Laddar innehåll ...

Ida Hult - Konsumentspecialist och etnolog

Ida Hult

Konsumentspecialist och etnolog

Ida Hult är en svensk futurist, föreläsare och konsumentspecialist. Som utbildad etnograf och journalist brinner hon för att utforska, gräva och hitta nya vinklar för att sedan berätta historien om oss människor. Hennes specialitet är konsumenter, affärsutveckling och visioner. De sätt vi lever, jobbar, köper och samverkar – det är hennes fokus. Hur man tjänar pengar på det är hennes expertis. Boka en föreläsning och få svaren som inte går att hitta på Google.

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vill du förbättra ditt kundfokus? Få reda på vad konsumenterna egentligen känner, behöver och vill ha? Då har du hittat rätt. Ida Hult är expert på att översätta trender och kulturella fenomen till fungerande affärsstrategier.

Beteendeproffset och futuristen Ida Hult varvar företagsrådgivning med inspirationsföreläsningar. Hennes föreläsningar bygger på ett unikt material hämtat ur människors vardag, som hon sedan sätter i ett affärsperspektiv. Du kan vara säker på att få både inspiration och konkreta verktyg att agera utifrån.

Som etnolog och journalist är Ida Hult skolad i att gräva. Hon tar aldrig ett svar för givet, följer aldrig trenderna blint, utan söker alltid den bakomliggande logiken i det gjorda, i det omedvetna. Det är där hon hittar svaren på varför vi gör som vi gör, hur vi konsumerar, presterar och formar vår framtid. Svaren som inte finns på Google.

Sedan 2006 har Ida Hult föreläst och hon har i över tio år drivit egen konsultbyrå. Hon har jobbat med strategirådgivning åt stora internationella bolag, skrivit antologier, deltagit i konstprojekt, medverkat i infotainment i tv och gjort två utställningar på museum. Hon är lika självklar i det intima styrelserummet som på någon av de största scenerna i Europa.

Ida Hult ger en bild av förändringarna vi möter i dag; det digiloga livet där gammalt och nytt möts. Hon studerar våra nya sätt att vara, leva, arbeta, köpa och prestera. Hur man sedan gör affärer på detta är hennes expertis.

Ta del av en unik och fascinerande historia om vår historia – och även om vår framtid. Boka en inspirerande föreläsning med Ida Hult hos Athenas!

Vill du veta mer om Ida Hult och hennes föreläsningar? Läs vår intervju här!

  Framtiden

  • En energifylld inspirationsföreläsning om blanka robotar, rosiga bebisar, svävande människor och flygande bilar. En inspirationsföreläsning med skräddarsydda inslag.

  Morgondagens konsument

  • Vad vill de ha, vad förväntar de sig, hur lever de och hur får vi dem att köpa om och om igen?

  Ledaren och omvärlden

  • Hur påverkas du som ledare och dina medarbetare av omvärldens förändringar? Vad är viktigt att tänka på för ett effektivt ledarskap även i framtiden?
  • En spännande föreläsning som baseras på de 4 år Ida Hult har utbildat Ikeas ledare i konsumentbeteende och kreativitet och ICAs ledare i omvärldskunskap. Passar i alla branscher.

  Digitalisering och innovation

  • Hur kan vi utveckla våra företag när digitalt möter analogt?
Kunder som har upplevt föreläsningar med Ida Hult

Ladda mer...

Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden