Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter

Våra talare är också tillgängliga för evenemang online. Ta kontakt med oss för att få veta mer.

profile-cover-generic-05

Expert på lednings- och strategifrågor inom näringslivet.

Karin Berggren

Karin Berggren

Sedan 1988 har Karin Berggren verkat som konsult och ägnat sig åt strategi- och ledningsfrågor. På sitt CV har hon många lyckosamma förändringsarbeten som lett till ökad tillväxt för berörda företag.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en icke-bindande förfrågan på Karin Berggren

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Hur förändring kan leda till framgång

För att en organisation ska fungera smärtfritt krävs det att de som sitter högst upp, det vill säga ledningen fungerar på ett bra sätt. Karins expertis är att genomföra förändringsarbeten i ledningsgrupper samt själv vara med under processen med sina huvudkompetenser beteende, organisationsfrågor och ledarskap som främsta verktyg. Detta är ett arbete som hon ägnat sig framgångsrikt åt ända sedan 1988. På en föreläsning med Karin behandlas frågor som hur man bygger ett bra team, hur man hanterar förändringsprocesser, hur man talar om ”elefanten i rummet” och hur framtidens organisation kommer att fungera.

Därför ska du boka en föreläsning med Karin Berggren

  • Inom näringslivet är förändring ofta viktig, men också svår att genomföra. Här får ni nycklar som hjälper er genomföra ett positivt förändringsarbete.
  • Hur gör man för att utveckla ett framgångsrikt och högpresterande team? Vilka är fällorna man ska undvika och vilka är framgångsfaktorerna? Karin berättar under sin föreläsning om hur man bygger fantastiska team.
  • Hur kan vi göra varandra bättre på arbetsplatsen? Vilka beteenden hjälper våra medarbetare och vilka stjälper dem? Karin är expert på mänskliga beteenden och lär er hur ni formar en positiv arbetsplats.

Karin Berggren är verkligen inte ny inom sitt område. Ända sedan 1988 har hon arbetat med att leda framgångsrika förändringsprocesser inom näringslivet, något som både har skett i Sverige och internationellt. Hon har också arbetat med att utveckla ledare och ledningsgruppen genom att få dem att förstå det ömsesidiga ansvaret runt strategiska vägval, ett arbete som även blivit uppmärksammat internationellt.
Vidare har hon skapat en helt ny metod som främst tillämpas när ledning och ledningsgrupper ska organisera sin styrning i tvärfunktionella system. Metoden bygger på de tre faktorerna snabbhet, flexibilitet och transparens och skapar ett proaktivt arbetssätt.

Under sin karriär har Karin också hunnit pröva vingarna som spelutvecklare genom att ta fram spelet ”Hur skulle du säga?” som används för att stärka kommunikationen i arbetsgruppen. Det gör man genom att behandla fenomenet ”elefanten i rummet”, det vill säga genom att ta upp frågeställningar som kan vara obekväma. Spelet har vunnit stor framgång och används nu världen över av en rad olika målgrupper.

Under en föreläsning med Karin får ni ta del av kunskap från en person med en enorm erfarenhet inom förändringsarbete och mänskliga beteenden. Föreläsningen kan sedan hjälpa er att bygga ett starkare team eller att genomföra ert eget förändringsarbete på ett smidigare sätt.

Vill du att Karin ska komma till er och föreläsa eller utbilda? Hör av dig till oss på Athenas redan idag!

Visa föreläsningar med Karin Berggren
KARIN BERGGREN FÖRELÄSNING

Lyckas med ert förändringsarbetet och nå framgång!

Här är några av de områden som Karin gärna föreläser om:

  • Att utveckla högpresterande team – nycklar till framgång.
  • Elefanten i rummet – konsten att prata om det som det faktiskt handlar om.
  • Hur lyckas med att leda förändring – fällor och framgång
  • Framtidens organisation är en organism!
  • Hur kan vi göra varandra bättre? En inspirationsföresläsning kring mänskligt beteende och samarbete

Karin skräddarsyr gärna ämne och innehåll efter kundernas behov!

Skicka en icke-bindande förfrågan på Karin Berggren

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Karin Berggren