Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter

Våra talare är också tillgängliga för evenemang online. Ta kontakt med oss för att få veta mer.

profile-cover-generic-06

Prestera på topp med rätt målbilder och genom att tänka nytt

Jonas Karlsson

Jonas Karlsson

Jonas Karlsson är en erfaren programledare inom sport. I sina föreläsningar berättar han om hur vi kan höja vår prestationsförmåga genom att dra lärdomar från de mest framgångsrika idrottarna.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en icke-bindande förfrågan på Jonas Karlsson

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
About icon

Om Jonas

Lecture icon

Föreläsningar

Video icon

Video

References icon

Referenser

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum

Jonas Karlsson har i mer än 20 år arbetat som journalist med TV-produktioner inom sport. Han har intervjuat både olympiska mästare och idrottare som aldrig klarat av att nå toppen. Möten och berättelser från sportens värld har gett Jonas insikter i varför vissa lyckas prestera på topp medan andra misslyckas. Dessa insikter och hur du kan omsätta dem i ditt dagliga liv delar han med sig av i sina inspirationsföreläsningar. Just nu är Jonas aktuell med en ny föreläsning: ”Därför blev de bäst – lärdomar från världens största vinnarskallar”.

Därför ska du boka en föreläsning med Jonas Karlsson

 • Varför lyckas vissa medan andra misslyckas?
 • Hur kan du nå de resultat du drömmer om?
 • Lär dig tänka nytt och utmana gamla föreställningar.

Jonas Karlsson hör till en av de mest erfarna sportjournalisterna i Sverige. Han har rest över hela världen för att bevaka sportevenemang och intervjua idrottare från olika kulturer. I Jonas föreläsningar får du konkreta tips på hur du kan utvecklas och nå dina mål inom både arbete, idrott och andra områden.

Innehållet blandas upp med anekdoter från livet som programledare och sportkommentator. Du behöver dock inte vara sportintresserad för att uppskatta föreläsningen utan den passar även för den som vill prestera bättre på jobbet eller lyckas med sitt företag.

Förutom att föreläsa om framgång och att nå resultat kan du även boka Jonas för en föreläsning om mer specifika frågor. Till exempel talar han om fusk och dopning inom idrotten och hur det påverkar förtroendet för idrottsliga prestationer. Jonas erbjuder även föreläsningar inom TV-produktion då du bland annat får lära dig hur du producerar rörlig bild för olika plattformar. Dessutom får du reda på hur du svarar rätt på frågor och agerar framför en kamera.

Jonas är även en mycket uppskattad moderator på exempelvis företagskonferenser. På ett tryggt och lättsamt sätt leder han stora event för företag och organisationer inom olika branscher. Varför inte ta chansen att skapa en roligare och mer spännande tillställning nästa gång det är dags för konferens?

Visa föreläsningar med Jonas Karlsson
Jonas Karlsson föreläsning

Konsten att bli bäst - lärdomar från världens största vinnarskallar

Under mer än 20 år har tv-journalisten och programledaren Jonas Karlsson intervjuat hundratals olympiska mästare och massor av andra framgångsrika idrottare. Men han har också träffat många som inte nådde hela vägen fram. Vad är det som gör att vissa lyckas och andra misslyckas? I den här föreläsningen tar Jonas avstamp i alla de möten/intervjuer han gjort med idrottsprofiler. Det Jonas vill förmedla är inspiration till att tänka nytt, och sätta nåbara mål och att våga utmana gamla föreställningar.

Jonas tar upp exempel när det gäller:

 • Prestation
 • Utveckling
 • Resultat, mål/målbilder
 • Innovation
 • Tänka utanför boxen
 • Framgångsfaktorer
 • Självförtroende

Referenser

Vi har anlitat Jonas vid flera tillfällen. Hans förmåga att förstå en annan bransch och låta andra ta plats på scenen imponerar. För mig som uppdragsgivare är det viktigt att känna trygghet hela vägen, inte bara på scenen. Där utmärker sig Jonas och har alltid varit extremt professionell genom hela processen - från planering till genomförande.

Helena Jendelid/VD

United Securities
Skicka en icke-bindande förfrågan på Jonas Karlsson

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Jonas Karlsson