Laddar innehåll ...

PG Wettsjö - "Ge kunden en positiv chock!"

PG Wettsjö

Lyssna på en av landets mest erfarna och uppskattade föreläsare som i en svensk tidning beskrivits som "föreläsarnas Zlatan"

Vill du lyssna på en underhållande, innehållsrik och rolig föreläsare med en magisk bra talare? Då är PG Wettsjö rätt person för era behov! PG är en svensk retoriker i världsklass. Han har förmågan att fånga sin publik med fängslande storys, tydliga exempel och konkreta tips. Nästan tre tusen föreläsningar under 22 år och en kvarts miljon nöjda åhörare vittnar om att han har varit med ett tag!  Han tydliggör kommunikationens kraft.  Han delar med sig av sina erfarenheter och sätter ord på något som få talare bemästrar.

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

I bagaget har PG Wettsjö erfarenheter som egenföretagare, försäljningschef, författare och coach. Idag är han en av landets mest uppskattade och rutinerade föreläsare med tusentals föreläsningar bakom sig. PG Wettsjö är retoriker i världsklass. Han har fartfyllda och underhållande föreläsningar som garanterat lämnar ett stort avtryck i lyssnaren! 

PG Wettsjö är en av grundarna av EQP Business School, där han även jobbar som föreläsare och utbildare. Han har talat på Stora Retorikdagen, Stora Kundservicedagen och har varit huvudtalare på Stora Säljdagen inte mindre än 10 gånger. Flera gånger har han blivit nominerad som Sveriges bästa talare och har lyckats med konststycket att få mycket höga betygsutvärderingar under sina nästan 3 000 föreläsningar.

Därför ska du boka en PG Wettsjö föreläsning:

 • Med sin humor, finess och kunskap har han blivit en av landets mest uppskattade och bokade föreläsare
 • På ett inspirerande och underhållande sätt förmedlar han sitt budskap om kommunikationens kraft, och hur du kan lyfta din kommunikation till en ny nivå
 • Hans föreläsningar passar alla. Bra kommunikation krävs i arbetslivet, på skolor, i hemmet och i vården. Han förklarar hur och varför med retorik i världsklass!

Vill du höja motivationsnivån? Vill du bli inspirerad och få en djupare förståelse för kommunikation? Önskar du förbättra dina relationer och öka arbetsglädjen på jobbet, få nöjdare kunder, klienter, elever på skolan eller patienter? Då är det definitivt dags att boka en PG Wettsjö föreläsning! Han har både gått i konkurs och blivit Gasellprisvinnare! Han har drivit åtskilligt stora och framgångsrika utbildningsprocesser inom kundvård och försäljning och har författat flera böcker, bl.a. “När surpuppan log – en bok om positiv kommunikation”, “Ge kunden en positiv chock” – en bok om kund vård och ”Trollbind dina åhörare” – en bok om retorik och talekonst.

Under en PG Wettsjö föreläsning bjuds det inte bara på teorier och kalla fakta. Du får även uppleva en underhållande och fartfylld show som du sent kommer glömma.

Boka en PG Wettsjö föreläsning här hos oss på Athenas!

PG Wettsjö är en av skribenterna på vår blogg.

  PG Wettsjö föreläser om:

  • Försäljning
  • Kundbemötande
  • Kommunikation
  • Inspiration & motivation
  • Presentationsteknik
  • Arbetsglädje
  • Entreprenörskap
Kunder som har upplevt föreläsningar med PG Wettsjö

Ladda mer...

Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden