Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-06
Ninni Länsberg föreläsning - Friskt jobbat - Att hitta livsbalansen

Ninni Länsberg

Inspiratör som föreläser om hur vi kan hitta livsbalansen såväl privat som på arbetsplatsen genom att jobba friskare

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Ninni Länsberg

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vilket liv vill vi leva och vad innebär det att jobba friskt? Ninni Länsberg är en inspirerande föreläsare som tar med åhörarna in i livsviktiga samtal och ämnen om livshälsa, stress och hållbara arbetsplatser. I en föreläsning fylld av glädje, humor och inspiration ger hon konkreta verktyg och lösningar på hur vi kan få friskare arbetsplatser och tillsammans minska stressen och pressen. Boka en livsviktig Ninni Länsberg föreläsning här på Athenas! 

Vi lever i en tid av ökad effektivitet och prestation. Trots smarta, tidssparande lösningar och uppfinningar tycks vi jobba mer än innan. Vad gör man när livet krisar och när stressen börjar bli en större och större del av ens vardag? Ninni Länsberg delar med sig av inspirerande, spännande och tänkvärda reflektioner om hur vi kan minska stressen och få friskare arbetsplatser. 

Ninni Länsberg är rådgivare, författare, föreläsare och krönikor. I över 15 år har hon jobbat med företagshälsovård, omställning och rehabilitering. Med sin långa erfarenhet av att möta människor i stress, sorg och kriser vänder hon sig nu till medarbetare och chefer i företag om hur alla kan hjälpas åt för att bygga en friskare arbetsplats. Hon är författare till boken ”Friskt jobbat: om stress, livsbalans och hållbara arbetsplatser” vilket också är utgångspunkten för hennes föreläsning.

Därför ska du boka en Ninni Länsberg föreläsning:

 • Med lång erfarenhet inom företagshälsovård har hon mött chefer och medarbetare inom alla typer av branscher
 • Energi, humor och allvar är tre viktiga ingredienser när Ninni tag i en av vår tids viktigaste ämnen – att hitta livsbalansen såväl privat som på arbetsplatsen
 • Hon kan konkret hjälpa er att bygga en frisk arbetsplats som kombinerar prestation med välmående

Ninni föreläser med hög igenkänningsfaktor. Att kombinera vardagen med arbetslivet är något i stort sett alla idag vet kan vara stressigt. Lägg sedan till att vi ska vara uppkopplade, vara närvarande på nätet, städa, diska, hämtar ungar på förskola…. listan kan göras lång. Men vart ska man börja för att jobba mot ett mer stressfritt och ett balanserat liv? Ninni Länsberg sätter stor vikt vid det personliga ansvaret och att få perspektiv över ens situation och tillvaro. De egna kraven vi ställer på oss själva kan vara alltför höga att nå, och i värsta fall slutar det med stress och besvikelse. På arbetsplatsen lägger hon även stor vikt i chefens roll att tidigt se signaler och åtgärder som kan användas.

Oavsett er nuvarande situation privat eller arbetsmässigt så kan Ninni Länsberg inspirera er till positiv förändring. Ninni Länsberg passar perfekt som kick off- föreläsare för arbetsplatser som vill väcka energi och entusiasm bland sina medarbetare men också uppmärksamma och skapa god, stressfri arbetsmiljö. Hon föreläser för såväl offentliga som privata verksamheter.

Boka en Ninni Länsberg föreläsning idag hos oss på Athenas!

Visa föreläsningar med Ninni Länsberg


  Ninni Länsberg föreläsning

  Friskt jobbat – om stress, livsbalans och hållbara arbetsplatser

  • Ninni Länsberg talar inspirerande och engagerat om multitasking, att stressa ner och leva upp, 7 vägar till ohälsa, sänk ribban och höj nivån, lekens betydelse, konflikthantering, tillbaka efter sjukskrivning, kontorslandskap och andra svårigheter.
  • Ninni blandar allvar med en stor portion igenkänningsfaktor; ni får skratta!
  • Föreläsningen passar när ni vill aktualisera arbetsmiljö och stress på jobbet och privat.

Referenser

Fackförbundet ST på Regeringskansliet bokade Ninni att föreläsa om stress, arbete och hälsa för våra medlemmar. I publiken satt 100 stressade åhörare som igenkännande skrattade åt alla referenser. Ninni gav oss en fantastisk föreläsning där hon med stor inlevelse blandar allvar med lek, skratt och gråt och efteråt gick en lugnare och mer medveten publik därifrån med ett leende på läpparna. Vi hade helt enkelt en underbar stund tillsammans och vi ger henne våra varmaste rekommendationer! Tack igen!

Melanie Hedlund ST

Fackförbundet ST

'Förr vaknade vi till fågelkvitter, nu till presidentens twitter', så kickar Ninni Länsberg igång sin föreläsning om livsbalans, hållbar arbetsplats och... stressrelaterad ohälsa. Många insikter och ibland tuffa 'igenkännanden'. En inspirationstimme med utmanande ämnen som hon levererar med både humor och glädje på ett fantastiskt sätt. Tack för en grym föreläsning. Många take aways, den starkaste blir nog 'utöka marginalerna'.

Jenny Sjöwall

Chef Inbound SBAB

TACK TACK TACK för en helt underbar föreläsning i Borgvik i fredags! Läskigt mycket igenkänning och så många bra insikter om hur mycket dumheter man gör i sin vardag som faktiskt är helt osunt för en själv! Berättade om din föreläsning här på morgonmötet i morse, chefen kunde inte vara med i fredags så jag tog på mig att göra en sammanfattning. Det var väldigt roligt att också höra hur kollegorna uppfattat föreläsningen och vi kom överens om att vi ska påminna varandra om flera av dina klokskaper – Bygg inte bo i vägskäl; Byggavrudning, Ta busskuren när den kommer. Vi ska också bli bättre på att bara glo och så ska vi leta upp vår egen lekplats. Underbart!

Anna Swedestam

Kommunikationsansvarig

Underhållande och hög igenkänning kring viktiga frågor. Mycket skratt och god stämning. Uppfyllde väl våra förväntningar!

Anna Sundell

Stena Metal International

Med en stor portion humor delar Ninni med sig av en hel verktygslåda fylld med konkreta tips att använda sig av i vardagen. Ninnis föreläsning kartlägger både det enkla och det kluriga vi alla stöter på i vardagen och hon levererar den ena ”aha-upplevelsen” efter den andra, samtidigt som hon ger lyssnarnas självkänsla en rejäl knuff i rätt riktning.

Stefan Hallberg

Helsingborgshem

Ninni var en fantastisk föreläsare som inspirerade och delade med sig av glädje och sorg, med många igenkännande exempel. Mkt tänkvärt men med humor.

Carolin Olsson

Privatmarknadschef
Skicka en oförpliktande förfrågan på Ninni Länsberg

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Ninni Länsberg