Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-01-blue

Alla säljer nåt varje dag, ibland en produkt, ibland en idé.

Alexander Slotte_Athenas_Föreläsning

Alexander Slotte

Alexander Slotte är försäljning, marknad och serviceexperten med 20 års praktisk erfarenhet som entreprenör och företagsledare.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum

Därför ska du boka Alexander Slotte

 • Djup erfarenhet inom försäljning, marknadsföring och service.
 • Inspirerande talare som engagerar och motiverar sin publik.
 • Expert på referensförsäljning och sälj via nätverk och rekommendationer.
 • Bygger starka personliga varumärken för att sticka ut och skapa framgång.
Skicka en icke-bindande förfrågan på Alexander Slotte

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Alexander är en dynamisk och inspirerande föreläsare inom försäljning, marknadsföring, och service. Med över 20 års erfarenhet som entreprenör och företagsledare har han blivit en framstående expert och en eftertraktad talare och workshopledare med drygt 2 000 uppdrag genom åren. Med fokus på referensförsäljning och att sälja via nätverk och rekommendationer har Alexander utvecklat strategier och tekniker som hjälper företag och individer att nå framgång och försprång i sina affärer.

Alexander brinner för framtiden och ser dess möjligheter. Han anser att framgångsrik försäljning inte bara handlar om att övertyga kunder att köpa en produkt eller tjänst, utan att det även handlar om att bygga meningsfulla relationer, erbjuda enastående service och kommunicera på ett sätt som berör och engagerar människor.

Därför ska du boka Alexander Slotte

 • Djup erfarenhet inom försäljning, marknadsföring och service.
 • Inspirerande talare som engagerar och motiverar sin publik.
 • Expert på referensförsäljning och sälj via nätverk och rekommendationer.
 • Bygger starka personliga varumärken för att sticka ut och skapa framgång.

Med sin gedigna erfarenhet förstår Alexander betydelsen av motivation och ledarskap inom försäljning och service. Han vet att för att nå framgångsrika försäljningsresultat är det avgörande att ha motiverade medarbetare och för att ha ett välmående företag. Han delar med sig av konkreta verktyg och insikter för att bygga upp och bibehålla motivationen på hela företaget med alla avdelningar inkluderat och han inspirerar individen till självledarskap för att nå detta.

Men Alexanders intresse sträcker sig bortom försäljning och marknadsföring. Han är också engagerad inom hållbarhet och kommunikation, och ser dem som väsentliga komponenter i dagens globala kontext. Han betonar vikten av att tänka på hållbarhet utifrån människoperspektiv och hur företag kan integrera hållbara strategier i sin verksamhet för att skapa en positiv inverkan på samhället och arbetsmiljön. Alexander delar också med sig av kommunikationsstrategier som hjälper företag att kommunicera på ett autentiskt och engagerande sätt, vilket leder till starkare relationer och ökad försäljning.

Alexander är grundare av Referral Sales Summit, Nordens största event inom referensförsäljning. Som en framstående entreprenör och företagsledare förstår Alexander vikten av att bygga ett starkt personligt varumärke. Han vet att ett trovärdigt och autentiskt varumärke kan vara avgörande för att skapa framgång på både individuell och organisatorisk nivå. Han delar med sig av sina insikter och erfarenheter om hur man kan bygga och förvalta ett starkt personligt varumärke, vilket hjälper individer och företag att skilja sig från konkurrensen och skapa långsiktiga framgångar.

Boka en inspirerande föreläsning med Alexander Slotte, kontakta oss på Athenas så hjälper vi dig!

Visa föreläsningar med Alexander Slotte
Alexander Slotte föreläsning

"The Kindness Act" - En föreläsning om att vara snäll för att frodas i ett allt stressigare arbetsklimat.

 • En föreläsning anpassad för företag som behöver tänka annorlunda kring hur vi behandlar oss själva och våra kunder för att skapa ett starkare samarbete och bättre kommunikation samt service. Vi som människor har sen barnsben en stark drivkraft och det är att bli ”sedd”, när vi inte känner oss sedda så stör det vårt hela välmående och det påverkar vårt resultat på jobbet där våra kunder i slutändan blir lidande.
 • Alexander kommer vägleda åhörarna genom en resa som tar sin start i vårt mänskliga ursprung och hur vi idag många gånger missbrukar Maslows behovstrappa vilket får konsekvensen att vi inte gör dom små sakerna rätt och som konsekvens skapar arbetsplatser där vi inte mår bra och hur det påverkar våra kunder i slutändan. Alexander blandar forskning och stories som är igenkännande och roliga.
 • Åhörarna kommer få enkla och konkreta tips som direkt kan användas i vardagen för att engagera och skjuta in energi för en härligare arbetsplats, gladare kunder och bättre resultat som effekt.
Alexander Slotte föreläsning

Självsnack - En föreläsning om självledarskap, motivation och att förstå sina vanor för att

 • En föreläsning anpassad som pepp för företag som har tappat lite fart, där negativitet och passivitet tagit grepp om psykologin bland medarbetarna. Föreläsningen handlar om att börja förstå hur du genom självledarskap och eget ansvar kan skapa vanor och mönster som gör att du presterar och mår bra utifrån din biologi, programmering och kontext.
 • Alexander kommer ta publiken genom lättsmälta och igenkännande storys från verkligheten blandat med hur vi människor faktiskt är skapta för att överleva och hur det många gånger krockar i vår moderna värld, vilket leder till hur vi i onödan mår dåligt när vi egentligen borde må fantastiskt och prestera på topp!
 • Publiken kommer bli inspirerade att inte ta allt så allvarligt på sig själva eller sin omvärld och samtidigt få enkla verktyg att börja agera direkt för att bli en bättre version av sig själva och som grupp på ett företag.
Alexander Slotte föreläsning

Framtidens försäljning, att sälja via människor inte till människor.

 • En föreläsning anpassad för företag som behöver få fokus på hur dom kan sälja, marknadsföra och ge bättre service i en konkurrensutsatt värld där produkter och tjänster uppfattas alltmer lika av potentiella kunder. Där fakta och unika säljargument inte biter på samma sätt som det gjorde förut och där ditt personliga varumärke genom storytelling blir viktigare att arbeta med, både ur ett internt och externt företagsperspektiv. Kunderna vet mer idag om vad dom vill ha och behöver i en allt större utsträckning, vilket gör att dom ställer högre krav och är många gånger är mer förberedda när dom möter dig som leverantör. Detta sammantaget gör att framtidens säljare måste utveckla större självledarskap och motivation för att behålla sitt existensberättigande i affärerna.
 • Alexander kommer ta publiken genom en resa som har sitt ursprung i vår historia och hur vi alltid gjort affärer till varför en filmstjärna i hollywood är symbol för hur världens bästa säljare säljer 10-100x bättre än alla andra.
 • Publiken kommer bli inspirerade till att börja agera på ett smartare och enklare sätt för att öka kundanskaffningen via människor och som resultat kommer ni som företag märka att era befintliga kunder kommer öka sin lojalitet och köpa oftare.
Skicka en icke-bindande förfrågan på Alexander Slotte

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Alexander Slotte