Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-02-blue

Man behöver inte vara elitidrottare för att nå sina mål, det handlar bara om en vinnande attityd 

Mikael Lindnord, elitidrottare, föreläsare, författare, producent, entreprenör, inspiratör

Mikael Lindnord

Elitidrottaren, författaren, producenten, entreprenören och inspiratören föreläser om en vinnande attityd och hur du ska nå dina mål.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum

5 av 5 stjärnor

En berättelse om lika delar mod och hjärta, där verkligheten överträffar fantasin. Helt fantastiskt, värt att lyssna på varje dag.

Henrik Bunge, VD Björn Borg Visa alla referenser
Skicka en icke-bindande förfrågan på Mikael Lindnord

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Mikael Lindnord är elitidrottare, författare, producent, entreprenör och inspiratör som föreläser om en vinnande attityd och brinner för djurens rättigheter. Vid det här laget har nog ingen undgått berättelsen om Arthur - gatuhunden från Ecuador som adopterades av Mikael Lindnord efter världsmästerskapet i multisport 2014.

Efter 4,5 dygns stenhårt tävlande, under en matpaus i en by i Anderna, dyker en smutsig och tunn jycke plötsligt upp. Mikael Lindnord ger honom en köttbulle och hunden beslutar sig för att slå följe med det svenska multisportlaget resten av tävlingen. Mikael och Arthurs gripande historia ska nu bli film med inspelningsstart tidig sommar 2020, med ingen mindre än Mark Wahlberg i rollen som Mikael.

I dag har Mikael skrivit två böcker, står som exekutiv producent för den kommande filmen ”Arthur the King”, har över 100 000 följare på sociala medier – och föreläser om hur du får ett så kallat “winning mindset”. Som den entreprenör och inspiratör Mikael är idag, har han insett att uppmuntra bra prestationer och beteende är mycket mer framgångsrikt, istället för att fokuserar på det negativa och lägga tid på att analysera misslyckande. 

Enligt Mikael bör man tävla så tidigt som möjligt, hitta glädjen och uppmuntras. Men inte pusha, utan det ska komma inifrån. Exponera dig själv i en konkurrensutsatt miljö för att vänja dig till den, lära dig, njuta och ta bort drama från situationen bara för att du har ett nummer på bröstet eller en publik som ropar ditt namn. 

Efter många år genom att hjälpa elitidrottare att ta nästa steg och nå landslag eller mäskerskapsmedaljer har Mikael sett att samma formel har hjälpt många andra i deras verksamhet, eftersom det är anpassningsbart för alla som har drömmar. För Mikael gäller samma mindset oavsett om du är elitidrottare eller entreprenör, och tack vare hans bakgrund inom båda branscherna, ger han dig verktygen till hur du ska nå dina mål – långsiktigt som kortsiktigt, idrottare som företagsledare. 

Därför ska du boka en föreläsning med Mikael Lindnord 

 • Ta del av en inspirerande föreläsning om hur du ska tänka och prestera för att nå dina mål inom företagande, men också idrottsligt.
 • Lyssna på Mikaels gripande berättelse om första mötet med Arthur, och vad som har hänt sedan dess.
 • Lär dig allt om målbild, motivation, ledarskap, sponsortänk och rätt inställning.
Visa föreläsningar med Mikael Lindnord

  Winning Mindset

  • Lär dig allt om målbild, motivation, ledarskap, projekt och rätt inställning.
  • Vi försöker skydda våra barn från känslan av misslyckande och att de inte är tillräckligt bra. Men istället för att vänja oss med upp- och nedgångarna i livet, sätter vi på ”skyddsbubblan” på vår ungdom till senare i livet, så istället för att lära oss att hantera motgångarna när vi växer upp.
  • En inspirerande föreläsning med filmaktuella bestseller författaren Mikael Lindnord, som slog igenom över en natt när han adopterade en gatuhund som följde efter han och hans lag under de sista dygnen av VM i Adventure Racing i Ecuador, 2014. 
  • Mikael är en driven projektledare som alltid tänkt utanför boxen. Genom positiv jargong drev han ett framgångsrikt team till den yttersta eliten. Entreprenör från starten med stor drivkraft att alltid leverera, ”what ever it takes”.
  • Inspireras, få råd och konkreta tips på hur man skapar ett ”winning mindset”. Hur motgångar och misslyckanden är lika stor del av att tillslut lyckas som medgångarna är. 

Referenser

En berättelse om lika delar mod och hjärta, där verkligheten överträffar fantasin. Helt fantastiskt, värt att lyssna på varje dag.

Henrik Bunge, VD

Björn Borg

Mikaels föredrag var otroligt inspirerande och gripande! Mikael har en förmåga att skapa en magisk och genuin atmosfär där vi som åhörare känner oss 100% delaktiga i storyn. Mikaels föredrag ”How far would you go” var en av de mest uppskattade föredragen bland de +30 föredrag som vi på MERC Talangnätverk lyssnat på. Jag rekommenderar alla som har en idé om att förbättra sig själv, sin organisation och sina prestationer att lyssna på Mikael och hans värdefulla råd.

Omid Noghabi, Grundare

MERC Talangnätverk

Vi på Hemavan Alpint har jobbat tillsammans med Mikael vid ett flertal tillfällen de senaste åren och imponerats över Mikaels sprudlande engagemang och hans förmåga att alltid leverera 100%. Att han dessutom är en trevlig prick gör det kul och inspirerande att jobba tillsammans.

Pontus Lind, Marknadschef

Hemavan

Han inspirerar folk till att göra sitt yttersta, går alltid själv först i ledet, med Mike vill man jobba alla dagar.

Niklas Berggren

Restaurang Allstar, Örnsköldsvik

Som en av Sveriges snabbast växande destinationer är det viktigt att vi omger oss med aktörer som utstrålar drivkraft och kreativitet. Här är Mikael Lindnord, med sin unika livshistoria och genuina passion för Höga Kusten ett självklart val! I samarbetet med Lindnord´s har vi uppskattat deras att förmedla ett relevant och engagerande budskap som både berör och inspirerar. Likaså sätter vi pris på hur Mikael utmanar oss att spänna bågen, får oss att tänka nytt och sikta mot nya framgångar. Vi ser fram emot framtida samarbeten!

Maarja Edman, analysansvarig

Höga Kusten Destinationsutveckling AB
Skicka en icke-bindande förfrågan på Mikael Lindnord

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000
Mikael Lindnord
Mikael Lindnord

5 av 5 stjärnor

En berättelse om lika delar mod och hjärta, där verkligheten överträffar fantasin. Helt fantastiskt, värt att lyssna på varje dag.

Henrik Bunge, VD Björn Borg Visa alla referenser

Föreläsningsämnen med Mikael Lindnord