Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-05
Eva Gyllensvaan föreläsning - Leg. psykolog, utbildare och inspiratör

Eva Gyllensvaan

Leg. psykolog, utbildare och inspiratör

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Eva Gyllensvaan

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eva Gyllensvaan har jobbat med kommunikation i alla dess former i över två decennier. Som psykolog, fil.mag. i interkulturell kommunikation, HR-ansvarig i näringslivet och som utbildare och föreläsare. Hon ger värdefulla tips till hur vi blir skickliga på att samarbeta och förhandla med andra, speciellt över kulturgränser. Vi får även höra hur vi kan leverera ett briljant kundbemötande som skapar nöjda och lojala kunder. Boka en inspirerande Eva Gyllensvaan föreläsning hos Athenas!

I dag går allting snabbt och nästan allt går att industrialisera och kopiera. Allt utom mänskliga relationer. Det måste vi ännu kunna behärska om vi vill lyckas – och i dag kanske mer än någonsin. En Eva Gyllensvaan föreläsning är fylld av faktabaserade tips till effektiv kommunikation och smidigt samarbete, levererat med massor av humor och värme.

Eva Gyllensvaan är leg. psykolog och har en fil.mag. i interkulturell kommunikation. Oavsett i vilken roll hon har arbetat har det alltid handlat om mänsklig kommunikation. Hon har över  20 års erfarenhet av kundrelationer från sin tid på SAS och SAS Flight Academy, där hon ansvarade hon för Human Relations Training Services.

Kombinationen av en gedigen akademisk bakgrund, lång erfarenhet från näringslivet och en utpräglad berättarförmåga har gjort Eva Gyllensvaan till en flitigt anlitad utbildare och föreläsare. Detta är något hon har sysslat med sedan slutet av 90-talet. Bland tidigare uppdragsgivare hittar vi Volvo, Swedbank, Arbetsförmedlingen, Karolinska sjukhuset, Sjöfartsverket, Coop och många fler.

Hur uppfattas vi svenskar i internationella sammanhang? Vad är viktigt att tänka på när man pratar med människor från olika kulturer? När man pratar och samarbetar med människor över huvud taget? Och hur skapar vi ett konkurrenskraftigt kundbemötande?

Under en inspirerande Eva Gyllensvaan föreläsning får du svar!

Visa föreläsningar med Eva Gyllensvaan

  Eva Gyllensvaan föreläsning:
  Kundbemötande – framtidens viktigaste konkurrensvapen

  • Konkurrensen och konsumtionen ökar. Nästan allt går att industrialisera och kopiera – allt förutom mötet med människor. Därför är förmågan att kunna leverera individanpassat och professionellt kundbemötande ett av framtidens viktigaste konkurrensvapen. Detta gör man genom att ha kunskap, rätt attityd och en genuin vilja att ge ett riktigt gott bemötande. Och det är här Eva Gyllensvaan kommer in i bilden!
  • Att vara servicegivare och kundbemötare är ett mycket utmanande jobb. Man måste vara pedagog, säljare, skådespelare och ambassadör för organisationen på samma gång. Dessutom ska man kunna hantera besvärliga och missnöjda kunder och försöka omvandla dem till lojala och nöjda kunder. Detta är något som kostar mycket energi och tålamod, men som ger stor belöning i form av resultat och arbetsglädje när det lyckas!
  • Under en Eva Gyllensvaan föreläsning får du inspirerande tips och redskap till att bemöta dina kunder där de befinner sig, att tala så kunden både förstår och KÄNNER det du vill förmedla. Du mår massor av värdefulla insikter om kundbemötande och din egen potential.
  • Målgrupp: all personal med kundkontakt. Eva Gyllensvaan har tidigare utbildat bland annat frontlinjepersonal, receptionister, säljare, bibliotekarier och sjukvårdspersonal.

  Eva Gyllensvaan föreläsning:
  Kulturkommunikation – att lyckas i mötet med människor från andra kulturer

  • Tidigare räckte det att veta vad grannen tyckte och tänkte, i dag måste vi förstå människor från hela världen. Att kunna förstå människor från andra kulturer är utan tvekan ett av de viktigaste strategiska verktygen för organisationer som vill lyckas i framtiden.
  • Interkulturell kommunikation rymmer bl.a. religion, historia, sociologi och psykologi. Lägg till individuella skillnader mellan människor och du har en ordentlig bit kommunikation att ta tag i.
  • Första steget till att förstå andra kulturer är att förstå sin egen. Eva Gyllensvaan ger oss en faktabaserad och underhållande insikt i hur svensk kultur kan uppfattas i internationella sammanhang och vanliga fallgropar när det kommer till kommunikation, förhandlingar, ledarskap och samarbete över kulturgränserna.
  • Under en Eva Gyllensvaan föreläsning får du viktig kunskap som du kan använda direkt i ditt arbete och privat. Tidigare uppdragsgivare är företag, myndigheter, kommuner och organisationer som arbetar med eller för människor med olika kulturell bakgrund.

  Eva Gyllensvaan föreläsning:
  Teambuilding – när två plus två blir fem!

  • När vi jobbar med andra kan vi skapa fantastiska resultat, men det kräver ett välfungerande samarbete. Eva Gyllensvaan hjälper er att få syn på hur samarbetet funkar i dag, hur man kan optimera kommunikationen och få alla att inte bara jobba samtidigt, utan tillsammans.
  • 2 + 2 är mer än 4 när samarbetet fungerar riktigt bra. Detta är något man kan dra stor nytta av i alla lägen och speciellt i organisationer där man har reducerat sin personalstyrka. Under denna inspirerande Eva Gyllensvaan föreläsning får ni ta del av verktyg för att skapa effektiva team och ta tillvara den magiska synergieffekt som uppstår!
Skicka en oförpliktande förfrågan på Eva Gyllensvaan

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Eva Gyllensvaan