Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter

Våra talare är också tillgängliga för evenemang online. Ta kontakt med oss för att få veta mer.

profile-cover-generic-02-blue

Skapa rakettillväxt genom att formulera kundens behov och problem

Per Lange

Per Lange

Per Lange är en högt respekterad föreläsare inom försäljning och motivation. Han är framför allt populär inom Skandinavien men har föreläst i hela världen, bland annat för Google i Silicon Valley.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en icke-bindande förfrågan på Per Lange

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

I sina föreläsningar bjuder Per Lange på konkreta säljtips och strategier, blandat med ett unikt synsätt på motivation. Åhörarna som varit delaktiga på föreläsningarna vittnar om att det är mycket aha-upplevelser, entusiasm och inspiration som sprids. Det är samtidigt information som är förankrad i forskning och allvar kombineras med humor.

Han utgår från den senaste forskningen kring begreppet growth mindset när han talar om motivation. Det är ingen strategi i sig själv, utan snarare ett begrepp inom psykologin som kan användas för att bättre tackla utmaningar. Growth mindset grundar sig i idén om att begåvning är en egenskap som utvecklas.

Därför ska du boka Per Lange

  • Per Lange är en inspirerande föreläsare som skapat en enkel modell för att öka företagets säljstyrka och tillväxt. Motiverande aha-upplevelser kombineras med konkreta säljstrategier som utformats från modern forskning.
  • Lär dig se, förstå och formulera potentiella kunders behov och problem – och skapa bästa förutsättningarna för en gynnsam kundrelation.
  • Per Lange visar hur talang och begåvning går att utveckla genom hårt arbete och en sund approach till misstag. Människor som anammar growth mindset före fixed mindset har bevisats klara utmaningar mycket bättre.

Den moderna säljtekniken har utvecklats genom en gradvis nedbrytning av säljyrket. Resultatet, efter decennier av analyser, har blivit att det handlar om att hjälpa kunden växa och lösa problem. Att utforma bäst produkt, sälja till bäst pris eller synas och höras så mycket som möjligt är alla viktiga komponenter. Men inget av ovanstående hjälper om kunden inte är med på tåget.

Per Lange visar hur det handlar om att förstå kundens behov, att formulera behovet på ett relevant sätt och erbjuda det som behovet efterfrågar. Delen om att formulera problemet eller behovet på ett relevant sätt, är en del som ofta förbigås men som är vital för säljprocessen.

Per Lange förklarar hur avsevärt det kan vara för kundrelationen att sätta pricken över i:et på var kundens nutida eller framtida problem ligger. Det ger, mer än något annat, ett intryck av att säljaren faktiskt förstår kundens eller branschens utmaningar. Det är också något som särskiljer de ledande B2B SaaS-bolagen från resten.

Säljteknik är dock inte det enda Per Lange erbjuder. Den vanligaste responsen på hans föreläsningar är att de är inspirerande och motiverande. Man blir peppad att utvecklas och våga förändra både sig själv och företaget. Med en enkel metod får ditt företag förutsättningarna att skapa ett säljbudskap som leder till rakettillväxt.

Per Lange kan föreläsa på både svenska och engelska.

Visa föreläsningar med Per Lange
Per Lange föreläsning

Per Lange erbjuder föreläsningar med fokus på försäljning, motivation eller specialanpassade föreläsningar för B2B SAAS-bolag.

Growth mindset

Motivationsföreläsningarna bygger på Growth Mindset. Banbrytande forskning om mindset och hur hjärnan fungerar från Stanford University. Föreläsningen skapar garanterat A-ha-upplevelser och ökad motivation, att våga ta sig an mer utmaningar.

Ett Growth mindset leder bl a till:
• motivation att testa nya saker och utmana sig själv
• tro på sin förmåga att hantera såväl fram- som motgångar
• förmåga att ta emot feedback och växa med den

Ett låst mindset ger upphov till:
• rädsla för att misslyckas
• en känsla av att man är det man gör
• ovilja att ta emot feedback då förmågan att hantera kritik är liten

Sälj som ett proffs

De flesta säljare kämpar hårt för att nå sina säljmål varje kvartal. Men i varje bransch finns det några säljare som ofta vida överträffar sina kollegor och som säljer mer än 10 gånger mer än snittet. Dessa säljproffs har inga problem att boka säljmöten, har mer än 80% win rate och stänger affärer snabbt. Vad skiljer dessa säljare från resten? Per Lange har genomfört en av världens största studier om vad som skiljer dessa säljare från resten. I den här föreläsningen avslöjar han hemligheterna. Inspiration, energi och konkreta tips utlovas!

Hemligheten bakom de snabbast växande B2B SAAS-bolagens sälj- och marknadsstrategier

Per lange har tillsammans med Peder Linder (Stanford University) forskat i tre år på vad som utmärker de snabbast växande B2B SaaS-bolagens sälj- och marknadsstrategier. Nu avslöjar Per hemligheten bakom deras otroliga tillväxt. Det är framförallt 3 saker tillväxtraketerna gör som andra bolag inte gör:

  • De säljer problemet – inte lösningen.
  • De fokuserar på ett problem som många i målgruppen upplever som EXTREMT PRESSANDE.
  • De kan formulera problemet de löser på ett enkelt sätt som får målgruppen att känna igen sig.

När de möter potentiella kunder med sitt säljbudskap får de reaktionen: ”Exakt, det där är vårt värsta problem. Vi signar upp direkt om ni kan lösa det på ett enkelt sätt.” I detta banbrytande webinar får ni lära er en enkel metod för hur man tar fram ett säljbudskap som leder till rakettillväxt. Inspiration, energi och konkreta tips utlovas!

Referenser

Done deal Per Lange is by far the best inspiration there is! What a fantastic show!

Anna Wikland, Managing Director

Google Sweden

Att se Per Lange är som att kliva in i en annan värld. Jag uppskattade varje minut! Jag är så inspirerad! Jag vill gå ut och lägga världen för mina fötter. Tack vare Per Lange!

Karin af Klintberg, Producent & Regissör

Nexiko

"Massa energi, humor och djup, allt på en gång!

Andreas Cervenka, Journalist

Dagens Industri

Hade förmånen att få lyssna på Per Lange idag. Om du inte har sett honom, gör det! Allt är möjligt, det är sant

Fredrik Holmén, CTO & Co-Founder

Keybroker

Per Lange lyckas inspirera och entusiasmera sin publik samtidigt som han förmedlar sitt budskap med mycket hög kvalité!

llinor Peters, HR Manager

Advokatfirman Mannheimer Swartling

Per Lange sprudlar verkligen av energi och är en fantastiskt inspirerande föreläsare. Dessutom presenterar han sitt budskap på ett pedagogiskt sätt och hans entusiasm inför ämnet försäljning smittar av sig till alla som lyssnar!

Lena Nordin, HR-direktör

Björn Borg

The workshop was extremely well received. The best we’ve had!

David Belden, Head of Cloud Sales

Google

Jag har hört en massa olika föreläsningar om retorik, kroppsspråk, hur man bygger en presentation etc genom åren, men med Pers seminarium idag blev det på något sätt som att alla bitar föll på plats. The mother of all workshops!

Charlotte Forssander, VD

Advokatfirman Vinge Göteborg
Skicka en icke-bindande förfrågan på Per Lange

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Per Lange