Laddar innehåll ...

Robin Teigland - Ekonomie professor och forskare

Robin Teigland

Ekonomie professor och forskare

Professor Robin Teigland har många tunga akademiska meriter och en imponerande yrkeskarriär med hela världen som arbetsplats. Hon brukar ofta intervjuas om sin forskning och är en flitigt anlitad föreläsare både här i Sverige och internationellt. Under hennes föreläsningar berättar hon bland annat om hur företag kan börja operera utanför sina traditionella gränser och vad som menas med “den tredje industriella revolutionen”. Du kan boka henne här hos Athenas!

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Robin Teigland kommer ursprungligen från USA, men har sedan början av 90-talet haft sin bas i Norden. Hon är professor i företagsekonomi och jobbar både vid Handelshögskolan i Stockholm och Universitetet i Agder, Norge. När hon inte undervisar, forskar eller skriver publikationer håller hon sina mycket eftertraktade föreläsningar över hela världen.

Listan kan göras lång över de akademiska meriter Robin Teigland har erövrat genom åren; en BA i ekonomi med hedersbevis från Stanford University, en MA i International Studies från University of Pennsylvania, en MBA från Wharton School och en Ph.D i Business Administration från Handelshögskolan i Stockholm. Icke desto mindre är hennes arbetserfarenhet minst lika imponerande, med international banking i USA, konsultjobb hos McKinsey i Spanien och Sverige, medtech-startup i Norge, verksamhetsstyrning för Esso i Chile och arbete med riskkapitalbolag i den legendariska Silicon Valley.

Robin Teigland är mycket intresserad av hur företagens gränser suddas ut i takt med att det kommer nya tekniska lösningar. Hon kan ge dig en bild av hur lyckat företagande ser ut i en inte allt för avlägsen framtid när innovationer som sociala medier, blockkedjor, 3D-skrivare och kryptovalutor gör det möjligt att skapa värde utanför företags traditionella gränser.

Vill du veta vad som är värt att satsa på i framtiden? Vill du få reda på de senaste tendenserna inom områden som strategi, innovation, teknik och entreprenörskap? Boka en inspirerande föreläsning med Robin Teigland!

  Robin Teigland föreläser om:

  • Strategi
  • Innovation
  • Teknik
  • Internet och sociala medier
  • Entreprenörskap
  • Den tredje industriella revolutionen
Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden