Laddar innehåll ...

Linda Hammarstrand - Director of Passion, konsult och entreprenör

Linda Hammarstrand

Director of Passion, konsult & entreprenör

Linda Hammarstrand målar upp organisationen som en stor stafett där vi har huvudrollen på varsin sträcka. Alla servar. Vi måsta arbeta tillsammans – inte bara samtidigt. Linda är expert på att guida företag och organisationer till en företagskultur som stimulerar, inspirerar och skapar starka varumärken. Vad är första steget mot en sådan kultur? Hur väcker vi motivation hos oss själva och andra? Dessa frågor och många fler får du svar på under hennes föreläsningar!

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Linda Hammarstrand är en flitigt anlitad föreläsare och konsult som hjälper er att skapa och driva en högpresterande företagskultur där människor älskar att representera och anlita ert varumärke.

Oftast finns det flera andra konkurrenter som erbjuder i princip samma produkt som ni. Det ni då måste göra för att synas i mängden, i bruset, är att skapa ett värde för kunden. Linda Hammarstrand visar hur ni bygger ett starkt varumärke från grunden genom att skapa en högpresterande företagskultur. När en arbetsplats präglas av engagemang, motivation och kreativitet lyser det igenom till både samarbetspartners och kunder.

Linda Hammarstrand är utbildad inom internationell marknadsföring vid IHM Business School och har 25 års erfarenhet av HR, kommunikation och utbildning hos bl.a. Stena Line.  Som Director of Passion på Clarion Hotels, var hon ansvarig för företagskulturen och för att göra Clarion Hotel till Nordens mest attraktiva arbetsgivare. Hon är även grundare av konsultföretaget Culture Academy och en mycket uppskattad föreläsare och utbildare.

Frågor som Linda Hammarstrand kan ta upp under en föreläsning:

– Hur vill ni upplevas av era kunder?
– Vilka värden är kärnan i er verksamhet och hur ska de efterlevas i praktiken?
– Hur motiverar du dig själv och andra?
– Hur får vi alla att springa “stafett” tillsammans, där var och en har huvudrollen på sin egen sträcka?

Linda Hammarstrand skräddarsyr alltid sina föreläsningar efter uppdragsgivarens önskemål och behov. Boka henne här hos Athenas!

  Vem är du och vem är de andra?

  • Är du analytisk, drivande, inspirerande eller en stödjande person? Vi har alla lite av allt i oss, men en sak är säker – vi har ett grundbeteende. Vi människor drivs, upplever och upplevs på olika vis. Och vi går igång på helt olika saker beroende på vilken beteendeprofil vi har.
  • I den här föreläsningen bjuder Linda Hammarstrand på en underhållande genomgång av de olika profilerna med avstamp i DISC-teorins fyra färger. Vilken färg har du, din kollega eller din partner? Hur uppfattas du av andra? Hur kan du på bästa sätt bemöta och beröra människor från de olika färgerna?
  • Kunskapen om de olika färgerna förenklar kommunikationen – och relationen! Linda Hammarstrand ger dig många bra tips till hur du och dina medarbetare kan bli ännu bättre på att samarbeta effektivt och bemöta era kunder på ett träffsäkert sätt!

  Konsten att skapa och driva en prestationskultur

  • Det är lätt att prata om vinnande företagskulturer, motivation, inspiration, kreativitet och arbetsglädje. Men hur gör man rent konkret? Fungerar samma framgångsmodell för alla? Vilket är det första steget och hur får man förändringarna att hålla i längden?
  • I den här föreläsningen delar Linda Hammarstrand med sig av ny forskning, träffsäkra exempel och konkreta förslag på lösningar. Boka föreläsningen här hos Athenas!

  Så här kopplar ni värdegrunden till resultatet

  • Forskning visar att det är de företag som är starkt värdegrundsbaserade som är de mest framgångsrika och attraktiva. De har en atmosfär som gör det roligare att jobba där, vilket lockar till sig inte bara skickliga medarbetare, men också samarbetspartners och kunder.
  • Linda Hammarstrand ger konkreta exempel på hur ni i just er organisation kan gå tillväga för att använda värdegrunden som en framgångsfaktor. Boka en inspirerande föreläsning full av smarta verktyg!
Kunder som har upplevt föreläsningar med Linda Hammarstrand

Ladda mer...

Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden