Laddar innehåll ...

Paal Evjenth - Utbildare, föreläsare och inspiratör

Paal Evjenth

Utbildare, föreläsare och inspiratör

Paal Evjenth är en entusiastisk föreläsare med över 30 års erfarenhet i branschen. Han berättar med glimten i ögat om positivt tänkande, eget ansvar och hur man skaffar sig en vinnande attityd. Efter en föreläsning med Paal Evjenth kommer du känna dig uppfylld av entusiasm och positiv energi!

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

I över 30 år har Paal Evjenth föreläst på både svenska och engelska, och med över 2000 lyckade föreläsningar i bagaget är han en av Skandinaviens mest erfarna föreläsare inom sitt område.

Som barn har vi ofta många vinnande egenskaper: självförtroende, fantasi och en positiv inställning till livet, oss själva och till andra. Vid vuxen ålder har vi ofta glömt bort en del av dessa egenskaper, och allt för många av oss går idag runt med negativa tankar som står i vägen för vår personliga utveckling och prestation på arbetet. Paal Evjenth kan med brinnande entusiasm få dig att hitta tillbaka till dessa positiva tankemönster och ge dig redskap för att kunna utveckla en vinnande attityd, som du kommer att kunna dra nytta av både i privat- och arbetslivet.

Paal Evjenth går in på allt från hur vår hjärna fungerar, hur vi själva kan forma våra attityder, och hur de påverkar våra relationer och prestationer, samt hur vi skall gå tillväga för att utveckla positiva tankemönster och nå vår fulla potential som medmänniskor och arbetstagare. Med humor och ett tempo som smittar av sig på åhörarna inspirerar Paal Evjenth till arbetsglädje och motivation.

  Paal Evjenth föreläser om:

  • Vinnande attityder
  • Kundservice i världsklass
  • Attityder i förändringsarbete
  • Attityder för bättre medarbetarskap
  • Säljmotivation, spräng de mentala gränserna
Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden