Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-06

Sportankare och skicklig moderator & konferencier

Karin Frick föreläsning

Karin Frick

Sportankare och programledare som intervjuat de flesta kända idrottsnamnen. Boka henne som konferencier eller moderator!

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en icke-bindande förfrågan på Karin Frick

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vad har Usain Bolt, Nadal och Zlatan gemensamt? De har alla intervjuats av Karin Frick! Hon är sportankare, tidigare elitidrottare och sportstipendiat - med andra ord: hon kan sport. Karin Frick har varit programledare för flera stora idrottsevenemang och är en skicklig konferencier och moderator som du kan boka till alla möjliga sorters arrangemang!

Karin Frick har alltid haft ett stort idrottsintresse. Hon spelade tennis på elitnivå under många år och gjorde det så bra att hon fick ett stipendium för att åka iväg och spela på college i Miami. Som sportankare har hon lett bland annat herrarnas EM-kval och playoff i fotboll. Under sin karriär har Karin Frick dessutom hunnit intervjua stora idrottsstjärnor som Usain Bolt, Björn Borg, Rafael Nadal, Serena Williams och självaste Zlatan.

I över tio år har vi kunnat se och höra Karin Frick i olika sportsammanhang. Hon har jobbat under stora idrottsevenemang som handbolls-VM för både damer och herrar, EM, Wimbledon och franska öppna mästerskapen i tennis. År 2014 blev hon sportankare på Discovery Networks Sweden (Kanal 5, Kanal 9 och Eurosport), dit hon värvades efter många år på TV4.

När hon inte sportar eller är på jobbet reser Karin Frick runt till olika evenemang i landet. Hon har bland annat lett den direktsända Barncancergalan – det svenska humorpriset, samt varit konferencier och programledare för Sommarkväll i Gränna hamn.

Karin Frick är en mycket uppskattad konferencier och moderator som på ett proffsigt sätt kan hålla i alla sorters event för privatpersoner, företag och organisationer.

Visa föreläsningar med Karin Frick

    Boka Karin Frick

    Evenemang med Karin Frick

    • Karin Frick är en uppskattad konferencier och moderator och har bland annat varit speaker på Swedish Open, Stockholm Open och Svaneholm Open i tennis, middagskonferencier för Idrottsgalan i Globen, konferencier på SM-finalerna i Innebandy, Linköpings Idrottsgala mm. Karin kan genom sin erfarenhet och sitt mycket omfattande kontaktnät inom sport, nöje, näringsliv och media skapa värde vid många olika typer av event.

Referenser

Karin agerade mycket professionellt och lyfte hela vår digitala sändning till en ny nivå. Karin fick våra deltagare att känna sig trygga i en miljö som var helt ny för dem.

Victor Agestam

PS Occasion
Skicka en icke-bindande förfrågan på Karin Frick

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Karin Frick