Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-01-blue
Skicka en oförpliktande förfrågan på Susanne Einhorn

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Susanne Einhorn hjälper dig att utveckla din verksamhet genom att coacha såväl dig som dina medarbetare i kundbemötande och ledarskap. Hennes föreläsningar är laddade med humor, personliga anekdoter och konkreta råd. Boka en föreläsning hos oss på Athenas!

I sina föreläsningar betonar Susanne Einhorn vikten av att agera med både hjärta och själ. Att leverera den magiska WOW-upplevelsen där kundens förväntan ständigt överträffas. Professionell trovärdighet handlar om en kombination av kunskap, säljteknik och rätt attityd.

Susanne Einhorn har mer än tio års yrkeserfarenhet från detaljist- och servicebranschen i såväl Sverige som i USA. I ca 25 år arbetar hon med att förbättra och effektivisera försäljningsarbetet i olika typer av organisationer. Hon har bidragit till konkreta och mätbara framgångar i företag såsom MQ, Twilfit, IKEA, Blomsterlandet, Reebok och Ordning&Reda.

Att få insikt i människors psyke, deras motivation och drivkrafter kan vara krävande och komplext. Susanne Einhorns s.k. fyra personlighetstyper, Traditionella Tore, Utåtriktade Ulla, Speciella Isabella och Risktagande Rickard, är förklarade och strukturerade så att människor vi möter i vårt dagliga liv lättare kan analyseras och förstås. Förmågan att kunna “läsa” andra ger den extra styrkan i det dynamiska samspelet som uppstår varje minut.

Susanne Einhorn fokuserar även på det goda ledarskapet. Att coacha handlar om att ta fram det bästa hos sina medmänniskor genom att observera, förutse och påverka beteenden. Tydlighet är ett centralt ord i processen. Coachens uppgift är att kunna sätta fingret på beteenden och sedan guida och träna mot ett nytt agerande.

Visa föreläsningar med Susanne Einhorn

  Föreläsningar med Susanne Einhorn

  • Supernöjda kunder och lyckliga säljare
  • Att vara ett säljproffs
  • 10 steg mot ett gyllene ledarskap
  • Presentationsteknik
  • Konflikthantering
  • Lär känna din kund – kundpsykologi
  • 6 grundbultar för ökad försäljning
  • Säljcoachning till 100 %

Referenser

Vi blev väldigt inspirerade även fast det är mycket självklara saker som sägs men behövs verkligen sägas om och om igen. Alla var supernöjda och många har redan börjat med mer försäljningen :-)

Linn Karlsson

Toro Färg & Heminredning
Skicka en oförpliktande förfrågan på Susanne Einhorn

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Susanne Einhorn