Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-06

Vikten av en stark värdegrund för att få bättre resultat och välmående medarbetare

Mia Hultman föreläsning

Mia Hultman

En av Sveriges främsta och mest erfarna experter inom förändrings- och värderingsfrågor.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum

5 av 5 stjärnor

Härlig och inspirerande!

Susanne Svensson - Rektor, Eslövs kommun Visa alla referenser
Skicka en icke-bindande förfrågan på Mia Hultman

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Mia Hultman är en av Sveriges främsta experter inom värderings- och förändringsprocesser. Med positivitet, engagemang och en hel hög med kunskaper förmedlar hon sina budskap på ett motiverande sätt för att hjälpa er bygga en stark värdegrund - antingen specifikt i din ledarroll eller som hela arbetsplatsen betraktad. Mia Hultman kopplar samman en stark värdegrund till bättre resultat och vinster. Boka en spännande Mia Hultman föreläsning här! 

Mia Hultman har flera utbildningar i bagaget som kommunikatör, pedagog och inom teamutbildning för att nämna några. 2009 debuterade hon med boken ”En värdefull bok” och har sedan även skrivit böckerna ”En värdefull ledare” och den senaste ”En värdefull medarbetare”. 

Mia Hultman är i grunden sjuksköterska, men lusten att jobba med och påverka människor på andra sätt blev för stark. 1991 blev hon egenföretagare och då fick hon för första gången chansen att på riktigt arbeta med människor, värderingar och förändring. Det har hon gjort sedan dess, inom näringslivet och offentliga sektorn såväl som inom idrottsvärlden. Idag kan du boka en Mia Hultman föreläsning för att själva inspireras och motiveras till positiv förändring i grunden!

En Mia Hultman föreläsning ger dig:

 • En av Sveriges främsta experter med över 20 års erfarenhet av frågor som rör värderingar, förändringar och organisationsstrukturer
 • Kunskap om vad en stark värderingskultur kan leda till för hela din organisation eller ditt personliga ledarskap
 • En engagerande, motiverande och inspirerande föreläsning där Mia guidar er till förändring som leder till bättre resultat

I sina föreläsningar mixar Mia Hultman mellan personliga erfarenheter och professionella råd för att komma åt den där känslan av igenkänning och förståelse. Hon bjuder in er att själva tänka över och reflektera kring era egna värderingar, och vad ni kan göra för att förändra dessa på ett positivt sätt. Mia Hultman har bl.a föreläst för Systembolaget, Björn Borg, HSB, SJ, Adidas, Arbetsmiljöverket och SATS, m.fl.

Boka en spännande och utvecklande Mia Hultman föreläsning här hos oss på Athenas!

Foto: Elise Kulmala

Visa föreläsningar med Mia Hultman

  Mia Hultman föreläsning

  Koden till framgång – en föreläsning om en stark värderingskultur

  • Mias föreläsning ”Koden till framgång” tar upp kopplingen mellan en stabil värdegrund och ett starkt varumärke. Hon belyser den interna kraften som finns att hämta från en verksamhet med levande värderingar, hur man tar fram och arbetar med sin värdegrund och om den direkta kopplingen till de ekonomiska vinster det ger.
  • Föreläsningen ger inspirationen och förståelsen som krävs för att ta sina värderingar ”från papper till hjärtat”!

  Mia Hultman föreläsning

  Ett värdefullt ledarskap

  • Föreläsningen utforskar inte bara en verksamhets värderingar, utan framförallt hur du i rollen som ledare kan använda dem för att skapa kraft och samhörighet. En ledare ska driva sin verksamhet mot vinst och finansiell framgång, men ett bra ledarskap innebär så mycket mer och ett bra ledarskap börjar med dig.
  • Föreläsningen handlar bland annat om JAG:et – hur du rustar dig i din roll som ledare, hur du hittar trygghet och tydlighet i ditt ledarskap och verktyg som bygger på de komponenter och kompetenser du redan besitter för att bli din bästa ledare.
  • Du får byggstenarna för att bygga en stadig ledarplattform som får dig att växa inte bara som person, utan också som en värdefull ledare.

  Mia Hultman föreläsning

  Ett värdefullt medarbetarskap

  • Föreläsningen ett värdefull medarbetarskap utforskar mer än bara en verksamhets värderingar, vilka de är och den kraft de har att få medarbetare att kunna agera själva.
  • Kärnan i föreläsningen handlar om hur värderingar och ansvarstagande skapar utrymme för utveckling. Med tankeverktyg, insikter och förståelse skapas enorma möjligheter till förändring, allt grundas i medarbetarskapet.

  Mia Hultman föreläsning

  FÖRändring

  • Det sägs att det enda som är konstant är förändring. En stor förändring kan ibland kännas liten, och en liten förändring kan ibland kännas stor.
  • Oavsett storlek är det samma huvudnycklar som låser upp framgången. Mia berättar om vikten av intentionen, visionen och verksamhetens gemensamma värderingar i en förändringsprocess.
  • Verktygen vi kan ta med oss ger möjligheten att rusta förändringen till att lyckas varje gång – då är det inte bara förändring som blir konstant utan även förbättring!

Referenser

Härlig och inspirerande!

Susanne Svensson, Rektor Eslövs kommun

Eslövs kommun
Skicka en icke-bindande förfrågan på Mia Hultman

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000
Mia Hultman
Mia Hultman

5 av 5 stjärnor

Härlig och inspirerande!

Susanne Svensson - Rektor, Eslövs kommun Visa alla referenser

Föreläsningsämnen med Mia Hultman