Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-05

Director of Passion, entreprenör och värdegrundsängel

Linda Hammarstrand föreläsning

Linda Hammarstrand

Linda vet hur man skapar och driver en engagerad arbetskultur där alla har huvudrollen.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum

5 av 5 stjärnor

Linda Hammarstrand lyckades fantastiskt väl med konsten att få 400 deltagare på Passion HR att verkligen förstå vad ”passion” kan vara på en arbetsplats! Ett färgstarkt, otroligt inspirerande och personligt framträdande som inte lämnade någon oberörd! Kundernas utvärdering placerade Linda Hammarstrand på andra plats av alla talare, och överträffades enbart av Fredrik Reinfeldt.

Anette Mårs - Edge HR Visa alla referenser

Därför ska du boka en Linda Hammarstrand föreläsning

 • Lär dig att sticka ut från bruset, skapa värde för kunden och bygga ett starkt varumärke genom en attraktiv företagskultur.
 • Inspireras av en underhållande föreläsning som belyser ämnena passion, inspiration, kreativitet och arbetsglädje.
 • konkreta verktyg och exempel och på hur er organisation kan gå tillväga för att använda värdegrunden som en framgångsfaktor.
Skicka en icke-bindande förfrågan på Linda Hammarstrand

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
About icon

Om Linda

Lecture icon

Föreläsningar

Video icon

Video

References icon

Referenser

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum

Linda Hammarstrand målar upp organisationen som en stor stafett där vi har huvudrollen på varsin sträcka. Alla servar. Vi måsta arbeta tillsammans - inte bara samtidigt. Linda är expert på att guida företag och organisationer till en företagskultur som stimulerar, inspirerar och skapar starka varumärken. Vad är första steget mot en sådan kultur? Hur väcker vi motivation hos oss själva och andra? Dessa frågor och många fler får du svar på under hennes föreläsningar!

Därför ska du boka en Linda Hammarstrand föreläsning

 • Lär dig att sticka ut från bruset, skapa värde för kunden och bygga ett starkt varumärke genom en attraktiv företagskultur.
 • Inspireras av en underhållande föreläsning som belyser ämnena passion, inspiration, kreativitet och arbetsglädje.
 • konkreta verktyg och exempel och på hur er organisation kan gå tillväga för att använda värdegrunden som en framgångsfaktor.

Linda Hammarstrand är en flitigt anlitad föreläsare och konsult som hjälper er att skapa och driva en attraktiv företagskultur där både kunder och kollegor älskar att vara. Det är inte produkterna, eller servicen, som skiljer organisationerna åt idag – det är sättet ni gör saker på. Det är kulturen.  Linda Hammarstrand visar hur ni bygger, och driver, ett starkt varumärke. Hur skapar vi en engagerad företagskultur? Organisationer som lyckas gå från ”varför” till ”hur” kännetecknar de verkliga vinnarna.

Linda Hammarstrand är utbildad på Disney University i Orlando och även inom internationell marknadsföring vid IHM Business School. Hon har 20 års erfarenhet av HR, kommunikation och utbildning från Stena. Hon har även varit en del av Ledningsgruppen på Clarion Hotels där hon hade den mest fantastiska titeln ”Director of Passion”. Där var hon ansvarig för företagskulturen med målet att göra Clarion Hotel till Nordens mest attraktiva arbetsgivare. Hon är även grundare av konsultföretaget Culture Academy och en mycket uppskattad föreläsare och utbildare.

Frågor som Linda Hammarstrand kan ta upp under en föreläsning:

– Hur får ni era medarbetare att bli medansvariga?
– Vilka värden är kärnan i er verksamhet och hur ska de efterlevas i praktiken?
– Hur motiverar du dig själv – och andra?
– Hur får ni alla att serva varandra i er “stafett”? Att arbeta tillsammans – inte bara samtidigt är en filosofi Linda kommer att dela med sig av!

Linda Hammarstrand skräddarsyr sina föreläsningar efter uppdragsgivarens önskemål och behov. Boka henne här hos Athenas!

Visa föreläsningar med Linda Hammarstrand

  Linda Hammarstrand föreläsning

  Konsten att skapa och driva en engagerad arbetskultur

  Vem har inte varit på ett möte där det pratas om vinnande företagskulturer, och hur man ska komma in varje dag med motivation och inspiration med en stänk av kreativitet och en hel lass med arbetsglädje? Men hur kan man applicera det i vardagen och få det funka?

  Linda använder sig av den senaste forskningen om hur man kan använda framgångsmodellen och vilket steg som passar att ta först för att förändringarna ska hålla i sig.

  Därför ska du boka föreläsningen:

  • Det är lätt att prata om vinnande företagskulturer, motivation, inspiration, kreativitet och arbetsglädje. Linda visar er hur man gör rent konkret.
  • I den här föreläsningen delar Linda Hammarstrand med sig av ny forskning, träffsäkra exempel och konkreta förslag på lösningar som ni kan ta er med in i arbetslivet direkt.

  Linda Hammarstrand föreläsning

  Så här kopplar ni värdegrunden till resultatet

  Undersökning och forskning visar tydligt att företag med hållbar och viljestark värdegrund är de som är mest framgångsrika och attraktiva. Deras atmosfär och aura är roligare att jobba i och lockar till sig lojala kollegor och anställda samt inspirerade samarbetspartners och trofasta kunder.

  I denna föreläsning ger Linda Hammarstrand  värdefulla och inspirerande exempel på hur organisationer kan göra för att börja sin väg i att använda värdegrunden som en framgångsfaktor och för att bli ett stabilt företag med återkommande kunder och anställda som stannar.

  Detta ger föreläsningen:

  • Insikter om hur viktig ert företags kultur är i det egna strategiska arbetet
  • Konkreta exempel på hur ni i just er organisation kan gå tillväga för att använda värdegrunden som en framgångsfaktor
  • En inspirerande föreläsning full av smarta verktyg

  Linda Hammarstrand föreläsning

  Vem är du och vem är de andra?

  Är du analytisk, drivande, inspirerande eller en stödjande person? Vi har alla lite av allt i oss, men en sak är säker – vi har ett grundbeteende. Vi människor drivs, upplever och upplevs på olika vis. Vi går igång på helt olika saker beroende på vilken beteendeprofil vi har.

  I den här föreläsningen bjuder Linda Hammarstrand på en underhållande genomgång med avstamp i DISC-teorins fyra beteenden. Vilken färg har du mest av – och hur ser din omgivning ut? Hur uppfattas du av andra? Kunskapen om våra olika beteenden kommer till nytta först när du börjar läsa av andra och bemöta dem så som de är.

  Detta ger föreläsningen:

  • Du får ökad förståelse om dig själv och dina kollegor med hjälp av DISC-modellen som delar upp typiska karaktärsdrag i fyra olika färger.
  • En underhållande föreläsning som förenklar kommunikationen och relationer i ditt liv och på din arbetsplats
  • Linda Hammarstrand ger dig många bra tips till hur du och dina medarbetare kan bli ännu bättre på att samarbeta effektivt och bemöta andra på ett träffsäkert sätt! Hon kallar teorin för ”olikheternas rikedom”. Vi behöver alla färger för att ett team skall vara framgångsrikt!
Linda Hammarstrand presenterar sig och sina föreläsningar

Culture, Values, Passion, Leadership

Visa föreläsningar med Linda Hammarstrand

Referenser

Linda var en fullträff för oss! Hennes föreläsning var precis i linje med det vi just nu står inför och hennes sätt att förmedla viktiga tips och erfarenheter från andra företag på ett inspirerande sätt gav oss energi som vi hade stor nytta av i vår work shop på eftermiddagen! Toppen helt enkelt! :-)

Barbro Wretlind

Stockholm Exergi AB

Linda var otroligt inspirerande och hon bjöd på många härliga skratt! Tyckte Linda fångade vikten av att arbeta tillsammans på ett mycket bra sätt! Efter föreläsningen hade vi en workshop kring vi hur vi skapar våra värderingar på Länsförsäkringar Blekinge i vardagen! Föläsningens budskap om vikten av samarbete och att vi alla är viktiga spelare i bolaget förtydligades på så sätt!

Camilla Nilsson

Länsförsäkringar Blekinge

Mycket flexibel och oerhört professionell. Snabb och alert i tanke som handling!

Marlena Hansen

Tullverket

Linda Hammarstrand lyckades fantastiskt väl med konsten att få 400 deltagare på Passion HR att verkligen förstå vad ”passion” kan vara på en arbetsplats! Ett färgstarkt, otroligt inspirerande och personligt framträdande som inte lämnade någon oberörd! Kundernas utvärdering placerade Linda Hammarstrand på andra plats av alla talare, och överträffades enbart av Fredrik Reinfeldt

Anette Mårs

Edge HR

Linda ger vansinnigt mycket energi och med roliga och relevanta exempel. Ett klart lyft för konferensen!

Daniel Hjortström, VD

Besikta Bilprovning i Sverige AB

Hon är så oerhört inspirerande och vi är supernöjda!

Kontorschef Tranås

Baks & co ab

Vi var mycket nöjda. Lärorikt, tänkvärt innehåll som levererades på ett väldigt underhållande sätt. Inspirerande, motiverande. Startade många konversationer mellan medarbetarna!

Ralf Planting

Konsultchef

Fängslande, intressant, konkret!

Emil Gillmor, Avdelningsansvarig/Försäljningschef

KA Olsson & Gems AB

Linda är så professionell! Hennes budskap når ut till alla. Helt magisk upplevelse!

Elisabeth Nilsson, HR Nordic

Weidmuller AB

Vi är väldigt nöjda med Linda, har skrivit till henne och tackat. Hon lyckades träffa mitt i prick och lyfte frågor som vi verkligen kommer ta med oss i vår verksamhet framöver!

Ludvig Svensson, Privatrådgivare

Ulricehamns Sparbank

Supernöjda, verkligen supernöjda. Energi, inspiration, glädje och skratt blandat med en massa klokskap.

Håkan Eriksson, VD

Valdemarsviks Sparbank

Linda levererar verkligen. Linda fångar, berör och bjuder på små korta sanningar som hjälper människor att förändra sina beteenden och mindset.

Åsa Hagman

Skatteverket

Vi anlitade Linda inför våra chefsdagar och hon gav oss en rejäl energiboost. Linda har en bra mix av inspiration och klokskap och hennes ledstjärna - Tillsammans inte bara samtidigt tar vi med oss i arbetet framåt.

Linda Mägi

HR Chef
Skicka en icke-bindande förfrågan på Linda Hammarstrand

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000
Linda Hammarstrand
Linda Hammarstrand

5 av 5 stjärnor

Linda Hammarstrand lyckades fantastiskt väl med konsten att få 400 deltagare på Passion HR att verkligen förstå vad ”passion” kan vara på en arbetsplats! Ett färgstarkt, otroligt inspirerande och personligt framträdande som inte lämnade någon oberörd! Kundernas utvärdering placerade Linda Hammarstrand på andra plats av alla talare, och överträffades enbart av Fredrik Reinfeldt.

Anette Mårs - Edge HR Visa alla referenser

Föreläsningsämnen med Linda Hammarstrand