Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-05

Arbeta tillsammans - inte bara samtidigt!

Linda Hammarstrand_Föreläsare_Athenas

Linda Hammarstrand

När Linda Hammarstrand står på scenen är det inte bara en presentation, det är en energisk show fylld med värdefulla insikter om att bygga en stark företagskultur.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum

5 av 5 stjärnor

Linda Hammarstrand lyckades fantastiskt väl med konsten att få 400 deltagare på Passion HR att verkligen förstå vad ”passion” kan vara på en arbetsplats! Ett färgstarkt, otroligt inspirerande och personligt framträdande som inte lämnade någon oberörd! Kundernas utvärdering placerade Linda Hammarstrand på andra plats av alla talare, och överträffades enbart av Fredrik Reinfeldt.

Anette Mårs - Edge HR Visa alla referenser

Därför ska du boka Linda Hammarstrand

 • Öka produktiviteten och samarbetet i teamet genom Lindas unika perspektiv och praktiska tips baserade på verkliga erfarenheter.
 • Inspireras av en underhållande föreläsning som belyser ämnen som passion, vanor, inspiration, självledarskap, förändring och arbetsglädje.
 • Lär dig att sticka ut från bruset, skapa värde för kunden och bygga ett starkt varumärke genom en attraktiv företagskultur.
Skicka en icke-bindande förfrågan på Linda Hammarstrand

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
About icon

Om Linda

Lecture icon

Föreläsningar

Video icon

Video

References icon

Referenser

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum

Linda Hammarstrand är expert på att skapa en engagerad företagskultur med mätbara resultat. Med över 25 års erfarenhet från Stena och Clarion Hotell, där hon har förvandlat teori till praktik, erbjuder hon inspirerande föreläsningar som stärker både värdegrund och prestation. Låt Linda lyfta er organisation med energi, inspiration och nya insikter som garanterat får er att vilja arbeta tillsammans – inte bara samtidigt.

Därför ska du boka Linda Hammarstrand

 • Öka produktiviteten och samarbetet i teamet genom Lindas unika perspektiv och praktiska tips baserade på verkliga erfarenheter.
 • Inspireras av en underhållande föreläsning som belyser ämnen som passion, vanor, inspiration, självledarskap, förändring och arbetsglädje.
 • Lär dig att sticka ut från bruset, skapa värde för kunden och bygga ett starkt varumärke genom en attraktiv företagskultur.

Tänk dig en arbetsdag där varje möte sprudlar av energi och alla dina kollegor är engagerade och motiverade. Det är precis den atmosfär som Linda Hammarstrand strävar efter att skapa genom sina minnesvärda föreläsningar. Med sin unika förmåga att förvandla företagets värderingar till ett ökat resultat har Linda blivit en av de mest eftertraktade talarna i Norden.

Linda Hammarstrand kommer aldrig att bjuda på ett powerpoint-maraton. Istället erbjuder hon en energisk och medryckande föreställning som berör hjärtat och höjer pulsen. Med över 25 års erfarenhet från ledningsgrupper och ledande positioner inom stora företag som Stena och som tidigare Director of Passion på Clarion Hotel. Hon vet exakt hur man skapar en företagskultur som inte bara drar till sig talanger utan också engagerar och utvecklar dem.

Linda är även en professionell moderator, känd för sin förmåga att göra varje företagsevent till en framgång. Hennes erfarenhet och kunskap säkerställer att varje event blir både engagerande och givande.

Linda har personligen ansvarat för de processer hon pratar om på scenen, från att skapa attraktiva varumärken till att bygga en engagerande företagskultur. Aldrig någonsin har det varit viktigare att ha en stark företagskultur där vi arbetar tillsammans och inte bara samtidigt.

Låt Linda visa er hur!

Visa föreläsningar med Linda Hammarstrand
Linda Hammarstrand föreläsning

Arbeta tillsammans - inte bara samtidigt

Aldrig någonsin har det varit viktigare att ha en stark företagskultur där vi arbetar tillsammans och inte bara samtidigt. Denna föreläsning utforskar hur en engagerande företagskultur kan bli ert starkaste verktyg för framgång.

 • Lär dig hur en stark värdegrund inte bara ökar företagets framgång utan även dess attraktivitet. En positiv kultur fungerar som en magnet på arbetsmarknaden, lockar till sig lojala medarbetare, samarbetspartners och kunder.
 • Få konkreta exempel på metoder för att förbättra er arbetsmiljö och engagera era medarbetare långsiktigt.
 • Upptäck hur ni kan koppla värdegrunden till affärsresultaten på ett effektivt sätt. Lär er metoder för att säkerställa att er kultur bidrar till företagets övergripande mål och framgång.

Med sin sprudlande energi levererar Linda en föreläsning som inte bara inspirerar och motiverar utan också förvandlar sättet ni tänker och agerar på arbetsplatsen. Stärk ert team med nya perspektiv på effektivt samarbete, och lär er att arbeta tillsammans och inte bara samtidigt!

Linda Hammarstrand föreläsning

Att navigera i förändring

Välkommen på en rolig och meningsfull föreläsning som kommer förändra ditt synsätt på förändring för alltid!

Följ med Linda på en resa genom ”Förändringens 4-rum” av Claes Janssen där hon utforskar hur ni kan navigera genom förändring på ett väldigt bra och meningsfullt sätt. Den ger både insikten om var ni befinner er nu – och hur ni kan ta er därifrån.

I denna fartfyllda föreläsning kommer ni lära er:

 • Att omfamna förändring som en möjlighet till tillväxt och personlig utveckling.
 • Linda kommer att guida er genom de fyra rummen av förändring.
 • Ni kommer att lämnas med ett konkret verktyg för att hantera förändring i både ditt personliga och professionella liv.

”Förändringens 4-rum”, har aldrig varit mer aktuellt. Den avväpnar stressen och lär er att leda er själva genom förändring på ett väldigt bra sätt!

Linda Hammarstrand föreläsning

Vem är du och vem är de andra?

I denna lättsamma och insiktsfulla föreläsning utforskar Linda DISC-teorin, ofta känd som teorin om de fyra färgerna. Har du någonsin känt dig osäker på att uttrycka din åsikt under ett möte, eller känt att någon annan tar för mycket plats med detaljer? Denna föreläsning hjälper dig att förstå både dig själv och andra bättre.

 • Linda illustrerar på ett underhållande sätt hur man kan känna igen och förstå de olika färgprofilerna inom DISC-teorin, vilket gör det enklare att identifiera beteenden hos kollegor, vänner och familj.
 • Med humor och värme berättar Linda om de olika personlighetstyperna och deras grundläggande egenskaper, vilket bidrar till en djupare förståelse för hur vi kompletterar varandra.
 • Kunskapen om de olika färgerna underlättar inte bara urvalet av lämpliga arbetsuppgifter utan stärker också kommunikationen med kollegor och kunder.

Med ett roligt och engagerande upplägg ger Linda dig verktygen att inte bara förstå, utan också värdesätta olikheternas rikedom. Denna föreläsning erbjuder värdefulla insikter som förbättrar både personliga och professionella relationer.

Linda Hammarstrand presenterar sig och sina föreläsningar

Culture, Values, Passion, Leadership

Visa föreläsningar med Linda Hammarstrand

Referenser

Linda var en fullträff för oss! Hennes föreläsning var precis i linje med det vi just nu står inför och hennes sätt att förmedla viktiga tips och erfarenheter från andra företag på ett inspirerande sätt gav oss energi som vi hade stor nytta av i vår work shop på eftermiddagen! Toppen helt enkelt! :-)

Barbro Wretlind

Stockholm Exergi AB

Linda var otroligt inspirerande och hon bjöd på många härliga skratt! Tyckte Linda fångade vikten av att arbeta tillsammans på ett mycket bra sätt! Efter föreläsningen hade vi en workshop kring vi hur vi skapar våra värderingar på Länsförsäkringar Blekinge i vardagen! Föläsningens budskap om vikten av samarbete och att vi alla är viktiga spelare i bolaget förtydligades på så sätt!

Camilla Nilsson

Länsförsäkringar Blekinge

Mycket flexibel och oerhört professionell. Snabb och alert i tanke som handling!

Marlena Hansen

Tullverket

Linda Hammarstrand lyckades fantastiskt väl med konsten att få 400 deltagare på Passion HR att verkligen förstå vad ”passion” kan vara på en arbetsplats! Ett färgstarkt, otroligt inspirerande och personligt framträdande som inte lämnade någon oberörd! Kundernas utvärdering placerade Linda Hammarstrand på andra plats av alla talare, och överträffades enbart av Fredrik Reinfeldt

Anette Mårs

Edge HR

Linda ger vansinnigt mycket energi och med roliga och relevanta exempel. Ett klart lyft för konferensen!

Daniel Hjortström, VD

Besikta Bilprovning i Sverige AB

Hon är så oerhört inspirerande och vi är supernöjda!

Kontorschef Tranås

Baks & co ab

Vi var mycket nöjda. Lärorikt, tänkvärt innehåll som levererades på ett väldigt underhållande sätt. Inspirerande, motiverande. Startade många konversationer mellan medarbetarna!

Ralf Planting

Konsultchef

Fängslande, intressant, konkret!

Emil Gillmor, Avdelningsansvarig/Försäljningschef

KA Olsson & Gems AB

Linda är så professionell! Hennes budskap når ut till alla. Helt magisk upplevelse!

Elisabeth Nilsson, HR Nordic

Weidmuller AB

Vi är väldigt nöjda med Linda, har skrivit till henne och tackat. Hon lyckades träffa mitt i prick och lyfte frågor som vi verkligen kommer ta med oss i vår verksamhet framöver!

Ludvig Svensson, Privatrådgivare

Ulricehamns Sparbank

Supernöjda, verkligen supernöjda. Energi, inspiration, glädje och skratt blandat med en massa klokskap.

Håkan Eriksson, VD

Valdemarsviks Sparbank

Linda levererar verkligen. Linda fångar, berör och bjuder på små korta sanningar som hjälper människor att förändra sina beteenden och mindset.

Åsa Hagman

Skatteverket

Vi anlitade Linda inför våra chefsdagar och hon gav oss en rejäl energiboost. Linda har en bra mix av inspiration och klokskap och hennes ledstjärna - Tillsammans inte bara samtidigt tar vi med oss i arbetet framåt.

Linda Mägi

HR Chef
Skicka en icke-bindande förfrågan på Linda Hammarstrand

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000
Linda Hammarstrand
Linda Hammarstrand

5 av 5 stjärnor

Linda Hammarstrand lyckades fantastiskt väl med konsten att få 400 deltagare på Passion HR att verkligen förstå vad ”passion” kan vara på en arbetsplats! Ett färgstarkt, otroligt inspirerande och personligt framträdande som inte lämnade någon oberörd! Kundernas utvärdering placerade Linda Hammarstrand på andra plats av alla talare, och överträffades enbart av Fredrik Reinfeldt.

Anette Mårs - Edge HR Visa alla referenser

Föreläsningsämnen med Linda Hammarstrand