Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-01-blue

Ett proffs inom kommunikation som både inspirerar och motiverar dig till förändring

Antoni Lacinai_Föreläsning_Athenas

Antoni Lacinai

Med glädje, motivation och hög energi föreläser Antoni Lacinai om hur vi kan förbättra vår kommunikation på våra arbetsplatser.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en icke-bindande förfrågan på Antoni Lacinai

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Antoni Lacinai är kommunikationsexpert med fokus på Ledarskap, Arbetsglädje och Kundbemötande. Under mer än 25 års tid har han letat och hittat 20 nycklar för en god kommunikation på arbetsplatsen, tre kommunikativa superkrafter, en helt ny målmodell och en formel för motivation. Förutom att föreläsa och moderera coachar Antoni sina kunder som vill bli bättre på att kommunicera i både det digitala och det fysiska rummet.

Antoni är ofta intervjuad i tidningar, poddar och TV. Han har skrivit mer än ett dussin böcker om kommunikation och är krönikor i flera ledarskapsmagasin.

Boka Antoni Lacinai för att få uppleva en inspirerande föreläsning eller en av Sveriges bästa moderatorer!

Därför ska du boka en Antoni Lacinai föreläsning:

 • Boka ett riktigt proffs inom kommunikation som både inspirerar och motiverar dig/er till förändring!
 • Hans föreläsningar har hjälpt människor både på chefsnivå och på avdelningarna.
 • Hans glädje och energi på scen går inte att ta miste på, och det är definitivt smittande!

Antoni har en lång bakgrund i näringslivet, med olika ledande befattningar försäljning och marknadsföring som grund, inom IT- och telekombranschen, bland annat åtta år på Ericsson, innan han startade eget. Många fler utbildningar har följt, och i dag kan Antoni Lacinai även kalla sig mental tränare, certifierad NLP-practitioner och ACC-coach.

En Antoni Lacinai föreläsning kännetecknas av hög energi och är fylld av tydliga och konkreta tips. Han talar om hur vi kan kommunicera smartare för att få en roligare, mer effektiv och produktiv arbetsplats. God kommunikation krävs nämligen för att varje möte, konferens eller presentation ska få önskat resultat.

Välj mellan en energiinjektion i form av en kick-off, en inspirerande föreläsning eller gå i djupet med en utbildning på 1-3 heldagar. Du kan även boka Antoni Lacinai som proffsig moderator till ditt nästa evenemang!

Boka en Antoni Lacinai föreläsning här hos oss på Athenas!

Visa föreläsningar med Antoni Lacinai

  Antoni Lacinai föreläsning

  Mer arbetsglädje – hur kommunikation, arbetsglädje och resultat hänger ihop

  • Kan du låta bli att kommunicera? Kan du verkligen säga vad du menar? Spelar första intrycket någon roll? Är det bättre att vara intresserad än intressant? Gör dina ord egentligen någon skillnad och hur är det med ditt kroppsspråk?
  • Det här är en föreläsning till alla som vill bli bättre på att leda, sälja och samarbeta, och som vill få konkreta tips och insikter om mänsklig kommunikation. Antoni Lacinai bjuder på till synes enkla, men effektiva sanningar om hur kommunikationen påverkar arbetsglädjen och prestationen hos varje medarbetare.
  • Boka en inspirerande Antoni Lacinai föreläsning som skräddarsys efter dina önskemål och behov!
  • Målgrupp: chefer, säljare, talare, team, mötesledare – alla som vill lära sig uppnå goda resultat med bra kommunikation.

  Antoni Lacinai föreläsning

  Virtuella möten – Hur du leder möten på distans

  • Virtuella möten blir allt vanligare i dag. Ofta sitter mötesdeltagarna på olika orter, kanske till och med i olika länder i olika tidszoner, vilket har blivit ett växande problem i organisationer. Vi vet helt enkelt inte hur vi på ska leda den här typen av möten på ett bra sätt.
  • Under denna Antoni Lacinai föreläsning förklarar han hur du kan göra virtuella möten minst lika givande som fysiska möten. Han tar upp likheter och skillnader mellan de olika mötesformerna, vilka delar från de fysiska mötena som bör tas med in i den virtuella världen och vad vi måste lära oss från början. Fokus ligger inte på hur du hanterar ett specifikt tekniskt system, utan på ledarskapet och konsten att leda virtuella möten.
  • Föreläsningen består av tre olika delar:
   – Viktigt att tänka på oavsett mötesform
   – Viktigt att tänka på oavsett teknisk lösning
   – Olika generella tips till tekniska lösningar
  • Målgrupp: mötesledare och -deltagare i virtuella möten

  Antoni Lacinai föreläsning

  Kundbemötande i världsklass

  Om du ger riktigt bra kundservice kommer du att snabbt få två typer av kunder, som skiljer sig helt från när någon ger ett riktigt dåligt bemötande

  I den här föreläsningen visar Antoni på bra och mindre bra exempel på kundbemötande, vad som skiljer bemötande och kundupplevelser åt och hur du kan göra för att ge kundbemötande i världsklass.  Du får också reda på hur du kan jobba med proaktiv kundservice istället för bara reaktiv kundservice. 

  Antoni Lacinai föreläsning

  MÅL. Sätt dem. Nå dem. Ha kul på vägen.

  • Visste du att en säljare som mår bra säljer 37 % mer? Och att du med rätt målsättning kan prestera 15-30 % bättre?
  • I den här föreläsningen berättar Antoni Lacinai om vilka olika sorters mål det finns, vilka som är bäst för just dig och din verksamhet och varför de är det. Han benar även ut skillnaden på visioner, strategier, önskemål och mål och ger exempel på när det är dags för vilket.
  • Boka en inspirerande Antoni Lacinai föreläsning där du får verktygen till att sätta upp kraftfulla mål, väcka motivation och undvika de vanligaste team-fällorna!
  • Målgrupp: individer eller grupper, privat eller på jobbet – alla som vill uppnå sina mål.

  Antoni Lacinai föreläsning

  Moderator

  • Antoni Lacinai är en mycket erfaren och uppskattad moderator och är även författare till boken “Moderera mera”. Genom grundlig research ser han till att alltid vara mycket väl förberedd och kan med väl valda frågor och stor kunskap om ämnet skapa rätt atmosfär för tillfället. Med Antoni Lacinai som moderator kan du vara säker på att ditt evenemang är i goda händer!
Skicka en icke-bindande förfrågan på Antoni Lacinai

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Antoni Lacinai