Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-01-blue

Förändra med humor och insikt

Eric Thyrell_Athenas_Föreläsare

Eric Thyrell

Upptäck Eric Thyrells unika förmåga att förbättra samarbete och öka arbetsglädjen i din organisation – med humor och energi inspirerar han till positiv förändring.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum

5 av 5 stjärnor

Eric Thyrell var en fantastisk föreläsare som avslutning på vår konferens! Med högt tempo, energi, entusiasm och engagemang gav han oss alla många användbara verktyg i vårt dagliga arbete. Han fick igång oss rejält med roliga övningar och många härliga skratt.

Lena Gardell, Ernst & Young Visa alla referenser

Därför ska du boka Eric Thyrell

 • Erics föreläsningar inspirerar åhörare att med mod och optimism möta förändringar och utmaningar
 • Med hjälp av humor och värme har Eric påverkat tusentals individer och organisationer, vilket visar hans förmåga att nå ut och göra skillnad.
 • Genom inspirerande berättelser och praktiska insikter hjälper Eric individer att hitta och tända sin inre glöd, vilket leder till ökad motivation och engagemang i deras arbete och liv.
Skicka en icke-bindande förfrågan på Eric Thyrell

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
About icon

Om Eric

Lecture icon

Föreläsningar

Video icon

Video

References icon

Referenser

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum

   

Eric Thyrell har under 18 år inspirerat över 2500 företag och organisationer med sina humorfyllda föreläsningar till att tänka nytt, nå sina mål och skapa förändring. Hans expertis i att förbättra samarbete och kommunikation, både internt och externt, gör hans föreläsningar till en ovärderlig resurs för varje organisation som strävar efter framgång.

Därför ska du boka Eric Thyrell

 • Erics föreläsningar inspirerar åhörare att med mod och optimism möta förändringar och utmaningar
 • Med hjälp av humor och värme har Eric påverkat tusentals individer och organisationer, vilket visar hans förmåga att nå ut och göra skillnad.
 • Genom inspirerande berättelser och praktiska insikter hjälper Eric individer att hitta och tända sin inre glöd, vilket leder till ökad motivation och engagemang i deras arbete och liv.

Vad skulle hända om ditt företag kunde omfamna förändringar med mod, hantera utmaningar med kreativitet och tända en inre glöd hos varje medarbetare? Det är precis vad en föreläsning med Eric Thyrell kan erbjuda. Genom att boka Eric Thyrell till ditt event, öppnar du dörren till inspirerande föreläsningar som inte bara underhåller, utan också förvandlar.

Eric Thyrell är en mästare på att leverera föreläsningar som är laddade med humor och insikter om hur man kan möta förändring och hantera utmaningar på ett konstruktivt sätt. Hans föreläsningar är fyllda av berättelser och exempel som inspirerar åhörarna att se möjligheter i varje svårighet och att hitta styrkan att våga tänka nytt.

Med sin unika kombination av humor och djupa kunskaper om samarbete och kommunikation, gör Eric varje föreläsning till en upplevelse som inte bara inspirerar utan även utrustar åhörarna med praktiska verktyg. Dessa verktyg är användbara för att skapa en mer harmonisk och produktiv arbetsmiljö, där arbetsglädje och effektiv konflikthantering är centrala delar.

Genom att boka en föreläsning med Eric investerar du i en upplevelse som kommer att resonera med dina medarbetare långt efter att eventet är över. Erics förmåga att skapa en känsla av gemenskap och motivation bland åhörarna gör honom till en idealisk föreläsare för företag och organisationer som vill uppnå en djupare förståelse för hur man navigerar i en ständigt föränderlig värld.

En Eric Thyrell föreläsning är inte bara en föreläsning – det är en resa mot större mod, kreativitet och samarbete, där varje medarbetare får chansen att upptäcka sin egen inre glöd och potential.

Visa föreläsningar med Eric Thyrell
Eric Thyrell föreläsning

Våga tänka stort

En föreläsning om att tänka nytt, hitta sin inre glöd och modet att möta förändring i en tid av utmaningar!

Vi lever i en värld som förändras och utvecklas i en rasande takt, kriser och utmaningar avlöser varandra på löpande band. Uttryck som: ”Om vi gör det vi alltid gjort, kommer vi få samma resultat vi alltid fått” stämmer inte längre. I en kraftigt ökad konkurrens på affärs och arbetsmarknaden, samt den snabba digitaliseringen och utvecklingen av ny teknik såsom AI, robotisering och blockkedjeteknik, måste vi våga tänka nytt, tänka större och vara mer öppna för snabba förändringar.

 • Eric Thyrell visar i den här föreläsningen hur vi kan lära oss att tänka nytt, att tänka större och vara mer öppna för förändringar.
 • Han ger oss nycklarna till hur vi kommer ur gamla tanke och beteendemönster, samt hur vi hanterar de rädslor som ofta är förknippade med förändring och utmaningar.
 • En förändring innebär inte alltid en förbättring, men en förbättring kräver alltid en förändring!

Den här föreläsningen ger dig verktyg, inspiration och några av de svar, som kan tända gnistan, och hålla lågan i organisationen brinnande!

Eric Thyrell föreläsning

Hör du i syne?!

En fartfylld föreläsning om samarbete, arbetsglädje konflikthantering och kommunikation i en enda rolig röra!

Forskning visar tydligt att kvalitén på våra sociala relationer, har en direkt koppling till vår hälsa, livslängd och hur lyckliga vi är. Äkta arbetsglädje bygger alltså till stor del på vår förmåga att bygga givande relationer, samt hur bra vi är på att samarbeta och kommunicera med varandra. En av utmaningarna med kommunikation, är att vi gärna kommunicerar med andra såsom vi själva föredrar att kommunicera, samt att vi tenderar att ha en intolerans och oförståelse för varandras olikheter. Detta skapar ofta onödiga konflikter och missförstånd.

I den här föreläsningen får du ta del av:

 • Konsten att samarbeta med folk som inte är som du.
 • Hur förebygger vi, samt löser konflikter på arbetsplatsen?
 • Hur ditt kroppsspråk och tonläge påverkar det du försöker säga.
 • Fem strategier för effektiva team och arbetsgrupper.

Eric Thyrell levererar en mycket humoristisk och lättsmält föreläsning med ett viktigt och allvarligt budskap. Hör du i syne?! är full med insikter, övningar, roliga historier och framförallt konkreta verktyg som deltagarna kan applicera i vardagen, direkt efter föreläsningen.

Eric Thyrell föreläsning

Konflikthantering i vardagen

Vår vardag är full av möten med andra människor. Ibland går det bättre, ibland kunde det ha gått smidigare och vissa gånger krockar det totalt. Hur kan vi undvika onödiga konflikter och missförstånd och hur kan vi komma oss igenom dem när de väl uppstår?

 • Eric Thyrell bjuder i den här föreläsningen på massor av tips och redskap till hur vi kan bli bättre kommunikatörer och konflikthanterare.
 • Vi lär känna konfliktens mekanismer och de fyra faktorer som påverkar den, vikten av att lyssna, hur man kan anpassa sitt bemötande efter motparten och mycket mer.
 • 70 % av alla konflikter är faktiskt på grund av missförstånd, så tänk hur mycket tid och energi vi kan spara ifall vi lär oss att kommunicera så andra förstår!

Föreläsningen “Konflikthantering i vardagen” är en högintensiv timma full av nycklar, ledtrådar och förhållningssätt som syftar till att förhindra och lösa energislukande vardagliga konflikter på arbetet och i privatlivet.

Eric Thyrell föreläsning

Att sälja med hjärtat!

En inspirerande och rolig föreläsning om försäljning, anpassad för de som har yrkesroller som i första hand kanske inte ser sig som säljare, såsom tekniker, kundservice, konsulter, hantverkare m.fl. Dagens kunder är mycket mer pålästa och ställer högre krav på service, kunnande och bemötande. En säljare idag måste förstå att försäljning handlar om att vägleda och hjälpa kunden att nå sina mål.

Att sälja är något vi alla gör dagligen och föreläsningen: Att sälja med hjärtat, tar på ett roligt sätt upp vanliga fördomar och rädslor runt försäljning, samt ger handfasta tips på hur vi bättre skapar en givande och långsiktig relation med kunderna. Föreläsning och konkreta strategier varvas med övningar för ökad försäljning och merförsäljning. Det bjuds även på målande historier man lätt känner igen sig i och som får lyssnarna motiverade och inspirerade.

 • Vanliga fördomar om säljare
 • Alla är vi säljare och alla kan sälja
 • Kunders olika kommunikationsstilar och hur vi bemöter dessa
 • Konsten att skapa merförsäljning utan att ”kränga”.
 • Förmågan att skapa win/win där båda parter känner sig som vinnare.
 • Hur överkommer vi vanliga rädslor som ofta begränsar oss I våra jobb?

Referenser

Eric var oerhört lyhörd till våra önskemål inför föreläsningen och levererade en fantastisk föreläsning med skärpa och​ ​humor. Han lyckades få alla medarbetare att bli aktiva deltagare i stället för passiva lyssnare.

Aleksander Mikarovski, Systembolaget

Systembolaget

Eric Thyrell var riktigt bra! Ett seriöst budskap framfört med ett lagom avvägt artisteri.

Lars Träff, Styrelseordförande, Ernst & Young

Ernst & Young

Eric Thyrell var en fantastisk föreläsare som avslutning på vår konferens! Med högt tempo, energi, entusiasm och engagemang gav han oss alla många användbara verktyg i vårt dagliga arbete. Han fick igång oss rejält med roliga övningar och många härliga skratt.

Lena Gardell, vd-assistent, Ernst & Young

Ernst & Young

Eric, din presentation gav oss inspiration och ny säljenergi varvat med flera goda skratt. Din interaktion med publiken är en vinnare i sådana här sammanhang.

Johannez Agrell, Deputy head team CMB, Nordea

Nordea

En bra och mycket rolig föreläsning. Eric uppfyllde våra förväntningar med råge; så under-hållande och rapp, men utan att för den skull tappa den röda tråden/budskapet som vi hade feedat in till Eric innan konferensen.

Sif Damberg

Assistent

Eric var ett lyft. Gav oss många goda skratt, ahaupplevelser samt eftertanke och reflektion. Han var oerhört fängslande och en positiv och rak person. Mycket engagerad

Ann-Sofie Holm

Hyresgästföreningen

Eric framförde en mycket underhållande och givande föreläsning om hur vi hör i syne.

Anita Kullinger

HSB MälarDalarna

Eric fångade vår uppmärksamhet från start, anpassade sig fint efter gruppen och förmedlade viktiga budskap med konkreta exempel som alla kunde ta till sig blandat med uppfriskande (och delvis frustrerande) trolleritrick. 5 av 5 stjärnor!

Närvårdsavdelning Ljusdal

Region Gävleborg

Tycker att det var en levande föreläsning trots att den var digital. Han var jätteduktig! Roligt också med trollerierna som smög sig in.

Administratör

Peab

Jättebra och motsvarade våra höga förväntningar!

Martin Funkerud

Kungsbacka kommun

Det var en bra mix på lättsamt, kul, djup och jag blev riktigt rörd!

Johanna Chaibi, Gruppchef

SEB Kort Bank AB

Eric Thyrell var en fantastisk föreläsare som bjöd på sig själv. Föreläsningen innehöll personliga och underhållande historier som applicerades på både livet och arbetslivet med viss allvarsamhet och humor. Han var lyhörd inför vår organisation och våra förväntningar. Det blev en väldigt lyckad avslutning på vår konferens med många skratt och en härlig stämning!

Sara Carlbom - Jurist

Energimarknadsinspektionen

Som kund vill man känna sig förstådd och trygg när man bokar en föreläsare. Människor ska inspireras och även ta med sig saker framåt i sin vardag. Då måste föreläsaren kommunicera på ett sätt som mottagaren förstår. Därför uppskattade jag särskilt två saker hos Eric: 1) Samtalen innan där vi kunde berätta om organisationen och också vilka ordval som motiverar resp riskerar att få motsatt effekt. 2) Intresset att vilja göra föreläsningen så bra som möjligt för just oss - att han lyssnade på det vi berättade men också kom in lite innan start så att han fick höra tonen i rummet. Det kändes väldigt tryggt. Vet också att gruppen uppskattade att han var ärlig och personlig i en fråga som ställdes från publiken. Det skapade en fin relation.

Annette Strömberg, Marknadschef

Klarahill AB

Föreläsaren uppfyllde förväntningarna att det skulle vara roligt, men dessutom var det känslosamt så att folk fick både skratta och fälla en tår. Många tänkvärda saker levererades.

Försvarsmakten

Bättre än förväntat, och då hade jag höga förväntningar från start! Alla i organisationen tyckte den var hur bra som helst!! Eric är verkligen skicklig i det han gör och engagerar på ett bra sätt, en föreläsning som innehöll allt och lite till och som dröjer sig kvar... med ett leende!

Cecilia von Krusenstierna

Borlänge kommun, centrala elevhälsan

Eric fick äran att kicka igång denna konferens och det var 100% rätt val av föreläsare och ämne. Vi är så nöjda och kommer garanterat rekommendera honom för fler kunder.

Linn Neij

NOY ERA
Skicka en icke-bindande förfrågan på Eric Thyrell

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000
Eric Thyrell
Eric Thyrell

5 av 5 stjärnor

Eric Thyrell var en fantastisk föreläsare som avslutning på vår konferens! Med högt tempo, energi, entusiasm och engagemang gav han oss alla många användbara verktyg i vårt dagliga arbete. Han fick igång oss rejält med roliga övningar och många härliga skratt.

Lena Gardell, Ernst & Young Visa alla referenser

Föreläsningsämnen med Eric Thyrell