrens och problemlösning.

Referenser

Vi anlitade Annika som moderator när vi lanserade en certifiering för sjysta arbetsvillkor. Det kändes inte som ett självklart område för Annika men vi blev väldigt nöjda. Annika läste på och förberedde sig på ett sätt som ledde till intelligenta samtal med deltagarna i panelen utan att de kände sig utlämnade. Deltagarna upplevde att de fick tala till punkt samtidigt som det blev rappt för de lyssnande gästerna. Annika bidrog till att skapa en varm och behaglig stämning före och under vårt event. Vi är mycket nöjda.

Britt Rahm, vd Sigill Kvalitetssystem AB

Sigill Kvalitetssystem AB

Annika Dopping har varit moderator på KI:s jämställdhetskonferens för universitet och högskolor. Hon tog sig an uppgiften med stort engagemang och noggrannhet och hon var mycket väl förberedd. Hon var lyhörd för arrangörernas önskemål och synpunkter och var bra på att hantera en periodvis ganska krävande publik och att på ett smidigt sätt lösa oväntade situationer under den två dagar långa konferensen. Hon visade stor respekt för de medverkandes kunskaper men bidrog även gärna med egna erfarenheter och åsikter inom området. Annika har humor och värme och det var mycket trevligt att samarbeta med henne.

Sylvie Garnbeck Projektledare, Nationell jämställdhetskonferens för universitet och högskolor, Karolinska Institutet

Karolinska Institutet

Annika är en yrkeskvinna som mer än någon annan i sig personifierar sitt budskap till 100 %: Framtidens hälsa. Hon är en av de friskaste fläktar som blåst över oss! En verkligt skicklig och bred kommunikatör och moderator med förmåga att få också det svåra att verka enkelt, greppbart och engagerande för alla. Annika är lyhörd, utan att ge avkall på sina ambitioner att få fram sin breda och gedigna kunskap inom de fält hon verkar. Annika är begåvad med en smittande entusiasm för sin mission, och en glöd som aldrig tycks sina.

Marianne Norelius, ansvarig för hälsostrategiska frågor, Apoteket AB

Apoteket AB

Stort tack för att du bidrog till att göra Supply Chain Conference 2015 till vår mest framgångsrika och en av de mest välbesökta någonsin. Vi hade förmånen att kunna presentera en namnkunnig samling föreläsare, och vi är mycket tacksamma att du ville lägga din tid och kraft på att moderera vår konferens. Du gjorde ett strålande bra arbete på ett varmt och professionellt sätt! Du fick mycket bra omdömen och högsta betyg för ditt agerande! Hoppas att du hade det trevligt och att du fick energi av dagen och jag hoppas också att vi snart möts och får jobba mer ihop framöver!

Richard Barkevall, CEO Optilon AB

Optilon
Skicka en oförpliktande förfrågan på Annika Dopping

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Annika Dopping