Laddar innehåll ...

Måns Möller - Komiker och programledare

Måns Möller

Komiker och programledare

Måns Möller är en finurlig komiker. Han är en av landets bästa improvisatörer och kan hålla en kärleksfull låda med en publik som viker sig av skratt.

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Måns Möllers humor är snabb, bred och vass. Han är lite av en branschens retsticka när han gör parodier av kändisar och på kända företeelser.

Det är på scenen som Måns Möller verkligen kommer till sin rätt. I det spontana mötet med publiken blixtrar det av komiska infall. Han ses som landets bästa improvisatör och kan hålla en kärleksfull låda med en publik som viker sig av skratt. Visst kan Måns humor hetta till lite, men den värmer alltid – inte bränns.

För den stora publiken är Måns Möller mest känd för sitt egna tv-program Cirkus Möller, men även som ständig panelmedlem i Time Out och som programledare för Extra Extra.

Måns Möller räknas som en av de i den “andra vågen” av standup komiker tillsammans med bland andra Johan Glans, David Batra, Magnus Betnér, Thomas Järvheden och Ann Westin.

  Öka Livet!

  • Vad händer i kroppen vid stress? Varför vaknar man mitt i natten när man är stressad? Varför får man bilringar av stress? Varför är det bra att stressa regelbundet?
  • Svar på alla dessa frågor och mycket mer får man genom den mycket uppskattade föreställningen ÖKA LIVET! Måns Möller och Dan Hasson kombinerar i en unik och jordnära framställning senaste nytt inom stress-, humor- och hälsoforskningsfronten, en stor dos humor och praktiska råd för att öka välbefinnandet i livet.
  • Öka Livet! Ger seminariedeltagarna nyckeln till hur individer kan motverka skadlig stress och vad man kan göra i organisationer för att uppnå högre effektivitet, hälsa och välbefinnande. Vad som skiljer denna föreläsning från andra är att all information baserar sig på senaste forskningsrönen. Dessa kunskaper blandas med humor och ger alla närvarande en oförglömlig upplevelse.
  • Föreläsningen tar cirka 2 timmar och kan skräddarsys efter kundens behov.

  Jävla pajas

  • Hur tacklar man situationen att livet ställs uppochner samtidigt  som man försöker hålla karriären igång?
  • I inspirationsföreläsningen ”Jävla Pajas – en föreläsning” berättar Måns Möller med humor och allvar hur han radikalt tvingades ställa om sitt liv och vad det inneburit när hans son diagnosticerades med autistiskt syndrom. Nu ökar de stressrelaterade sjukskrivningarna  markant igen i Sverige.
  • Vilka tekniker kan man använda för att minska stressen när vi drabbas av personliga kriser samtidigt som man förväntas prestera på topp i arbetslivet? Det är en varm och bitvis hysteriskt rolig föreläsning. Men svärta? Nja, det är inte mörker eller sorg som syns i Måns ögon när han pratar om sin son Viggo. Bara en väldans massa kärlek.
Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden