Laddar innehåll ...

Per Holknekt - Livsresenär, entreprenör, modeguru och brandingproffs

Per Holknekt

Livsresenär, entreprenör, modeguru och brandingproffs

Per Holknekt har gjort en livsresa som inte liknar någon annan. Han har varit en av världens bästa skateboardåkare, pluggat ekonomi och grundat Odd Molly. Han har också missbrukat bort sina framgångar, bott i en skogsdunge, sålt “Situation Stockholm” och rest sig igen. Per Holknekt föreläser utan PowerPoint och utan pretentioner. Han når ut till både företagare och individer när han talar om livet, branding och entreprenörskap. Boka en av landets mest inspirerande föreläsare!

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Per Holknekt har upplevt högre toppar och djupare dalar än de flesta. När skateboarden kom blev han en av världens bästa skateboardåkare. När han startade företag blev de några av våra mest älskade klädmärken – Svea och Odd Molly. Hyllningarna haglade och pengarna rasslade in. Samtidigt tog alkoholen ett allt starkare grepp om honom och en dag stod han där, pank och hemlös.

I dag är Per Holknekt tillbaka, starkare än någonsin, och delar öppet med sig av sina erfarenheter.

2014 utkom Per Holknekts självbiografi ”Per Holknekt 1960-2014”, där han berättar om de tvära kasten mellan att lyckas bygga upp fina saker bara för att, p.g.a. missbruk, rasera dem. I hans föreläsningar får du höra mer om detta och om hur det är att gång på gång resa sig igen och börja på ny kula. Han talar även om sitt entreprenörskap och hur det är att skapa såväl mode som varumärken som sticker ut och fångar människor. Det faktum att han inte glidit in till toppen av ett väletablerat familjeföretag, utan gång på gång själv skapat kända varumärken helt från grunden skvallrar om en enastående entreprenörförmåga.

Ibland svajar livet, ibland tappar man balansen och faller. Per Holknekt är ett levande bevis på att det går att ta sig upp igen. Han vill att publiken ska känna att “kan han, då kan jag” och ger inspiration till att lösa till synes omöjliga ekvationer.

Per Holknekt talar om livet, lärdomar och tekniker som stärker såväl jaget som laget. Både företagare och individer får verktyg till att göra förändring, riktig förändring som består. Boka en inspirerande föreläsning här hos Athenas!

    Per Holknekt föreläser om:

    • Livets framgångar, motgångar och om att resa sig så många gånger som det bara krävs
    • Inspiration och ”human hållbarhet”
    • Entreprenörskap och branding
Kunder som har upplevt föreläsningar med Per Holknekt

Ladda mer...

Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden