Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-01-blue

Atle visar vägen till en genuin arbetsplats där alla känner gemenskap, samhörighet och värde i sin roll

Atle Johansen - Inspiratör och föreläsare

Atle Johansen

Atle Johansen är inspiratör, livscoach, terapeut och glädjespridare.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Atle Johansen

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Att skapa förutsättningar för arbetsglädje är inte något du kan lägga över på dina medarbetare. Det är allas ansvar. Atle Johansen, som tycker att det ska vara kul att gå till jobbet, coachar dig och dina medarbetare till att uppmuntra varandra och att tillsammans skapa en arbetsplats som sprudlar och spritter av glädje. Råd bot på dystra måndagar, boka en föreläsning med Atle Johansen hos oss på Athenas!

Därför ska du boka en föreläsning med Atle Johansen:

 • Boka en föreläsning med inspiratören Atle Johansen och ta del av hans recept på arbetsglädje, hur du skapar motivation och råder bot på trista måndagar.
 • Få råd och konkreta tips på hur du kan skapa de rätta förutsättningarna för en trivsam arbetsmiljö och produktiva och välmående medarbetare.
 • Inspireras av livscoachen och terapeuten Atle Johansen och skratta dig till gemenskap och samhörighet på arbetsplatsen.

Det ska vara kul att gå till jobbet. Atle Johansen har ett recept på arbetsglädje: jobbet är, åtminstone när arbetsplatsen präglas av en bra värdegrund, ett trevligt ställe där nya idéer kläcks, relationer stärks och du har möjlighet att växa som människa. Själva nyckeln till att skapa en arbetsplats där alla trivs är att uppskatta och berömma varandra. Alla behöver få höra fina och uppriktigt menade ord – t.o.m. chefen som verkar trygg och självsäker.

Atle Johansen är livscoach och terapeut. De senaste åren har han coachat verksamheter och deras medarbetare i såväl den privata som i den offentliga sektorn. Detta har lett till att han har besökt fler än 1 200 platser och haft ca 1 600 uppdrag. 2012 tilldelades Atle Johansen bl.a. utmärkelsen ”Årets inspiratör”. På sistone har han samarbetat med sin maka Lilian Arturén, då som föreläsarduon Lilian & Atle. De genomför vissa föreläsningar tillsammans, och du kan förstås boka dem – liksom föredrag med bara Atle Johansen – hos oss på Athenas.

Skratta dig till gemenskap och samhörighet på arbetsplatsen; nästan inget annat än att skratta tillsammans skapar en känsla av gemenskap på ett så smidigt sätt. Det är därför glädje, rentav arbetsglädje, är så viktigt för att arbetsplatsen ska vara välmående och produktiv. Att skapa förutsättningar för arbetsglädje är inte något du kan lägga över på dina medarbetare. Det är allas ansvar.

Visa föreläsningar med Atle Johansen

  SMILE

  • “Jag gillar dig kära kollega” – hur ofta får vi höra det? Och vad har piña colada med glädje att göra?
  • Denna SMILE-föreläsning är en hyllning till alla fantastiska medarbetare som varje dag sliter för att vi ska lyckas, tillsammans! När vi fyller arbetsplatsen med SMILE skapar vi en äkta må-bra-kultur på riktigt.
  • Atle Johansens enkla filosofi är att skapa massor av glöd, skratt och bekräftelse som ger energi och tankar långt efter att lamporna släckts. Detta SMILE-pass är inte bara ett underhållande event, utan en början på något nytt och fräscht och ett tillfälle där var och en får med sig konkreta verktyg att använda direkt.
  • Fyll hela arbetsplatsen med SMILE – möt Atle Johansen!

  Lycklig personal = Äkta kundbemötande

  • För att man ska ha en organisation som ska kunna levera ett äkta bemötande måste personalen må bra i sin vardag.
  • Det spelar ingen roll om det är ett säljföretag, service organisation eller ett vårdföretag alla behöver att ha ett gott bemötande antingen för att man träffar sina kollegor eller om det är kunder, användare eller klienter.
  • Genom att bygga en  ”måbrakultur”  på riktigt så den genomsyrar hela företaget kommer dom som är i kontakt med er känna den äkthet i atmosfären du vill levera genom dina medarbetare.

  Älska förändring!

  • Vad tänker du när du hör ordet “förändring”? Är det en välkommen frisk vindpust eller är det något jobbigt som stör det du redan fått att fungera?
  • Atle Johansen är en inspiratör i världsklass som lyfter fram förändring och framtidstro som den viktigaste frågan i alla företag. Vill vi ha förändring? Varför? Och hur ska vi gå tillväga så att alla känner sig sedda i processen? Efter många år i det positiva tänkandets tjänst och tusentals nöjda medarbetare och chefer är Atle ditt självklara val!
  • Hans föreläsningar genomsyras alltid av skratt, energi och ett riktigt svettigt pass med humörträning.

  Varför går vi till jobbet?

  • Atle Johansen vill att det ska vara roligt att gå till jobbet. Han vill att människor ska trivas och utvecklas och gå med lyft blick och känna stolthet. Han vill att alla ska tycka det är roligt att samarbeta inom företaget och känna en proaktiv stämning som genomsyrar allt man gör.
  • På så sätt kan företag växa på en solid värdegrund och alltid hålla vad de lovar.

  Föräldrakärlek – All you need is love

  • Vardagen som förälder kan ibland kännas ändlös med all organisation, att hämta, lämna, följa upp, tvätta, handla, laga mat och hjälpa med läxor. Allt vi behöver är kärlek. Men ibland hade det inte suttit fel med lite egentid, lediga timmar och ostörd sömn.
  • Rollen som förälder är den viktigaste rollen i livet. Den är fylld av många krav och måsten, men även av mycket glädje och ovillkorlig kärlek. I Sverige finns det över 1,2 miljoner familjer som outtröttligt plöjer åkrar inför framtiden. Vore det inte skönt att trycka på pausknappen bara en liten stund för att hitta lugnet, hinna andas, skratta och känna sig lite stolt över sig själv?
  • I den här föreläsningen möter relationsterapi ståuppkomik och du får en kväll fylld av kärlek, igenkänning, skratt och många tänkvärda insikter. Atle Johansen utgår från familjens vardag och bjuder på smarta strukturer och goda tips till att få orken och kärleken att räcka till. Han är själv förälder till fyra barn samt fyra bonusbarn och är en prisbelönt föreläsare och inspiratör inom ämnet.
  • Kära förälder, unna dig själv en rolig, tänkvärd kväll fri från pekpinnar, krav och allt vad måsten heter. Detta är din kväll.

  Nu kör vi! – tillsammans mot målet!

  • Atle Johansen och Lilian Arturén pratar om knepen som lyfter medarbetare och skapar glädje på arbetsplatsen.
  • Hur skapar du extremt bra service och vad är det som gör just dig unik och attraktiv för dina kunder?

Referenser

Det var en väldigt varm och positiv stämning från Atle genom hela föreläsningen och det smittade av sig på oss åhörare. Alla gick därifrån med en varm och go' känsla. Det behövde vi efter en lång och jobbig omorganisation av vårt arbete.

Carina Arkblad

Vårgårda Kommun

Vi var supernöjda med Atle som person och som inspiratör, han fångade verkligen oss alla med en sån kraft som var över våra förväntningar. Så härligt att få ta del av historier fyllda med en sån energi kick med både glädje, allvar men framförallt kärlek.

Mia Berg

Ulna AB Förskolor
Skicka en oförpliktande förfrågan på Atle Johansen

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Atle Johansen