Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-06
Al Pitcher

Al Pitcher

Nyzeeländsk komiker och ståuppare

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Al Pitcher

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

2010 var året då Sveriges humorscen berikades av ett engelsktalande, komiskt geni. Al Pitcher är ståupparen från Nya Zeeland som betraktar vårt beteende både inifrån och utifrån och dissekerar svenska företeelser tills det bara är skratt och lustigheter kvar. Vaddå, är vi svenskar inte bland de mest normala? Näppe. Boka en underhållande föreställning med killen som sätter "Ha!" i "Jaha" och uppmärksammar oss på hur mycket humor som går att finna i de till synes mest ohändelserika vardagssituationerna.

Han kom som ett nyzeeländskt yrväder en dag och hade en energi och en observationsförmåga som kunde göra humor av alla svenska vardagssituationer. Och inom kort hade han tagit den svenska humorscenen med storm. Ja, mästerkomikern Al Pitcher anlände till Sverige 2010, och redan året efter hade han lyckats kamma hem priset som ”Sveriges roligaste komiker” på Svenska standup-galan!

Al Pitcher föddes i England, men tillbringade en stor del av sin uppväxt i Nya Zeeland. I vuxen ålder tog han sitt pick, pack och komiska ådra och reste tillbaka till norra halvklotet för att börja med standup i London 1999. Inom 2 år hade han fått en finalplats i tre stora humortävlingar ”So You Think You’re Funny”, ”BBC New Act Competition” och ”Daily Telegraph Open Mic Competition”.

Framgångssagan var ett faktum Al Pitchers träffsäkra humor har genererat flera priser och utmärkelser genom åren. Han har bland annat fått ta emot utmärkelser som ”Director’s pick” 2009 vid Newcastle Comedy Festival, ”Peoples Choice Award” 2009 av Time Out Sydney och ”Best Show” 2009 vid Leicester Comedy Festival.

År 2010 förde kärleken Al Pitcher till Sverige. Förutom att vinna priset för ”Bästa manliga komiker” har han genomfört tre framgångsrika Sverigeturnéer, ”Fika tour” 2012, ”Påtår tour” 2013 och ”Nääämen it’s Al Pitcher tour” 2014/2015.  Han har dessutom gett ut boken ”Begravda elefanter” 2012 och medverkat i flera humorprogram som ”Robins” och ”Settman på plats”.

Al Pitcher har en sällsam förmåga att snappa upp det mest vardagliga och göra humor av det. Och ju mer vardagligt och svenskt – desto större igenkänningsfaktor! Boka Al Pitcher till ditt nästa evenemang för en oförglömligt rolig föreställning. Du kommer garanterat le lite extra nästa gång du hör ordet ”Fika”.

Visa föreläsningar med Al Pitcher

    Al Pitcher kan bokas som ståuppare till ditt nästa evenemang

    • Han skräddarsyr gärna sina föreställningar efter önskan och behov.

    Al Pitcher Picture Show

    • Detta är en specialshow där Al Pitcher anländer tidigt och fotograferar saker som förvånar och förundrar honom i staden, föreläsningslokalen eller företaget. Han visar sedan dessa fotografier på scen och delger sina reflektioner. Skratt och igenkänning kan garanteras! Detta är en mer omfattande show som kräver en hel del arbete, och ligger normalt i en något högre prisklass än en vanlig standupföreställning.

Referenser

Så bra! Al Pitcher lyckas verkligen fånga publiken och plocka upp våra svenska egenheter, koppla in på stickspår men alltid komma ut igen och knyta ihop säcken - alla på ett underbart och så roande sätt.

Susanna Widlundh

Tomelilla Riksteaterförening
Skicka en oförpliktande förfrågan på Al Pitcher

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Al Pitcher