Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-01-blue

Att investera i dig själv och din hälsa.

Eva Svärd föreläsning

Eva Svärd

Eva Svärd är företagaren med bred kunskap och stor kompetens inom stresshantering samt självledarskap. Föreläsningar om vikten av att ta eget ansvar för sitt välmående.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum

5 av 5 stjärnor

Fantastiskt bra och inspirerande att lyssna till din resa. Just denna tid så var det väldigt behövligt för mig att stanna upp. Och du hjälpte mig med det. Du gjorde verkligen intryck och jag fick en tankeställare. Alla borde lyssna på din berättelse och tänka långsiktigt

Magdalena Svedlund, Näringslivschef, Tibro Kommun Visa alla referenser
Skicka en icke-bindande förfrågan på Eva Svärd

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eva Svärd är föreläsare, coach och författare. Hennes föreläsningar är en kombination av humor och allvar blandat med forskning. Ämnen hon vidrör är stresshantering, utmattning, återhämtning, självledarskap/ledarskap samt förhållningssätt och bemötande. Med hög igenkänningsfaktor och genuinitet guidar Eva er igenom en resa där hon bjuder på sig själv och sin erfarenhet samt kunskap. Så innan du reser dig upp och lämnar din plats kommer du garanterat ha fått med dig nya insikter för att förändra ditt beteende direkt.

Därför ska du boka en föreläsning med Eva Svärd:

 • Stärka medarbetarnas välmående och en hållbarhet genom hela verksamheten.
 • Förebygga och hantera stress samt ta del av verktyg för att förebygga utmattningssyndrom.
 • Utformade föreläsningar och kurser för maximal och direkt effekt.

”Vad är det för fel på samhället” är en fråga Eva ofta möts av när människor reflekterar över varför så många stressar sig sjuka. Hennes svar är alltid likadant, ”Det är inget fel på samhället, du och jag är samhället”. Med det sagt menar hon på att var och en av oss har det yttersta ansvaret för vår egen hälsa. Det är inte stressen som gör oss sjuka, utan bristen på återhämtningen.

Eva Svärd har en bakgrund som pedagog där hon inte bara har en, utan tre universitetsutbildningar. Bokdebuten kom 2017 ihop med Fresh eye förlag, ”Med mitt mod – Genom utmattningssyndrom”. En naken och gripande skildring om hur utmattningssyndrom, ångest och depression förändrar ens sätt att fungera.

I sina föreläsningar blandar Eva humor med värme och allvar. Hon ger konkreta tips och praktiska exempel på varför det är viktigt att vi alla tar ansvar för vår egna stresshantering. Den personliga och tuffa resan hon själv gjort vävs in på ett meningsfullt sätt.

Visa föreläsningar med Eva Svärd

  Friskt företag – Sjukt lönsamt

  • En av de vanligaste orsakerna till långtidssjukskrivning är stressrelaterad ohälsa. Något som kan kosta arbetsgivaren oändligt mycket pengar.
  • I denna föreläsning pratar Eva om hur varje medarbetare och chef kan ta ansvar för sitt egna mående. Förmågan att förebygga och hantera stress är en viktigt färdighet för att må bra och arbeta effektivt.

  Äger du din mobil eller äger mobilen dig?

  • Telefonen, datorn och surfplattan används idag som effektiva verktyg för att underlätta vardagen. För många bidrar det dock till mer stress och ett beroende.
  • En inspirerande föreläsning om flocken som bor i telefonen och hur vi dör utan flocken.  Effekten från ett perfekt flöde i sociala medier påverkar vår hjärna så pass mycket att vi till slut tror på det vi ser. Solsemestrar, nyrenoverade kök och lyxmiddagar är många gånger en falsk sanning men som till slut blir sanning.

  Med mitt mod – en resa genom utmattningssyndrom

  • Följ med på Eva Svärds smärtsamma resa genom utmattningssyndrom. En resa som tog 3,5 år att ta sig igenom. Fylld med ärlighet, genuinitet, skratt och tårar.
  • Från att kliva upp på scenen med 600 åhörare i publiken till att ligga i fosterställning. En kropp fylld med ångest och en stressad hjärna som höll på att brinna upp. Om vägen igenom utmattningen till ett glädjefyllt liv och nya utmaningar.

  Vem styr ditt liv? Stresshantering och självledarskap

  • Föreläsningen ger verktyg för att bygga ett personligt ledarskap men även team och projekt.
  • Få nycklar till stresshantering och självledarskap.
  • Att leda sig själv till beteendeförändring ger kontroll, ökad produktivitet och minskad stress.
  • Bli din egen ledare både på jobbet och privat!

Referenser

Eva är en duktig föreläsare och otroligt inspirerande att lyssna på. Hennes föreläsning berör! Jag kan varmt rekommendera att boka henne.

Sladjaa Grbic

HR Fokus AB

För oss som företag gav föreläsningen en dimension att jobba efter, mer verktyg för att fortsätta "bygga" ett hållbart arbetssätt.

Lucas Emanuelsson, Aveldningschef

Bengt Dahlgren Brand & Risk AB

Evas föreläsning gav inte bara repetition och nya perspektiv utan även ny kunskap, allt på ett medryckande och personligt sätt med mycket humor.

Chris Sjögren

Sveriges Lantbruksuniversitet

Är så glad över att jag lyssnade på dig imorse. Lite stressad hjärna just nu så jag har mest en väldigt go känsla i mig nu. Låter kanske helt knasigt, men du berör och jag vill gärna lyssna mer till vad du har att säga. Du har ett skönt lugn och inger en behaglig trygghet i din kunskap. Tack!!

Annica Westman

Åhörare

Mycket tänkvärt och blev så imponerad av de små enkla övningarna. Föreläsningen var mycket uppskattad.

Carina Rystedt, Myndighetservice

Statens servicecenter

Vi är mycket nöjda med föreläsningen som Eva höll. Hon är så kompetent och var mycket påläst om det vi hade pratat om innan att vi önskade att hon skulle ta upp. En rolig, trevlig och engagerad föreläsare!

Jill Sjögren, Personalhandläggare

SRF Stockholm Gotland
Skicka en icke-bindande förfrågan på Eva Svärd

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000
Eva Svärd
Eva Svärd

5 av 5 stjärnor

Fantastiskt bra och inspirerande att lyssna till din resa. Just denna tid så var det väldigt behövligt för mig att stanna upp. Och du hjälpte mig med det. Du gjorde verkligen intryck och jag fick en tankeställare. Alla borde lyssna på din berättelse och tänka långsiktigt

Magdalena Svedlund, Näringslivschef, Tibro Kommun Visa alla referenser

Föreläsningsämnen med Eva Svärd