Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-01-blue

Skapa meningsfulla relationer och arbetsgrupper som fungerar optimalt

Hana Jamali

Hana Jamali

Hana Jamali är legitimerad psykolog, föreläsare och arbetar som organisationskonsult inom kommuner och näringsliv. Hon hörs ofta i radio då hon talar om att skapa bra arbetsklimat och goda relationer.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en icke-bindande förfrågan på Hana Jamali

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Hana Jamali drivs av att göra psykologi mer praktiskt tillgänglig för människor i allmänhet. Av den anledningen både föreläser hon och medverkar i radio liksom arbetar med uppdrag inom olika typer av organisationer.

Några av huvudpunkterna i hennes uppdrag är ledarskap, verksamhetsutveckling och arbetsmiljö. Hennes mål är att hjälpa verksamheter att skapa en miljö där alla vill bidra till en bra arbetskultur och känner sig motiverade på arbetsplatsen.

För Hana Jamali är det alltid viktigt att utgå från gällande forskning och verktygen hon använder sig av i sitt arbete är evidensbaserade. Hana arbetar även med individ och parterapi.

Därför ska du boka Hana Jamali

  • Lär dig om framtidens ledarskap och att skapa välfungerande arbetsgrupper med hjälp av effektiv inkludering.
  • Få enkla och bevisat fungerande verktyg för hur ni skapar en bra arbetskultur som motiverar människor och ger goda resultat.
  • Få kunskap om hur det går till att skapa hållbara relationer som känns meningsfulla.

En av Hana Jamalis främsta drivkrafter är att sprida kunskap om hur vi kan må bättre och skapa goda arbetsmiljöer genom redskap från psykologin. En god arbetsmiljö där alla medarbetare känner att deras jobb bidrar och att de är en del av gruppen leder till ökad effektivitet. Att de anställda mår bra gör också att sjukskrivningar på grund av exempelvis stress och oro minskar. Med andra ord finns det mycket pengar för arbetsgivare att tjäna på att ta itu med dessa frågor.

Hanas föreläsningar riktar sig till ledare och chefer på olika nivåer men även till större arbetsgrupper som vill få rätt verktyg för att kunna utveckla sitt arbete. Du får bland annat reda på hur människor påverkas av ökad digitalisering och på vilket sätt en organisation behöver anpassa sig. Hanas fokus ligger på att skapa eller höja motivation och vilja i en verksamhet eftersom dessa är nyckelfaktorer till en fungerande arbetsplats.

I föreläsningarna får du ta del av Hanas kunskap som legitimerad psykolog och du lär dig att förstå grundläggande psykologiska begrepp. Tack vare hennes egen chefserfarenhet  och vana av att arbeta med många ledningsgrupper och medarbetare inom olika sektorer har hon en unik insikt i hur människor fungerar och reagerar i olika situationer.

Visa föreläsningar med Hana Jamali
Hana Jamali föreläsning

Populära rubriker:

  • Framtidens ledarskap
  • Människan och digitaliseringen
  • Hur skapar vi meningsfulla och hållbara relationer?

Hana Jamali håller skräddarsydda föredrag och workshops efter kundens behov och önskemål. Kontakta oss för att veta mer om Hana eller boka henne till ditt företag / organisation redan idag.

Skicka en icke-bindande förfrågan på Hana Jamali

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Hana Jamali