Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-02-blue

Konsten att skapa engagerade medarbetare och fantastiska resultat!

Peter Peppe Ekmark

Peter Peppe Ekmark

Ta nästa steg i utvecklingen och hitta nyckeln till dina kunders hjärta.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum

5 av 5 stjärnor

Tack Peppe, din föreläsning levererade över all förväntan. Den var rolig, utmanande, överraskande och lite sorglig. Du bjöd verkligen på dig själv samtidigt som du kom med nyttiga budskap som alla behövde höra. Alla var så nöjda och ville att du skulle prata ännu längre. Vi kommer att rekommendera dig till alla som vill ha en pepp-föreläsning!

Sara Pontander, Commercial Manager KILROY Visa alla referenser
Skicka en icke-bindande förfrågan på Peter Peppe Ekmark

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
About icon

Om Peppe

Lecture icon

Föreläsningar

Video icon

Video

References icon

Referenser

Interviews icon

Artiklar

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum

Peppe Ekmark är en efterfrågad talare, författare och utbildare inom försäljning, ledarskap samt personlig utveckling. Hans föreläsningar handlar om hur man skapar engagerade medarbetare, resultat och framgång.

Peppe har mer än 35 års erfarenhet inom försäljning och ledarskap, bl.a som säljare, säljchef och försäljningsdirektör inom Kinnevik-koncernen. På endast fyra månader lyckades Peppe få tidningen Metro’s säljkår att gå från 27:de och sista plats till andra plats på listan av Sveriges bästa säljkårer i mediebranschen. På MTG missade han inte ett enda kvartalsmål på sex år och skapade en tillväxt på över 300% i en bransch som i princip stod stilla. Han har konkreta bevis på att det går att både leda och sälja på ett mer kärleksfullt sätt och att resultatet på sista raden visar att den inställningen skapar lönsamhet. Om och om igen. Dessa lärdomar vill han gärna dela med sig av.

Idag hjälper och utbildar Peppe företag och organisationer att skapa engagerade medarbetare och därigenom resultat man aldrig trodde var möjliga. Föreläsningarna vänder sig till företag och säljorganisationer som vill skapa ökat engagemang hos medarbetarna som ökar er omsättning dramatiskt!

Peppe är också författare till “Pojken som levde sina drömmar” och “Sälja bra eller sälja bäst – hur du hittar nyckeln till kundens hjärta”. Den senare har sålts i över 6 000 exemplar. Och
nu släpper han sin senaste bok – “Leda bra eller leda bäst – 8 steg som hjälper dig att hitta nyckeln till både ditt och dina medarbetares hjärta”. En bok som är nominerad till årets HR-bok.

Boka en inspirerande, motiverande och lärorik Peter Peppe Ekmark föreläsning i dag!

Visa föreläsningar med Peter Peppe Ekmark

  VÅGA VARA MÄNSKLIG

  Om konsten att leda sig själv och andra till förändring

  Möt Peppe Ekmark– den blyge och osäkre förortspojken som genom sin visionära syn på ledarskap och kundrelationer blev hyllad försäljningsdirektör inom MTG-koncernen.

  Redan som 12 åring tog han sina första stapplande steg mot ett yrkesliv som framgångsrik säljare och chef. För trots sitt dåliga självförtroende och sin låga självkänsla visade sig Peppe vara extremt kreativ, nyfiken och förtroendeingivande. Egenskaper som tog honom hela vägen från den egna cykelverkstaden till toppskiktet av den svenska mediebranschen.

  Genom att utmana traditionella sälj- och ledarskapsprocesser samt förstå vikten av att skapa äkta tillit, lust och engagemang, både hos medarbetare och kunder, lyckades Peppe uppnå fantastiska resultat.

  Inte bara tog han på nolltid tidningen Metros säljkår från 27:e (och sista) till
  1:a plats på listan över branschens bästa säljkårer. Han skapade också en tillväxt för MTG-koncernen på 300 procent på en annonsmarknad som stod i princip helt stilla. Och inte en enda gång under sex år missade han och hans team kvartalsmålen…

  Men framgången hade ett högt pris. Hans extremt uppskruvade tempo samt den ständiga jakten på snabba resultat och personlig bekräftelse ledde så småningom till en allvarlig livskris som för alltid skulle förändra honom och hans syn på världen.

  Peppe levererar en inspirerande, utelämnande och omtumlande föreläsning om vikten av att vara sann mot sig själv och andra om man vill skapa verklig förändring, både privat och professionellt.

  Sälja bra eller sälja bäst

  I denna föreläsning får du med dig en kunskap om hur du hittar nyckeln till dina kunders hjärta.

  Peppe går på djupet i försäljningsteknik som berör hela kedjan från att fånga intresse, bygga relation till att slutligen sälja. Med sin långa och breda bakgrund som säljare och ledare för flera stora försäljningsavdelningar, tipsar och utmanar Peppe att plocka fram din inre stjärnsäljare och skapa säljteam som alltid levererar resultat.

  Ni kommer tänka i helt nya banor på många viktiga punkter som kommer leda till ökat engagemang och ta er till helt nya nivåer.

  Boka din föreläsning du aldrig kommer att glömma redan idag!

  Leda bra eller leda bäst

  Vem vill inte skapa världens bästa team med engagerade medarbetare?

  85% av alla anställda känner sig inte engagerade på sin arbetsplats. Detta kostar enorma pengar för företagen och även medarbetarna kastar bort sina liv, helt i onödan.

  Peppe sätter ljuset på varför detta sker och ger er insikter i hur ni på ett ganska enkelt sätt skapar engagemang på arbetsplatsen som ger resultat ni inte trodde var möjligt. Ökat engagemang ökar vinsten för företagen och skapar glada medarbetare.

  Denna föreläsning ger er redskap om hur ni ska gå tillväga, vilket kommer leda till en mängd positiva effekter för alla inblandade. Både på jobbet och privat.

  Välkommen med din bokning redan idag!

Peppe Ekmark video

PeppTALK

Läs och ta del av vad andra har tagit med sig ifrån Peppes inspirerande föreläsningar!

Peppe Ekmark föreläser utifrån sin bok

”Leda bra eller leda bäst – 8 steg som hjälper dig att hitta nyckeln till både ditt och dina medarbetares hjärta”.

Ny bok av Peppe Ekmark ”Leda bra eller leda bäst”

Efter framgångarna med sin första bok ”Sälja bra eller sälja bäst – 10 steg som hjälper dig att hitta nyckeln till kundens hjärta” ger Peppe nu ut uppföljaren.

Boken heter ”Leda bra eller leda bäst – 8 steg som hjälper dig att hitta nyckeln till både ditt och dina medarbetares hjärta”. En bok han också föreläser utifrån.

Peppes absoluta övertygelse är att engagerade medarbetare skapar framgångsrika företag. Att engagerande föräldrar skapar positiva och engagerande barn samt att passion och engagemang för livet skapar ett fantastiskt liv!

I föreläsningen ger Peppe Ekmark dig konkreta tips och steg som hjälpte honom att skapa framgång i livet, både på arbetsplatsen men även privat. Det var de stegen som hjälpte honom och tidningen Metro att gå från Sveriges sämsta säljkår till Sveriges bästa på rekordtid. Det var även de här stegen som fick hans team på MTG att inte missa ett enda kvartalsmål på hela 6 år och istället skapade en tillväxt på över 300%. Något som konkurrenterna inte ens var i närheten av.

Sist men inte minst var det de här stegen som fick honom att inse att det går att förverkliga sina drömmar vilket har gjort att han och hans fru idag driver en kursgård i Toscana i Italien.

Peppes föreläsningar är både fängslande och inspirerande men framförallt får han åhörarna att verkligen komma till insikt om att det går att skapa resultat utöver det vanliga. Genom konkreta råd och tips hjälper han åhörarna att själva inse att det är ingen annan än vi själva som bestämmer hur framgångsrika vi vill bli och att de flesta mål går att nå.

Föreläsningarna vänder sig till företag och säljorganisationer som vill skapa ökat engagemang hos medarbetarna som leder till att uppsatta mål nås.

Visa föreläsningar med Peter Peppe Ekmark

Referenser

Stort tack Peppe för all energi du fyllde oss med! Din mix av naken ärlighet kring dina egna erfarenheter och konkret säljutveckling var perfekt. Vi blev grymt inspirerade. TACK!

Fredrik Svennersjö, Chef Premium Banking

Ålandsbanken

Hej Peppe! Jag tror att alla gick ifrån din föreläsning med en riktig inspirations-boost. Härligt också att du delar med dig så mycket om dig själv, blir lätt att relatera till det du säger då! Jag blev superinspirerad! Du fick mig verkligen att börja fundera på vad jag faktiskt vill och att just allt är möjligt! Kram.

Matilda, eBay Sweden AB

eBay Sweden AB

Tack för en otroligt inspirerande och spännande föreläsning Peppe (Peter) Ekmark. Du var utan tvekan, en av den duktigaste föreläsare jag fått chansen att ta del av. Du kom med både nya tankar, strategier och konkreta säljtips som man kommer ha nytta av i sin vardag.

Jimmy Andersson

Convini

Tack Peppe, din föreläsning levererade över all förväntan. Den var rolig, utmanande, överraskande och lite sorglig. Du bjöd verkligen på dig själv samtidigt som du kom med nyttiga budskap som alla behövde höra. Alla var så nöjda och ville att du skulle prata ännu längre. Vi kommer att rekommendera dig till alla som vill ha en pepp-föreläsning!

Sara Pontander, Commercial Manager

KILROY

Tack, tack- tack. Dina fantastiska storys, learnings och erfarenheter tillsammans med finfin dramaturgi. Du är SÅ bra. Det här var precis vad vi/vårt gäng behövde och mer ska det bli.

Caroline Lord

TV4
Skicka en icke-bindande förfrågan på Peter Peppe Ekmark

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000
Peter Peppe Ekmark
Peter Peppe Ekmark

5 av 5 stjärnor

Tack Peppe, din föreläsning levererade över all förväntan. Den var rolig, utmanande, överraskande och lite sorglig. Du bjöd verkligen på dig själv samtidigt som du kom med nyttiga budskap som alla behövde höra. Alla var så nöjda och ville att du skulle prata ännu längre. Vi kommer att rekommendera dig till alla som vill ha en pepp-föreläsning!

Sara Pontander, Commercial Manager KILROY Visa alla referenser

Föreläsningsämnen med Peter Peppe Ekmark