Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-06

Komiker och skådespelare

Johan Glans (foto Robert Eldrim) - Komiker och skådespelare

Johan Glans

En av Sveriges mest kända komiker som alltid levererar träffsäker humor på ett exceptionellt sätt.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Johan Glans

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Hur låter korna i Stockholm? Vad får en skåning som beställer coca i samma stad? Hur skrattar fransmän? Och är finlandssvenskarna verkligen så intellektuella som de låter? Detta och mycket mer har vi fått svar på genom åren tack vare Johan Glans. Vill du uppleva hejdlöst rolig standup med en av Sveriges blekaste komiker? Boka en föreställning med Johan Glans!

Vi har sett Johan Glans vara rolig i olika humorprogram på tv, men det är när man upplever honom “live” på scen som det blir helt magiskt. Med sparsam mimik och ett höjt ögonbryn i precis rätt ögonblick får han dig att skratta tills du inte längre får luft. Men vem behöver andas när man kan skratta i stället?

Publiken kan helt enkelt inte få nog av Johan Glans. Hela två gånger, 2003 och 2013, har han blivit utsedd till “Årets manliga komiker”. 2012 blev han utsedd till årets skåning, och som om detta inte vore nog blev han samma år hedersmedborgare i Eslöv.

Ända sedan standup-debuten 1994 har Johan Glans jobbat med humor på heltid. Vi har kunnat se honom i populära program som “Parlamentet”, “Kvarteret Skatan”, “Extra! Extra!”, “Sverige pussas och kramas”, och på scenen i bland annat Stockholm Live och RAW Comedy Club. Han har haft flera hyllade soloturnéer i hela Norden, däribland “Det bleka hotet”, “World Tour of Skåne” och “World Tour of Scandinavia”.

Johan Glans är en mästare på att göra det enkla roligt. Han tar iakttagelser från vardagssituationer och levererar dem med återhållsamma, men träffsäkra imitationer. Skrattet som kommer från publiken är dock allt annat än återhållsamt. Med smart komik, skickligt skådespel och en fantastisk timing garanterar Johan Glans dig en oförglömlig föreställning!

Johan Glans har alltid nya spännande projekt på gång, men har du tur kanske han är ledig på just det datum som passar dig! Hör av dig till oss på Athenas för att boka och få mer information.

Foto: Robert Eldrim

Visa föreläsningar med Johan Glans

    Föreställningar med Johan Glans

    • Boka en av Sveriges absolut roligaste komiker till ditt nästa evenemang!
Skicka en oförpliktande förfrågan på Johan Glans

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Johan Glans