Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-02-blue
Skicka en oförpliktande förfrågan på Karin Frick

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vad har Usain Bolt, Nadal och Zlatan gemensamt? De har alla intervjuats av Karin Frick! Hon är sportankare, tidigare elitidrottare och sportstipendiat - med andra ord: hon kan sport. Karin Frick har varit programledare för flera stora idrottsevenemang och är en skicklig konferencier och moderator som du kan boka till alla möjliga sorters arrangemang!

Karin Frick har alltid haft ett stort idrottsintresse. Hon spelade tennis på elitnivå under många år och gjorde det så bra att hon fick ett stipendium för att åka iväg och spela på college i Miami. Som sportankare har hon lett bland annat herrarnas EM-kval och playoff i fotboll. Under sin karriär har Karin Frick dessutom hunnit intervjua stora idrottsstjärnor som Usain Bolt, Björn Borg, Rafael Nadal, Serena Williams och självaste Zlatan.

I över tio år har vi kunnat se och höra Karin Frick i olika sportsammanhang. Hon har jobbat under stora idrottsevenemang som handbolls-VM för både damer och herrar, EM, Wimbledon och franska öppna mästerskapen i tennis. År 2014 blev hon sportankare på Discovery Networks Sweden (Kanal 5, Kanal 9 och Eurosport), dit hon värvades efter många år på TV4.

När hon inte sportar eller är på jobbet reser Karin Frick runt till olika evenemang i landet. Hon har bland annat lett den direktsända Barncancergalan – det svenska humorpriset, samt varit konferencier och programledare för Sommarkväll i Gränna hamn.

Karin Frick är en mycket uppskattad konferencier och moderator som på ett proffsigt sätt kan hålla i alla sorters event för privatpersoner, företag och organisationer.

Foto: Martin Petersson

Visa föreläsningar med Karin Frick

    Evenemang med Karin Frick

    • Kontakta oss på Athenas för att boka och/eller för att få mer information om event med Karin Frick. Hon skräddarsyr gärna evenemangen efter dina önskemål och behov.
Skicka en oförpliktande förfrågan på Karin Frick

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Karin Frick