Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-02-blue
Micke Darmell - Expert på möteskultur och härvaro i dagens informationssamhälle

Micke Darmell

Expert på möteskultur och härvaro i dagens informationssamhälle

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Micke Darmell

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Micke Darmell är en av Sveriges ledande talare inom möteskultur och kommunikation. Många av oss har för lite tid, men vad använder vi egentligen vår tid till? Är det sociala medier? Ineffektiva möten? Micke Darmell har en tes: oavsett om du är chef, ledare, kollega, vän, förälder eller kärlekspartner, så kommer du att lyckas om du har förmågan att vara härvarande.

Micke Darmell är utbildad sjukskötare med över 20 års erfarenhet av att föreläsa, och är idag en av Sveriges mest populära talare. Med sin bakgrund i vården och med ett stort intresse för hur vår hjärna fungerar, kan han få oss att börja fundera över vad vi faktiskt vill lägga vår tid på.

När både privat- och arbetslivet flyttas allt mer till nätet, suddas också gränserna ut. Vi kan vara i kontakt med vem som helst, när som helst, och sköta våra ärenden när det passar oss bäst. Detta öppnar för många möjligheter, men också för potentiella problem. När vi är på jobbet tänker vi på familjen, och när vi är hemma svarar vi på jobbmejl och planerar nästa möte, med resultatet att vi inte är helt närvarande – eller härvarande – någonstans. Kan vi verkligen vara effektiva om vi är på flera ställen samtidigt?

Den ständiga uppkopplingen gör det svårare att vara härvarande, vilket påverkar vår förmåga att arbeta i grupp. Vi sitter i möte en stor del av vår arbetstid, och frånvarande deltagare kan göra så att teameffekten uteblir. En inspirerande föreläsning med Micke Darmell ger oss redskap till att vara härvarande, få mer ut av tiden och bli mer effektiva på jobbet.

Visa föreläsningar med Micke Darmell

  Trött på dåliga möten?

  • Vi tillbringar en fjärdedel av vår arbetstid i möten, men ändå är det väldigt få som har utbildning eller kunskap i hur man håller ett bra möte.
  • Tusentals arbetstimmar och miljarder kronor går förlorade i ineffektiva möten varje år – så låt Micke Darmell inspirera till mer effektiva möten!

  Uppkopplad eller avkopplad?

  • Vi tillbringar i genomsnitt ca 17 minuter med fokus på våra barn och ca 75 minuter på Facebook. Var det så vi ville ha det? Är det verkligen tidsbrist vi har?
  • Micke Darmell ger oss redskapen för att distribuera tiden som vi vill, och vara mer närvarande så vi får mer ut av den.
  • Föreläsningen kan också ges som en föreställning tillsammans med en av Sveriges bästa sångerskor, Anette Herrmann.
Skicka en oförpliktande förfrågan på Micke Darmell

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Micke Darmell