Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-06
Skicka en oförpliktande förfrågan på Mona Riabacke

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

De beslut vi fattar är många gånger direkt avgörande för hur väl vi lyckas nå de mål vi har satt upp. Vi sitter alla på makten att fatta bra beslut och med förhållandevis små medel kan vi dessutom göra det bättre. Boka en föreläsning med Mona Riabacke hos oss på Athenas för att få reda på mer!

Mona Riabacke är fil. dr. i beslutsfattande och har tillsammans med sin man, Ari Riabacke, skrivit boken ”Beslutspyramiden – stegen till klokare beslut”. Hon tillhör forskarlaget Decide Research Group vid Stockholms Universitet och har som konsult tidigare jobbat med beslutsstödslösningar. Idag är Mona Riabacke verksam som konsult, rådgivare, forskare och talare.

Den komplexa och snabbt föränderliga värld vi lever i idag ställer allt högre krav på vår förmåga att fatta beslut i såväl affärsvärlden som i livet i stort. Valmöjligheterna är oändliga, informationsmängden enorm och osäkerheten stor. Våra hjärnors utveckling har dock inte alls hängt med i detta tempo, vilket gör att vi ibland känner oss osäkra.

Många hoppas och tror att mer information löser ”problemet”, men fullt så enkelt är det tyvärr inte. Många lider också av ”informationsövervikt” och precis som att vi inte mår bra av att äta okontrollerat med godsaker så får alltför mycket information oss att må och prestera sämre. Hälften så mycket är ofta dubbelt så bra. Du kan höra mer om detta – och mycket annat – i en föreläsning med Mona Riabacke. Du hittar henne hos oss på Athenas – hör gärna av dig!

Visa föreläsningar med Mona Riabacke

    Det moderna beslutsfattandet

    • Vi fattar dagligen tusentals beslut i en värld där hjulen snurrar allt snabbare, en värld där vi har obegränsat med teknik och floder av information till förfogande. Samtidigt har våra hjärnor inte utvecklats nämnvärt på 30 000 år. Sammantaget skapar det osäkerhet och ofta låter vi därför känslan avgöra när viktiga beslut ska fattas, vilket inte alltid är det bästa.
    • Idag lider också många av “informationsövervikt”, vi får i oss en hel del tomma informationskalorier och får allt svårare att fatta beslut baserat på rätt information. Precis som att vi inte mår bra av att äta okontrollerat med godsaker så får alltför mycket information oss att må och prestera sämre.
Skicka en oförpliktande förfrågan på Mona Riabacke

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Mona Riabacke