Laddar innehåll ...

David Batra (foto Robert Eldrim) - Ståuppkomiker, författare och skådespelare

David Batra

Ståuppkomiker, författare och skådespelare

Humor går inte bara hem på scenen, TV eller framför en publik som lyssnar lydigt, humor funkar också bra på dina klienter och medarbetare. Åtminstone om du vet hur du ska föra en komisk kommunikation. David Batra vet precis hur du ska göra och lär dig knepen i sina föreläsningar. Boka en föreläsning med honom hos oss på Athenas!

 

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Komikern och ståupparen David Batra tycker om lappar – eller inte. Han är åtminstone så pass nyfiken på lappar med klagomål, du vet sådana där lappar arga grannar skriver, att han har skrivit två böcker om dem: ”Den som inte tar bort luddet ska dö” och ”Det här var ju tråkigt”. Insändare till tidningar är också något han roat sig med att framför allt kommentera i boken ”Vän av ordning”.

Förutom att skriva böcker, och kanske mest av allt, får David Batra folk att skratta. Som ståuppare har han gjort fler än 1 000 föreställningar – ett mått på hans framgångar som komiker! Han är också känd från TV. Med roller och deltagande i TV-program som ”Kvarteret Skatan”, ”Cirkus Möller”, ”Parlamentet”, ”Jättebästisar” etc. har David Batra blivit ett namn på många skrattlystna människors läppar.

David Batra föreläser mellan turerna. Hans föreläsningar handlar i synnerhet om kommunikation och riktar sig till hur olika företag kan föra en roligare eller mer komisk kommunikation. Att David Batra har en magisterexamen i marknadsföring från Lunds universitet gör att han har en inblick i företagsvärlden och är förtrogen med hur man ska snacka för att gripa tag i kunder eller klienter och medarbetare.

Boka en rolig och lärorik föreställning med David Batra!

Foto: Robert Eldrim

    Komisk kommunikation

    • Genom sin enmansshow visar David Batra hur du engagerar en grupp människor oavsett bakgrund och storlek på mindre än tio sekunder, leder dem till den punkt du vill och får dem att skratta samtidigt.
    • Det efterfrågade föredraget vänder sig till företag som vill utveckla färdigheten komisk kommunikation.
    • Att förmedla information och generera goda cirklar i en personalgrupp är idag näringslivets stora utmaning. Förståelse och förtroende skapas genom dynamisk interaktion mellan kollegor. Uppdatera färdigheten att samtala effektivt. Dina medarbetare kommer gå leende därifrån.
Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden