Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
Johan Norén

Hur du skapar en hållbar & energifylld arbetsmiljö

Johan Norén

Ta del av konkreta verktyg för att skapa en energifylld och hållbar arbetsmiljö med Johan Norén.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum

5 av 5 stjärnor

Vilken föreläsning! Tack Johan för en fantastisk föreläsning för alla våra chefer på IKEA Barkarby, med ledarskapsutveckling när den är som bäst. Du sprider, engagemang, känslor, eftertänksamhet, kunskap och humor med ditt enkla sätt på scen! Kan varmt rekommendera.

Sara Hallbygård, Human Resource Manager, IKEA Group IKEA Group Visa alla referenser

Därför ska du boka Johan Norén

 • Lär dig hantera stress, främja motivation och bygga upp en produktiv och välmående arbetsplats med hållbarhet och vikten av uppmuntran och positiv förstärkning.
 • Med Johan Noréns egna erfarenheter och fördjupade kunskaper inom självledarskap, motivation och stresshantering får du en föreläsning som berör och engagerar.
 • Genom att blanda skratt med allvar ger Johan dig verktyg och strategier som du kan applicera direkt i din vardag och på din arbetsplats.
Skicka en icke-bindande förfrågan på Johan Norén

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Ta del av en riktig energiinjektion och få konkreta verktyg för att skapa en hållbar, frisk arbetsmiljö med hög produktivitet! Johan delar med sig av sina egna erfarenheter och fördjupade kunskaper inom självledarskap, motivation, stress och coachning. Genom att blanda skratt med allvar ger han en personlig och berörande föreläsning. Med Johan Noréns expertis skapar ni en arbetsplats med ökad produktivitet och välmående.

Därför ska du boka Johan Norén

 • Lär dig hantera stress, främja motivation och bygga upp en produktiv och välmående arbetsplats med hållbarhet och vikten av uppmuntran och positiv förstärkning.
 • Med Johan Noréns egna erfarenheter och fördjupade kunskaper inom självledarskap, motivation och stresshantering får du en föreläsning som berör och engagerar.
 • Genom att blanda skratt med allvar ger Johan dig verktyg och strategier som du kan applicera direkt i din vardag och på din arbetsplats.

Med Johan Noréns föreläsning får du tillgång till en rad verktyg och insikter som kan omsättas i praktiken för att skapa mätbara resultat och framgångsrika förändringar. Han inspirerar och motiverar med sin personliga berättelse om att övervinna utmattningssyndrom till följd av stress. Det i kombination med en gedigen bakgrund som före detta ishockeyspelare och ledare inom näringslivet ger Johan erfarenheter som gör honom unikt rustad att hjälpa organisationer och företag att navigera genom dagens utmaningar och maximera sin potential.

Johan skräddarsyr sin föreläsning efter målgrupp och skapar en stark koppling mellan sina erfarenheter och din verksamhet, vilket gör att deltagarna lätt kan relatera till budskapet och applicera det i sin vardag med motivation och inspiration.

Johan ger dig och ditt team de redskap som behövs för att hantera stress, främja arbetsglädje och skapa en hållbar arbetsmiljö med energi. Han delar med sig av sina framgångsrika metoder för att bygga starka team och öka produktiviteten, samtidigt som han betonar vikten av välmående och balans.

Boka Johan Norén till din organisation och ge dina medarbetare och kollegor en upplevelse som kommer att påverka dem både personligen och professionellt. Med en föreläsning av Johan Norén får du inte bara en högkvalitativ talare, du får också en strategisk partner som hjälper dig att nå dina mål och skapa framgång för din organisation. Boka en föreläsning med Johan Norén och ta din organisation till nästa nivå!

Visa föreläsningar med Johan Norén
Johan Norén Föreläsning

Skapa en hållbar och motiverande arbetsmiljö

Maximera din arbetsglädje och skapa en hållbar arbetsmiljö med Johan Noréns inspirerande föreläsning. Ta del av konkreta metoder för att hantera stress, få en energifylld boost och öka motivationen. Uppnå ökad produktivitet genom tydlig kommunikation, klara målsättningar och positiv förstärkning. Med Johan Noréns skräddarsydda föreläsning får du:

 • Lära dig praktiska metoder och strategier för att hantera stress, främja arbetsglädje och skapa en hållbar arbetsmiljö.
 • Få en hälsoboost och en energifylld injektion av motivation som hjälper dig och ditt team att ta ert arbete till nästa nivå.
 • Johan skräddarsyr föreläsningen efter er specifika målgrupp, vilket gör att deltagarna lätt kan relatera till budskapet och applicera det i sin vardag, oavsett bransch eller organisationstyp.

Boka Johan Norén idag och ge ditt team en föreläsning som ger verktygen för att skapa en arbetsplats fylld av arbetsglädje, motivation och hållbar framgång.

Johan Norén föreläsning

Minskad stress - ökad arbetsglädje

 • En föreläsning med Johan Norén som är anpassad för företag och organisationer.
 • Johan Norén har i många år jobbat som ledare, coach och konsult med målet att hjälpa andra att optimera sin prestation. I här föreläsningen får du ta del av metoder och tankar för att du bättre ska kunna hantera stress på jobbet. Du får konkreta exempel på vilka varningssignaler du inte får missa och hur du ska göra om du upptäcker att det börjar bli lite för mycket för dig själv eller andra i din omgivning.
 • Målet med föreläsningen är att var och en får med sig verktyg till att bättre hantera stress, att frigöra energi och arbetsglädje och att skapa en produktiv och hälsosam arbetsplats. En arbetsplats där det finns en klar målsättning, tydlig kommunikation och utrymme för återhämtning.
Johan Norén föreläsning

Träna för hjärnan

 • En inspirerande föreläsning med Johan Norén.
 • Det du fokuserar på får du mer av. Johan Norén talar om vikten av att vårda det friska (friskvård i stället för sjukvård), hur vi upptäcker stress i tid och om vilka biologiska effekter träning har på hjärnan.
 • Vi får höra om stressorer, signaler på stress och vanliga konsekvenser av långvarig stress. Stor vikt läggs vid hur man kan förebygga stressrelaterad ohälsa genom att utbilda sig själv inom ämnet och att vara uppmärksam på sina egna gränser.
 • Johan Norén anlitas av flera företag under friskvårdssatsningar och förändringsarbeten. Målet är att skapa arbetsmiljöer där människor trivs och hålls friska, samtidigt som produktiviteten behålls på hög nivå. Optimal friskhet och produktivitet uppnås när man lyckas hitta den magiska balansen mellan utmaningar och återhämtning. Detta hjälper Johan Norén er med!

Referenser

Jag har sällan träffat någon som är så skicklig på att förmedla sitt budskap med bara papper och pennor som Johan. Johan var närvarande, bjöd på sig själv men på ett ödmjukt och mycket professionellt sätt. Johan var tillgänglig, hade skön humor och lyckades på ett prestigelöst, personligt och medmänskligt sätt förmedla sina erfarenheter men också andra människor han mött och deras erfarenheter. På ett tydligt och pedagogiskt sätt fick deltagarna att förstå vikten av det egna ansvaret, att livet ibland kan göra ont men att det går att vända det till styrkor för att växa som människa, att det går att be om hjälp, att våga reflektera, att vi duger som vi är, att positiv feedback ger mer än det tar och att vänlighet och uppmuntran är nyckelord i arbetslivet. Det har varit oerhört värdefullt att bolla tankar och idéer med dig från första samtalet och dagen motsvarade våra förväntningar och lite till. Det har helt enkelt varit en förmån och väldigt lärorikt att få möjligheten att jobba med dig, så tack!

Marit Gunnarsson, Administratör/HR

Linköping kommun

På IKEA är våra medarbetare vår viktigaste resurs – Tack Johan för att du gav alla medarbetare på IKEA Borlänge en inspirerande föreläsning! Jag kan varmt rekommendera Johan, en föreläsare som på ett generöst och personligt sätt berör. Johan gav oss en kväll med mycket skratt, allvar, eftertanke, konkreta tips och fokus på möjligheten att skapa en hållbar hälsa.

Anna Wångmar, People and Culture Manager

IKEA

Vilken föreläsning! Tack Johan för en fantastisk föreläsning för alla våra chefer på IKEA Barkarby, med ledarskapsutveckling när den är som bäst. Du sprider, engagemang, känslor, eftertänksamhet, kunskap och humor med ditt enkla sätt på scen! Kan varmt rekommendera.

Sara Hallbygård, Human Resource Manager, IKEA Group

IKEA Group

Johan Noren har hållit i briljanta föreläsningar hos oss på temat ’Hållbara medarbetare’. Jag kan varmt rekommendera honom både som föreläsare och bollplank kring att utveckla arbetsglädje och en hållbar arbetsplats där alla medarbetare får bli sina bästa jag. I sina föreläsningar delar Johan med sig av både egna erfarenheter, praktiska råd och goda exempel. Han har ett härligt engagemang och varvar sina inspirerande och träffsäkra föreläsningar med egen tid för reflektion för att vi alla ska kunna utveckla vårt självledarskap men även omtanke mot varandra. Vi ser med förväntan fram mot vårt fortsatta samarbete

Martin Nossman

Collector Bank AB

För oss på Peab är arbetet med att synliggöra och våga prata om stress viktigare än någonsin. Alla upplever någon gång stressande faktorer i livet, vissa gör det rent av dagligen. Johan Norén har inspirerat ledningsgruppen flertalet tillfällen genom sina föredrag. Efter mötet med Johan får vi deltagare en ökad kännedom om vad som orsakar passivitet och stress. Resultatet av föreläsningarna bildar en kollektiv syn på hur vi kan skapa friska arbetsplatser. Vi ser inspirerade fram emot fortsatt samarbete med Johan.

Henrik Gustavsson, Arbetschef

Peab Anläggning AB

Johan gav oss på Länsförsäkringar Skåne två dagar med mycket skratt, engagemang och eftertanke. Vi bjöds på en gripande, personlig och genuin föreläsning som har en stor igenkänningsfaktor där skratten blandas med allvar och reflektion över sitt eget beteende. Det är en fin förmån att få lyssnat på Johan och han berörde oss på många plan. Vårt arbete fortsätter inom organisationen och vi har fått många konkreta verktyg att använda oss av i vår strävan efter att bli en ännu friskare arbetsplats. Många av våra chefer och medarbetare har efter dessa dagar återkopplat att detta var den bästa föreläsningen av alla. Tack Johan, vi ger honom såklart de allra bästa rekommendationerna.

Sofie Ferm, HR Business Partner

Länsförsäkringar Skåne

Allt har fungerat bra och vi är jätte nöjda, överträffade våra förväntningar och mycket värdefulla tankar att ta med sig!

Rosanna Hansenäs, Studerande arbetsmiljö ombud H-sektionen Chalmers

Chalmers

En föreläsare som vet vad han pratar om. Han delger på ett genuint och ärligt sätt episoder ur sitt liv som inger förtroende. Kombinationen med den visuella framställningen på blädderblock blandat med frågeställningar att samtala runt i små grupper förstärker hans budskap på ett underbart sätt. Man får till sig många tankegångar att ta med sig i det fortsatta livet. I lokalen fanns allt från medarbetare till VD och många uttryckte sitt gillande. Såg inte någon titta på klockan på 90 min!

Margaretha Samuelsson

Skellefteå Kraft Elnät AB

Tyckte Johans föreläsning var bra och personlig och den gav utrymme för reflektion. Vi hade en bra dialog med Johan innan föreläsning och han mötte alla våra förväntningar.

Linda Kullas Lindholm, Office manager

Husqvarna Group

Mycket bra. Träffande beskrivningar med hög igenkänningsfaktor. Mycket trevlig och duktig föreläsare som bjöd på sig själv. Man vill gärna höra mer så tiden känns kort!

Lars Carlstedt, Bilsäkerhet/Konstruktör

Autoliv

Johan var helt fantastisk! Vi har aldrig haft så högt engagemang under en digital föreläsning tidigare. Han har förmågan att konkretisera, intressera och skapa igenkänning på ett otroligt sätt, baserat på den information vi tidigare har delat med honom. Det var både skratt, gråt och otrolig motivationsboost som skickades till våra medarbetare. Fantastiskt är det enda vi kan säga. Otroligt bra!

Jenny Molander, HR Business Partner

Carlsberg Sverige

En inspiratör som satte igång tankarna! Att tänka till och agera innan det är för sent. Johan har förmågan att föreläsa på ett genuint sätt- ett sätt som träffar dig rakt in i hjärtat.

Jennie, Koordinator

Alucrom Entreprenad AB

Våra förväntningar uppfylldes och föreläsningen var mycket uppskattad. Johan är verkligen givmild och delar med sig av sina erfarenheter på ett fint sätt. Han bjuder på sig själv och blandar allvar med humor vilket gör att föreläsningen känns trovärdig. Många upplever hög igenkänning på ett eller annat sätt. Den är lättsam och bjuder på mycket tänkvärt!

Malin Lilja Altörn, Fritidschef

Säters kommun

Johan Noréns föreläsning borde vara obligatorisk för alla. Den bästa stressföreläsningen jag varit på . Inget jolm, bra fart och tempo och hårda sanningar rakt i ansiktet.

Åhörare

Praktikertjänst AB

Johan var saklig, metodisk och engagerad. Han tog med oss på en fartfylld och lärorik föreläsning. Vi hoppas att fler vill lyssna på Johan för det han förmedlar är jätteviktigt i vår uppkopplade - otåliga - ekorrhjul, behöver vi idag någon som lär oss att säga nej och stanna upp. Tack Johan!

Ordförande

Vision Gävle

Johan kom in med en väldigt härlig energi och visade på stor insikt kring sina egna erfarenheter och hur andra har reagerat på hans föreläsning/budskap tidigare. Han levererade precis det vi hade pratat om och tog sig dessutom tid att prata med folk efter föreläsningen var avslutad, något som var extra uppskattat!

Lisa Svernby, Enhetschef

SLSO

Det har varit otroliga föreläsningar från Johan men framför allt så har vi fått en beteendeförändring på företaget vilket är det finase betyget!

HR Business Partner

Carlsberg Sverige

Vi är så nöjda med Johan, jag måste ge Johan fem stjärnor för hans insats, alla var helt lyriska. Man skulle vilja adoptera honom till LTG så han fanns på plats hela tiden

Susanne Åkerberg

LTG Display AB

Johan sydde ihop vår dag rakt igenom med sitt genomförande. Han gav inspiration till alla, även fast vi har en spretig organisation med många olika titlar. Alla uppskattade honom enormt!

Martin Kämpedal

Vatten och miljöresurs i Berg och Härjedalen AB

Jag har hört många stressföreläsningar men den här var av ett annat slag. Johan höll oss i publiken i ett järngrepp och gav en hel del aha-upplevelser som man inte själv tänker på när man springer fram i 180 km/h i ekorrhjulet. Han är väldig engagerad och karismatiskt och enkel att ha att göra med som bokare. Högsta betyg!

Katarina Håkansson

Praktikertjänst

Johan Norén föreläste för all personal inom äldreomsorgen i Halmstad kommun hösten 2022. Temat var Arbetsglädje och hållbarhet. Inför föreläsningarna var Johan mycket inlyssnande för att fånga våra behov och nå medarbetarna på rätt sätt. Föreläsningarna blev väldigt lyckade och innehöll både allvar, fakta, tips och råd samt humor. Han bjöd mycket på sig själv och skapade en god energi och stämning med sin publik. Vi kan varmt rekommendera Johan som föreläsare och skulle gärna anlita honom igen.

Sirpa Göransson, HR-utvecklare

Halmstads kommun

Johan presenterade en helt fantastik föreläsning för oss. Johans förmåga att prata utifrån ett anhörigperspektiv och samtidigt prata stress och hållbarhet är fantastik! Högt engagemang, hög igenkänning och mycket skratt i salen. Johans har en enorm förmåga att fånga publiken. Vi är oerhört nöjda och hoppas att vi snart ses igen!

Linda Sörensen

Bjuvs kommun

Bara positiv respons från alla medarbetare och chefer. Vi är supernöjda!

Johanna Klarholm

Kriminalvårdens servicecenter/ Ledningsgrupp för sektion Kundecenter

Johans föreläsning var ett perfekt avslut på vår konferens då den bidrog till mycket skratt och humor, tänkvärda insikter och värdefulla verktyg att fortsätta jobba vidare med inom organisationen. Johan var engagerad, kunnig och upplevdes som väldigt genuin då han själv gått igenom mycket av det han pratar om. Ett extra plus är att Johan hade mycket energi och glädje som smittade av sig och skapade stort engagemang hos oss i publiken. Johan var utöver det väldigt tillmötesgående och lyhörd inför våra önskemål och behov samt förväntningar på föreläsningen, och hade ett mycket trevligt och proffsigt bemötande så väl innan som under föreläsningen. Kan varmt rekommendera. Stort tack Johan!

Frida Alvarsson

Finansinspektionen

Jag är såååå nöjd. Jag hade hade höga förväntningar innan, men föreläsningen Johan genomförde för oss blev till och med ännu bättre och alla mina kollegor är super nöjda. Johan är otroligt proffsig och sprider en härlig energi och var så taggad inför uppgiften, vilket avspeglade själva föreläsningen till fullo.

Carina Gaude, Avdelningskoordinator

Systembolaget AB

Vi är oerhört nöjda med Johans föreläsning och jag ser fram emot att lyssna på honom igen! Föreläsning gav mycket och var väldigt inspirerande, samt att det var mycket igenkänning. Johan hade verkligen fångat många viktiga delar av var vi befinner oss i vår verksamhet, vilket gjorde att han träffade precis på rätt ställe hos många som deltog. Johan var väl förberedd och jag är imponerad över hans leverans.

Suzanne Rudels, Service Delivery Manager

Axians AB
Skicka en icke-bindande förfrågan på Johan Norén

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000
Johan Norén
Johan Norén

5 av 5 stjärnor

Vilken föreläsning! Tack Johan för en fantastisk föreläsning för alla våra chefer på IKEA Barkarby, med ledarskapsutveckling när den är som bäst. Du sprider, engagemang, känslor, eftertänksamhet, kunskap och humor med ditt enkla sätt på scen! Kan varmt rekommendera.

Sara Hallbygård, Human Resource Manager, IKEA Group IKEA Group Visa alla referenser

Föreläsningsämnen med Johan Norén