Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-01-blue

Begränsningar sitter i hjärnan - lär dig se möjligheter istället för hinder!

Therese Albrechtson föreläsning - Superentreprenör & författare

Therese Albrechtson

Superentreprenören & författaren med inspirerande föreläsningar om allt från föräldraskap, självkänsla, och jämställdhet.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Therese Albrechtson

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

En Therese Albrechtson föreläsning har beskrivits med ord som "mycket energi", "stor entusiasm och humor" och "tankeväckande tankar och tips". Som framgångsrik kvinna och mamma i näringslivet har insikt i ämnen som ledarskap, tillväxt och entreprenörskap, samt i hur man får livspusslet till att fungera. Hon inspirerar till att tro på sig själv, våga satsa och att se möjligheter istället för hinder. Boka en Therese Albrechtson föreläsning i dag och bli inspirerad för livet!

Möt Therese Albrechtson, den unga, uppmärksammade superentreprenören och författaren. Att våga satsa i näringslivet är en av hennes hjärtefrågor, och under en Therese Albrechtson föreläsning delar hon entusiastiskt med sig av egna erfarenheter och konkreta tips på hur man lyckas som egenföretagare och som mamma i näringslivet.

Therese Albrechtson har startat 4 företag, driver 3 aktiebolag, har föreläst nästan 1000 gånger i 12 olika länder och gett ut 2 böcker. Hon har vunnit flera priser för sitt företagande, bland annat Europas bästa unga entreprenör, EU-ambassadör för kvinnors företagande, Årets kvinna och Sveriges ovanligaste företagare. Som föreläsare om företagande kretsar hennes viktigaste budskap kring att fokusera på möjligheter istället för hinder och att våga misslyckas för att kunna lyckas.

Just nu är hon högaktuell med sin senaste bok Dålig mamma eller superkvinna?, som vänder sig till kvinnor som försöker bolla föräldraskapet och karriären. I boken har hon intervjuat 30 av Sveriges mest framgångsrika kvinnor om hur det är att vara mamma och göra karriär samtidigt. “Boken är uppbyggd av tankar hur kvinnor i karriären tänker, hanterar krav och förväntningar samt inte minst vad samhället i stort måste göra”, säger Therese Albrechtson själv. När hon fick egna barn upptäckte hon att orden “mamma” och “karriär” inte alltid går hand i hand: “Tyvärr innebär en framgångsrik karriär för kvinnor inte sällan utbrändhet, skilsmässa, skam och skuld.” Detta vill hon råda bot på! Med föreläsningen Dålig mamma eller superkvinna?  hjälper hon kvinnor att bolla karriär och föräldraskap, att hantera känslor av otillräcklighet och att förebygga utbrändhet.

Vill du känna dig stärkt i din delade roll som mamma och karriärkvinna? Eller få en boost av inspiration, kanske rentav den sparken du behöver för att starta eget? Då ska du boka en Therese Albrechtson föreläsning hos Athenas!

Visa föreläsningar med Therese Albrechtson

  Therese Albrechtson föreläsning – Dålig mamma eller superkvinna? 

  Under denna föreläsning diskuterar Therese Albrechtson ämnen rörande föräldraskap.

  • Är det en karriärbroms för kvinnor? Är du mamma och samtidigt vill jobba? Hur hanterar du tankar och känslor av otillräcklighet, skuld och skam?
  • Hon tipsar om hur du bollar karriär och föräldraskap – utan att bli utbränd på köpet. 
  • Hon inspirerar och uppmanar till jämnställdhet i relationen och till att göra en förändring när det kommer till din inställning och förväntningsnivå, både till din prestation och din självbild.

  Boka en Therese Albrechtson föreläsning

  • Therese Albrechtson är en uppskattad inspiratör och anlitas flitigt som föreläsare av såväl näringsliv och politiker som skolor. Hon anpassar sina föreläsningar efter målgrupp. 
  • Boka en föreläsning på teman kring självkänsla, entreprenörskap, stress, föräldraskap och jämställdhet. Exempel på föreläsningsämnen:
   • Våga vinna, våga lyckas!
   • 10 nycklar för tillväxt
   • Utgå från dina förutsättningar… OCH lyckas!
   • Företagare-kvinna-ung – hur går det ihop?
   • Begränsningarna till framgång sitter i huvudet – Se möjligheter istället för hinder!
Skicka en oförpliktande förfrågan på Therese Albrechtson

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Therese Albrechtson