Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Våra talare är också tillgängliga för evenemang online. Ta kontakt med oss för att få veta mer.

profile-cover-generic-01-blue

Ett proffs inom kommunikation som både inspirerar och motiverar dig till förändring

Antoni Lacinai föreläsning - Kommunikation och effektiva möten

Antoni Lacinai

Med glädje, motivation och hög energi föreläser mötesexperten Antoni Lacinai om hur vi kan förbättra vår kommunikation

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Antoni Lacinai

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Antoni Lacinai har som vision att du och din organisation ska få bättre resultat. Oavsett om ni vill förbättra medarbetarskapet, ledarskapet, presentationerna eller samarbetet kan han bidra till effektiv utveckling i rätt riktning. Detta gör han genom att följa tre principer: god kommunikation, tydlig målsättning och hög motivation med fokus på mål och möten. Boka Antoni Lacinai för att få uppleva en inspirerande föreläsning eller en av Sveriges bästa moderatorer!

Därför ska du boka en Antoni Lacinai föreläsning:

 • Boka ett riktigt proffs inom kommunikation som både inspirerar och motiverar dig/er till förändring!
 • Hans föreläsningar har hjälpt människor alltifrån chefspositioner, till individer eller grupper privat!
 • Hans glädje och energi på scen går inte att ta miste på, och det är definitivt smittande!

Antoni Lacinai föreläser om hur människor i arbetslivet kan bli bättre på att leda, sälja och samarbeta. Han har i över 25 år letat fram nycklarna för hur en god kommunikation på arbetsplatsen leder till en ökad motivation och arbetsglädje vilket ger ett bättre resultat i organisationen.

Antoni Lacinai har föreläst och modererat professionellt sedan 2006. Han är utbildad marknadsekonom vid IHM Business School. Han jobbade med försäljning och marknadsföring inom IT- och telekombranschen, bland annat åtta år på Ericsson, innan han startade eget. Många fler utbildningar har följt, och i dag kan Antoni Lacinai även kalla sig mental tränare, certifierad NLP-practitioner och ACC-coach. Han har skrivit flera böcker, är en flitigt anlitad föreläsare och en av Sveriges bästa moderatorer.

En Antoni Lacinai föreläsning kännetecknas av hög energi och tydliga, konkreta tips. Han talar om hur vi kan kommunicera smartare för att få en roligare, mer effektiv och produktiv arbetsplats. God kommunikation krävs nämligen för att varje möte, konferens eller presentation ska få önskat resultat.

Välj mellan en energiinjektion i form av en kick-off, en inspirerande föreläsning eller gå i djupet med en utbildning på 1-3 heldagar. Du kan även boka Antoni Lacinai som proffsig moderator till ditt nästa evenemang!

Boka en Antoni Lacinai föreläsning här hos oss på Athenas!

Visa föreläsningar med Antoni Lacinai

  Antoni Lacinai föreläsning

  Virtuella möten – Hur du leder möten på distans

  • Virtuella möten blir allt vanligare i dag. Ofta sitter mötesdeltagarna på olika orter, kanske till och med i olika länder i olika tidszoner, vilket har blivit ett växande problem i organisationer. Vi vet helt enkelt inte hur vi på ska leda den här typen av möten på ett bra sätt.
  • Under denna Antoni Lacinai föreläsning förklarar han hur du kan göra virtuella möten minst lika givande som fysiska möten. Han tar upp likheter och skillnader mellan de olika mötesformerna, vilka delar från de fysiska mötena som bör tas med in i den virtuella världen och vad vi måste lära oss från början. Fokus ligger inte på hur du hanterar ett specifikt tekniskt system, utan på ledarskapet och konsten att leda virtuella möten.
  • Föreläsningen består av tre olika delar:
   – Viktigt att tänka på oavsett mötesform
   – Viktigt att tänka på oavsett teknisk lösning
   – Olika generella tips till tekniska lösningar
  • Målgrupp: mötesledare och -deltagare i virtuella möten

  Antoni Lacinai föreläsning

  Kommunikation – Arbetsglädje – Resultat

  • Kan du låta bli att kommunicera? Kan du verkligen säga vad du menar? Spelar första intrycket någon roll? Är det bättre att vara intresserad än intressant? Gör dina ord egentligen någon skillnad och hur är det med ditt kroppsspråk?
  • Det här är en Antoni Lacinai föreläsning till alla som vill bli bättre på att leda, sälja och samarbeta, och som vill få konkreta tips och insikter om mänsklig kommunikation. Antoni Lacinai bjuder på till synes enkla, men effektiva sanningar om hur kommunikationen påverkar arbetsglädjen och prestationen hos varje medarbetare.
  • Boka en inspirerande Antoni Lacinai föreläsning som skräddarsys efter dina önskemål och behov!
  • Målgrupp: chefer, säljare, talare, team, mötesledare – alla som vill lära sig uppnå goda resultat med bra kommunikation.

  Antoni Lacinai föreläsning

  MÅL. Sätt dem. Nå dem. Ha kul på vägen.

  • Visste du att en säljare som mår bra säljer 37 % mer? Och att du med rätt målsättning kan prestera 15-30 % bättre?
  • I den här föreläsningen berättar Antoni Lacinai om vilka olika sorters mål det finns, vilka som är bäst för just dig och din verksamhet och varför de är det. Han benar även ut skillnaden på visioner, strategier, önskemål och mål och ger exempel på när det är dags för vilket.
  • Boka en inspirerande Antoni Lacinai föreläsning där du får verktygen till att sätta upp kraftfulla mål, väcka motivation och undvika de vanligaste team-fällorna!
  • Målgrupp: individer eller grupper, privat eller på jobbet – alla som vill uppnå sina mål.

  Antoni Lacinai föreläsning

  Kurs: Framgångsrika kundsamtal – säljteknik för säljare

  • Hur viktigt är det första intrycket? Vad säger ditt kroppsspråk, egentligen? Vad är en “elevator pitch” och hur får man till en sådan?
  • I den här utbildningen svarar Antoni Lacinai på dessa frågor och många fler. Du får insikt i hur svårt kommunikation kan vara, men hur enkelt det är att lyckas bara man vet hur man gör. Du får med dig konkreta tips om hur du skapar ett förtroende, ett kundåtagande och i slutändan ett framgångsrikt kundsamtal.
  • Målgrupp: kundservice och säljare
   Längd: 1-3 dagar

  Moderator

  • Antoni Lacinai är en mycket erfaren och uppskattad moderator och är även författare till boken “Moderera mera”. Genom grundlig research ser han till att alltid vara mycket väl förberedd och kan med väl valda frågor och stor kunskap om ämnet skapa rätt atmosfär för tillfället. Med Antoni Lacinai som moderator kan du vara säker på att ditt evenemang är i goda händer!
Skicka en oförpliktande förfrågan på Antoni Lacinai

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Antoni Lacinai