Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-01-blue

Underhållande föreläsningar mot gemensamma mål

Peppe Ekmark föreläsning - "Allt är möjligt!"

Peter Peppe Ekmark

Företagsledare som leder gruppen till högre mål med fokus på gemenskap mot resultat i toppklass.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Peter Peppe Ekmark

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Peter “Peppe” Ekmark är helt övertygad om att du kan klara vad som helst - bara du bestämmer dig för det. Han har själv tagit sig upp från botten, tränat upp sin självkänsla och lyckats med sådant både han och omgivningen trodde var omöjligt. Han delar nu öppet med sig av sin spännande, berörande och framför allt inspirerande historia. Boka en Peppe Ekmark föreläsning för att höra mer om effektivt ledarskap, smart försäljning, stresshantering och kärleken till livet!

Känner du att du lever som du vill? Är det något du skulle vilja testa, men inte riktigt vågar? En Peppe Ekmark föreläsning peppar ledare, medarbetare och motiverade team att nå resultat i toppklass! Allt detta genom att sälja, leda och leva med kärlek.

Peppe Ekmark lyckades ta sig från extrem blyghet och låg självkänsla till att bli en dynamisk entreprenör, framgångsrik säljare och chef, bl.a. på TV3 och Metro. Han har startat över 10 företag genom åren – många framgångsrika, men vissa misslyckades och bjöd på viktiga lärdomar som vi nu får ta del av. I dag är Peppe Ekmark vd för Papilly, ett företag som jobbar för att motverka psykisk ohälsa. Han är även utbildare, föreläsare och författare till “Pojken som levde sina drömmar” och “Sälja bra eller sälja bäst: hur du hittar nyckeln till kundens hjärta”.

”Ångest på jobbet? Gör det roligt eller byt jobb!”

Peppe Ekmark påminner oss om hur skyddade vi faktiskt är i Sverige. Vi blir inte sparkade hur som helst, vi hamnar inte på gatan bara så där och vi behöver inte svälta ihjäl. Att våga framföra nya idéer på jobbet, säga vad du tycker, be om löneförhöjning, säga upp dig, starta ett företag. Ingenting av det är farligt på riktigt.

Det vi borde vara mer rädda för är långvarig stress. Psykisk ohälsa. Relationer som inte går att reparera. Under en Peppe Ekmark föreläsning får vi nyttiga perspektiv på livet och massor av inspiration att börja leva ett liv mer i linje med det vi tycker är viktigt.

Peppe Ekmark talar även om hur vi med hjärtat på rätta stället kan bli trovärdiga ledare och skickliga säljare.

Boka en inspirerande Peppe Ekmark föreläsning i dag!

Visa föreläsningar med Peter Peppe Ekmark

  Peppe Ekmark föreläsning

  Skapa världens bästa arbetsteam – Hur ni kan samarbeta bättre tillsammans och på så sätt skapa resultat ni inte trodde var möjligt.

  • Enligt Gallupundersökning från 2013 är 84% av alla anställda inte engagerade på sina arbetsplatser. Tänk vad det kostar företagen pengar och medarbetarna sin värdefulla tid!
  • Ett ökat engagemang ökar vinster för företagen och skapar glada medarbetare.
  • Efter denna föreläsning kommer du/ni få insikt och redskap hur ni ska gå tillväga för att öka engagemanget på arbetsplatsen.

  Peppe Ekmark föreläsning

  Öka lönsamheten dramatiskt – led med kärlek

  • Chef och ledare är inte samma sak. Peppe Ekmark guidar dig till att bli det senare – en som inte bara fått titeln chef, utan som även är en riktigt bra ledare. En som har förmågan att hjälpa sina medarbetare att plocka fram den enorma potential de bär inom sig.
  • Peppe Ekmark bjuder på många dramatiska och roliga exempel på hur han har tacklat utmanande situationer under sina år som ledare. Vi får höra hur vi kan bli bättre på att lyfta oss själva och varandra, att skapa starka målbilder och se till att alla mår bra även när det är tufft. Allt går. Om du leder med kärlek.

  Peppe Ekmark föreläsning

  Mångdubbla försäljningen – sälj med kärlek

  • Entusiasm, trovärdighet och energi är den kraftigaste motorn i försäljning. Peppe Ekmark berättar hur du steg för steg når till den helhjärtade försäljningen som ger nöjda kunder och otroliga resultat!

  Peppe Ekmark föreläsning

  Allt går att lösa – om du tror på det du gör

  • Peppe Ekman fick lära sig den hårda vägen att allt är möjligt, bara man tror på det man gör och gör det med kärlek. En inspirerande föreläsning som innehåller både djupt mörker, men framför allt en varm glädje över livet och alla dess möjligheter. Ingen lämnas oberörd!
Skicka en oförpliktande förfrågan på Peter Peppe Ekmark

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Peter Peppe Ekmark