Laddar innehåll ...

vanessa

Vanessa Leporati

Vanessa Leporati är försäljningsexpert vars föreläsningar och utbildningar hjälper individer och grupper att nå bättre resultat

I över 30 år har Vanessa Leporati jobbat inom detaljhandeln som säljare, agent och företagsledare med hela Skandinavien som marknad. Idag tränar och coachar hon säljare, chefer och olika typer av team till ökad personlig insikt och förbättrade resultat. Ta fram din inre säljare, vässa din retorik och bli en riktig superledare. Boka en inspirerand Vanessa Leporati föreläsning hos oss på Athenas!

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vanessa har en dokumenterat stark förmåga att både se individers och gruppers utvecklingspotential och har kompetensen att kunna leda dem rätt i utvecklingsarbetet mot ännu bättre prestationer.

Du ska boka en Vanessa Leporati föreläsning när du/din verksamhet vill:

 • Ha en försäljningsexpert som guidar er till ett bättre resultat
 • Öka kunskapen kring att leda enskilda individer och grupper till högre självkännedom inom den offentliga och den privata sektorn
 • Skapa de bästa förutsättningarna till ett förbättrat teamarbete

Vanessa har med sin 30-åriga erfarenhet från detaljhandeln tränat och coachat säljare, chefer och olika typer av team till förbättrade resultat och ökad personlig insikt. Hon är en föreläsare och utbildare som har en stor förmåga att se individers och gruppers utvecklingspotential – och leda dem rätt i utvecklingsarbetet för framgångsrika prestationer.

Vanessa Leporati Wahlund är entreprenör, föreläsare, säljtränare, utbildare och Insights Discovery konsult. Vanessa brinner för kundmötet. Hon jobbade i många år som säljare i butik och gick sedan vidare till att driva en egen agentur i 15 år med flera internationella varumärken och hela Skandinavien som marknad. Vanessa är en av initiativtagarna till affärsmötesplatsen Stockholm Fashion District. Hon är ordförande i Stockholm Fashion District och vice ordförande i handelsorganisationen Trade Partners Sweden.

Vanessa utbildar, föreläser och håller workshops kring försäljning, teamsamarbete och ledarskap. Kundbemötande, och att leda enskilda och grupper till högre självkännedom är hennes styrka och hon är anlitad både inom den offentliga och den privata sektorn.

Några av de kunder Vanessa har jobbat med är: Cervera, Wavin, Akademibokhandeln, Mitt Vatten Sundsvall, Tenstas Stadsdelsförvaltning, Volvo Car Group, NK, Filippa K, Grand Hotel, Sundsvalls kommun, Västerviks Sjukhus, Göteborg & Co, Marbodal mfl

Vanessa Leporati kan plocka fram det där lilla extra inom dig – det som får dig att prestera på topp, om och om igen! Boka en Vanessa Leporati föreläsning här!

 

Foto: Peter Knutson

  Vanessa Leporati föreläsning

  Föreläsningar med Vanessa Leporati

  • Observationer i butik med efterföljande personlig coachning
  • Guldlägeutbildning för detaljhandeln
  • Utbildningar, föreläsningar och workshops kring försäljning, säljcoachning, teamarbete och Insights Discovery
  • Personlig feedback av Insights Discovery personprofil
  • Team och samarbete
Kunder som har upplevt föreläsningar med Vanessa Leporati

Ladda mer...

Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden