Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter

Skapa framgång med självledarskap, välmående och arbetsglädje!

Therese Albrechtson

Therese Albrechtson

Upptäck kraften i positivt tänkande, självledarskap och arbetsglädje med Therese Albrechtson. Hon delar med sig av sina bästa strategier och insikter för att hjälpa ditt team att nå sin fulla potential.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum

5 av 5 stjärnor

Bra på alla sätt och vis!! Therese var fantastisk och alla i publiken är nöjda och känner att de fick med sig mycket.

Linnea Håkansson, Dreamteam Visa alla referenser

Därför ska du boka Therese Albrechtson

 • Therese Albrechtson delar konkreta strategier för att hantera stress och främja psykisk hälsa, vilket leder till ett starkare, mer resilient team.
 • Med sin omfattande erfarenhet skräddarsyr Therese sina föreläsningar för att passa just ditt företags unika behov och utmaningar.
 • Therese har en unik förmåga att väcka arbetsglädje och motivation, vilket leder till ökad produktivitet och bättre arbetsmiljö inom ditt företag.
Skicka en icke-bindande förfrågan på Therese Albrechtson

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Therese Albrechtson är en karismatisk och energirik föreläsare med över 1000 framträdanden på sin meritlista. Hon levererar inspirerande och insiktsfulla föreläsningar om självledarskap, arbetsglädje, välmående och psykisk hälsa. Med en perfekt mix av humor och djupa insikter, fångar Therese sin publik och sporrar dem till eftertanke och handling. Hennes presentationer är inte bara upplyftande utan också fyllda med konkreta råd och strategier för att göra verklig förändring i ens liv och arbete.

Därför ska du boka Therese Albrechtson

 • Therese Albrechtson delar konkreta strategier för att hantera stress och främja psykisk hälsa, vilket leder till ett starkare, mer resilient team.
 • Med sin omfattande erfarenhet skräddarsyr Therese sina föreläsningar för att passa just ditt företags unika behov och utmaningar.
 • Therese har en unik förmåga att väcka arbetsglädje och motivation, vilket leder till ökad produktivitet och bättre arbetsmiljö inom ditt företag.

Föreläsare Therese Albrechtson tar med sig en imponerande bakgrund och en rik erfarenhet till varje föreläsning hon håller. Med över 1000 framträdanden, tre publicerade böcker och flera utmärkelser i sitt CV, har Therese en särskild förmåga att engagera och inspirera sin publik.

Therese är känd för sin energi och sitt sinne för humor, samt sin förmåga att göra komplicerade ämnen begripliga och fängslande. Hennes föreläsningar täcker ett brett spektrum av ämnen, inklusive självledarskap, arbetsglädje, välmående och balans i livet, samt psykisk hälsa. En föreläsning med Therese Albrechtson är medryckande och full av berättelser som publiken kan känna igen sig i och insikter som motiverar till handling.

Med sin praktiska erfarenhet i kombination med sin utbildning som Hälsopedagog erbjuder Therese sina åhörare inte bara inspiration, utan också konkreta verktyg och strategier för att förbättra sina liv och arbetsplatser. Hon skräddarsyr sitt innehåll för att möta varje publikgrupps unika behov och är noggrann med att skapa en minnesvärd upplevelse.

Som moderator och konferencier har Therese Albrechtson en omfattande erfarenhet och är känd för sin förmåga att hålla energin uppe och involvera publiken genom hela evenemanget. Hon leder debatter, intervjuar experter och styr upp både stora och små evenemang med kompetens och entusiasm.

Att boka Therese Albrechtson till ditt företag eller organisation innebär att du väljer en erfaren och engagerad talare som är dedikerad till att lyfta ditt evenemang och ge varje deltagare värdefulla insikter och verktyg för personlig och professionell utveckling. Oavsett om du letar efter en föreläsare som kan lyfta din konferens eller en moderator som kan leda ditt event, är Therese Albrechtson ett utmärkt val.

Visa föreläsningar med Therese Albrechtson
Therese Albrechtson föreläsning

Jaget i laget – en föreläsning om självledarskap, välmående och arbetsglädje

Thereses föreläsning förknippas mycket med positivitet, energi och humor samtidigt som föreläsningen belyser allvarliga och känslosamma aspekter i livet. Den fokuserar på självledarskap och positiv psykologi, välmående, arbetsglädje och medarbetarskap. Jaget i laget helt enkelt!

 • Therese ger verktyg för att bygga upp ett starkt, tränat självledarskap och för att hitta den inre motivationen, även när vardagen känns utmanande.
 • Föreläsningen fokuserar också på vad jaget kan bidra med till laget och för att tillsammans skapa en bra arbetsmiljö med ett starkt, välmående team. Från gnäll och otydlighet till energi och engagemang.
 • Om du verkligen vill känna dig berörd, inspirerad och fylld av ny energi – då är denna föreläsning ett måste. Det är en mix av skratt/allvar, igenkännande storytelling och personliga erfarenheter i kombination med forskning/fakta. Det är en föreläsning som inspirerar och motiverar till handling – på en gång! 

Therese anpassar utifrån era behov och önskemål. Låt henne guida dig till ett liv och den arbetsmiljö som du drömmer om!

Therese Albrechtson föreläsning

Stress och psykisk (o)hälsa - vägen till bättre mående

Vi är Europas mest stressade folk, ett av världens mest stillasittande och ensammaste folk. Det är bara några parametrar som bidrar till att stressrelaterade besvär, den psykiska ohälsan och sjukskrivningar ökar lavinartat. Dessutom ska vi försöka leva upp till den perfekta drömvärld som alla visar upp i sociala medier. Therese hjälper oss att fokusera på verktygen till ett aktivt och tränat självledarskap, där vi tränar vår inre motivation även när livet inte är på topp.

 • Föreläsningen baseras på Therese bok FUCK PSYKISK OHÄLSA – VÄGEN TILL BÄTTRE MÅENDE.
 • Utifrån vetenskap och egna erfarenheter visar Therese hur du med små steg skapar en sund helhet av jobb, kost, motion, återhämtning, mental träning, självledarskap och relationer.

En föreläsning som är blandat med humor och allvar, lättsamma och roliga storys i kombination med konkreta verktyg och inte minst hur du går från ord till handling för ett mer välmående liv. En föreläsning full av inspiration som du inte får missa!

Therese Albrechtson föreläsning

Karriär & Föräldraskap

Therese delar med sig av sina erfarenheter och tipsar om hur kvinnor i karriären kan hantera krav och förväntningar, varför det är större risk för kvinnor än män att bli utbrända. Hennes inspirerande föreläsning baseras på den medieuppmärksammade boken Dålig mamma…eller superkvinna? Barn och karriär -s å klarar du de orimliga kraven, som hon är författare till. Therese berättar också om sina egna erfarenheter samt redogör för forskning och statistik.

– Jag älskar mina barn och att vara mamma men jag älskar också att jobba. Jag har ju alltid trott att det var en kombination möjlig att hantera.

 • Genus
 • Föräldraskap = Karriärbroms för kvinnor?
 • Utbrändhet
 • Kvinnors dubbelarbete
 • Krav & förväntningar på kvinnor/män i föräldraskapet
 • Känner du dig som en dålig förälder? Skuld, skam och otillräcklighet – Vad gör du med dessa tankar?
 • Hur får du ihop livspusslet utan att bli utbränd
Therese Albrechtson Moderator

Moderator & Konferencier

Letar ni efter den perfekta kombinationen av professionalism och underhållningsvärde för ert nästa event? Therese Albrechtson erbjuder just detta – en moderator och konferencier som garanterat kommer att lyfta ert event till nya höjder.

 • Therese är en rutinerad debattledare som säkerställer att era diskussioner blir engagerande och tankeväckande.
 • Oavsett ämnesområde intervjuar Therese med en unik kombination av insikt och charm, vilket berikar varje konversation.
 • Med Therese vid rodret bibehålls energi och fokus oavsett om det är en halv- eller heldagskonferens, vilket säkerställer att både innehåll och deltagare är i centrum från start till slut.

Med en naturlig förmåga att noggrant läsa in och förbereda sig för varje unikt ämne, ger Therese trygghet till både arrangörer och paneldeltagare. Hennes engagemang för att alltid leverera det där lilla extra gör henne till en favorit för alla typer av evenemang.

Förvandla ert evenemang till en framgångsrik och oförglömlig upplevelse – boka Therese Albrechtson som moderator eller konferencier redan idag!

Referenser

Våra förväntningar infriades och mer därtill - supernöjda med vår föreläsare!

Jussi Niveri

Hemsjukvården Boråsstad

Bra energi, lagom nivå, intressanta och tydliga exempel och övningar. Gillar att hon ansträngde sig för att ha koll på organisationen och anpassade sig efter det, istället för att bara köra på med ett färdigt koncept som ska passa alla.

Caroline Jenderback - HR Partner

Mälarenergi AB

Superkvinna från Göteborg som gång på gång visar att inget är omöjligt, ser möjligheter istället för hinder - svart bälte som föreläsare ⭐️ Berikade hemsjukvårdens utvecklingsdagar i Borås genom att på ett behagligt sätt guida oss igenom olika faktorer som bidrar till stress i arbetslivet/privatlivet och hur vi med enkla medel kan påverka detta I rätt riktning för att minska stress i vardagen. Vad vi tar med oss till arbetet och hur detta påverkar kollegor och teamet likaså betydelsen av positiv feedback var andra ämnen som Therese berörde på ett bekvämt och ledigt sätt i syfte att få oss till att ändra mindset med små enkla tips och råd i vardagen.

Jussi Niveri

Borås Stad Hemsjukvården

Jättebra föreläsning på helt rätt nivå och med helt rätt innehåll för målgruppen. Viktiga saker att prata om och fast det var allvar så fanns inslag av humor, vilket gjorde det lättare för medarbetare att ta till sig. Alla medarbetare var mycket nöjda efter och det pratas om innehållet i föreläsningen i arbetsgrupperna, vilket är ett väldigt gott betyg.

Petra Höglund, Verksamhetschef

Riddarstensgården Humana Omsorg
Skicka en icke-bindande förfrågan på Therese Albrechtson

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000
Therese Albrechtson
Therese Albrechtson

5 av 5 stjärnor

Bra på alla sätt och vis!! Therese var fantastisk och alla i publiken är nöjda och känner att de fick med sig mycket.

Linnea Håkansson, Dreamteam Visa alla referenser

Föreläsningsämnen med Therese Albrechtson