Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-05

Vikten av en stark värderingskultur för att få bättre resultat och välmående medarbetare

Mia Hultman

Mia Hultman

En av Sveriges främsta och mest erfarna experter inom förändringsfrågor och värderingskultur.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum

5 av 5 stjärnor

Härlig och inspirerande!

Susanne Svensson - Rektor, Eslövs kommun Visa alla referenser
Skicka en icke-bindande förfrågan på Mia Hultman

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Mia Hultman är en av de mest eftertraktade och respekterade experterna på att bygga och forma värderingskulturer. Under sin karriär har hon bevisat vilken otrolig skillnad en förändring i synsätt kan ge, både internt och externt.

Därför ska du boka Mia Hultman

 • Hon är en av Sveriges främsta experter med över 20 års erfarenhet av frågor som rör värderingar, förändringar och organisationsstrukturer
 • Ni får kunskap om vad en stark värderingskultur kan leda till för hela er organisation eller ditt personliga ledarskap
 • Mia bjuder på en engagerande, motiverande och inspirerande föreläsning där hon guidar er till förändring som leder till bättre resultat

Att Mia Hultman fått smeknamnet ”Värderingars Rockstar” är ingen överraskning. Resultaten kan ses hos kunder som Systembolaget, NorthVolt, HSB, SJ, Adidas, Arbetsmiljöverket och internationella banker.

Mia föreläser, faciliterar verksamheter och organisationer, myndigheter och intressegrupper. Förmågan att forma osäkerhet till trygghet, likgiltighet till engagemang och rädsla till nyfikenhet är en av talangerna som Mia för med sig och lär ut. Mia tar vara på existerande kompetens, lockar till att söka nya möjligheter och förvandla kunskap till handling.

I mer än 20 år har Mia hjälpt sina kunder att nå mål, förändra förutsättningar långsiktigt och hitta resurser som ofta inte tagits vara på. Som coach och facilitator leder Mia vägen och finns med kontinuerligt som stöd. Den kunskap och erfarenhet som hon ansamlat har hon även valt att dela med sig av i tre böcker om ledarskap, medarbetarskap och värderingskulturer. ”En värdefull bok”, ”En värdefull ledare” och den senaste ”En värdefull medarbetare”.

I dag kan du boka en Mia Hultman föreläsning för att själva inspireras och motiveras till positiv förändring i grunden!

I sina föreläsningar mixar Mia Hultman mellan personliga erfarenheter och professionella råd för att komma åt den där känslan av igenkänning och förståelse. Hon bjuder in er att själva tänka över och reflektera kring era egna värderingar, och vad ni kan göra för att förändra dessa på ett positivt sätt.

Boka en spännande och utvecklande Mia Hultman föreläsning här hos oss på Athenas!

Foto: Jonas Olsson

Visa föreläsningar med Mia Hultman

  Mia Hultman föreläsning

  Koden till framgång – en föreläsning om en stark värderingskultur

  • Mias föreläsning ”Koden till framgång” tar upp kopplingen mellan en stabil värdegrund och ett starkt varumärke. Hon belyser den interna kraften som finns att hämta från en verksamhet med levande värderingar, hur man tar fram och arbetar med sin värdegrund och om den direkta kopplingen till de ekonomiska vinster det ger.
  • Föreläsningen ger inspirationen och förståelsen som krävs för att ta sina värderingar ”från papper till hjärtat”!

  Mia Hultman föreläsning

  Ett värdefullt ledarskap

  • Föreläsningen utforskar inte bara en verksamhets värderingar, utan framförallt hur du i rollen som ledare kan använda dem för att skapa kraft och samhörighet. En ledare ska driva sin verksamhet mot vinst och finansiell framgång, men ett bra ledarskap innebär så mycket mer och ett bra ledarskap börjar med dig.
  • Föreläsningen handlar bland annat om JAG:et – hur du rustar dig i din roll som ledare, hur du hittar trygghet och tydlighet i ditt ledarskap och verktyg som bygger på de komponenter och kompetenser du redan besitter för att bli din bästa ledare.
  • Du får byggstenarna för att bygga en stadig ledarplattform som får dig att växa inte bara som person, utan också som en värdefull ledare.

  Mia Hultman föreläsning

  Ett värdefullt medarbetarskap

  • Föreläsningen ett värdefull medarbetarskap utforskar mer än bara en verksamhets värderingar, vilka de är och den kraft de har att få medarbetare att kunna agera själva.
  • Kärnan i föreläsningen handlar om hur värderingar och ansvarstagande skapar utrymme för utveckling. Med tankeverktyg, insikter och förståelse skapas enorma möjligheter till förändring, allt grundas i medarbetarskapet.

  Mia Hultman föreläsning

  FÖRändring

  • Det sägs att det enda som är konstant är förändring. En stor förändring kan ibland kännas liten, och en liten förändring kan ibland kännas stor.
  • Oavsett storlek är det samma huvudnycklar som låser upp framgången. Mia berättar om vikten av intentionen, visionen och verksamhetens gemensamma värderingar i en förändringsprocess.
  • Verktygen vi kan ta med oss ger möjligheten att rusta förändringen till att lyckas varje gång – då är det inte bara förändring som blir konstant utan även förbättring!

Referenser

Härlig och inspirerande!

Susanne Svensson, Rektor Eslövs kommun

Eslövs kommun

Mycket väl genomfört med föreläsning och workshop, inspirerande och en energiboost.

Torbjörn Carlreus

AME Högsby kommun

Mias medverkan på vår ledardag var verkligen uppskattad. Upplägget med föreläsning varvat med interaktion och övningar inspirerade till många nya tankar och gav verkligen mycket energi. Hon lyckades också på ett väldigt bra sätt koppla sina generella erfarenheter till just vår verksamhet där vi befinner oss här och nu.

Jonas Abrahamsson, CEO

Swedavia Airports

Det finns mycket jag vill lyfta med Mia. Hon är påläst och väl förberedd. Hon är seriös och högprofessionell, men inte formell. Hon är dynamisk, karismatisk och väldigt engagerande. Hon är en skicklig talare, hon har humor och hon är en inkännande och pedagogisk facilitator. Det är uppenbart att Mia har ett brinnande intresse för människor i kombination med en genuin passion för att bygga starka, sunda och effektiva företag och organisationer.

Jennifer McShane, Generalsekreterare

Min Stora Dag
Skicka en icke-bindande förfrågan på Mia Hultman

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000
Mia Hultman
Mia Hultman

5 av 5 stjärnor

Härlig och inspirerande!

Susanne Svensson - Rektor, Eslövs kommun Visa alla referenser

Föreläsningsämnen med Mia Hultman