Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-01-blue

Skapa en bättre intern möteskultur och en sund digital arbetsmiljö

Petra Kyllerman föreläsning

Micke Darmell

Micke Darmell är prisad expert på möteskultur, intern kommunikation och närvaro i en ständigt uppkopplad samtid.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum

Därför ska du boka en Micke Darmell föreläsning

 • Sluta slösa tid och lär dig hålla möten som ger effekt.
 • Skapa engagemang och delaktighet hos mötesdeltagarna.
 • Så levandegörs era mål och värderingar i mötena.
 • Micke Darmell delar med sig av flera verktyg som hjälper din organisation att nå bättre resultat.
Skicka en icke-bindande förfrågan på Micke Darmell

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Micke Darmell är en av Sveriges ledande talare inom möteskultur och kommunikation. Många av oss har för lite tid, men vad använder vi egentligen vår tid till? Är det sociala medier eller ineffektiva möten? Micke Darmell har en tes: oavsett om du är chef, ledare, kollega, vän, förälder eller kärlekspartner, så kommer du att lyckas om du har förmågan att vara närvarande. Boka en inspirerande Micke Darmell föreläsning här!

Därför ska du boka en Micke Darmell föreläsning

 • Sluta slösa tid och lär dig hålla möten som ger effekt.
 • Skapa engagemang och delaktighet hos mötesdeltagarna.
 • Så levandegörs era mål och värderingar i mötena.
 • Micke Darmell delar med sig av flera verktyg som hjälper din organisation att nå bättre resultat.

Micke Darmell är utbildad sjukskötare med över 20 års erfarenhet av att föreläsa, och är idag en av Sveriges ledande experter och föreläsare inom möteskultur och kan bidra positivt till din organisations utveckling. I sina föreläsningar delar Micke med sig av flera verktyg som hjälper din organisation att nå bättre resultat.

Med sin bakgrund i vården och med ett stort intresse för människan och hur vår hjärna fungerar, kan han få oss att börja fundera över vad vi faktiskt vill lägga vår tid på.

När vi är på jobbet tänker vi på familjen, och när vi är hemma svarar vi på jobbmejl och planerar nästa möte, med resultatet att vi inte är helt närvarande – eller härvarande – någonstans. Kan vi verkligen vara effektiva om vi är på flera ställen samtidigt?

Den ständiga uppkopplingen gör det svårare att vara närvarande, vilket påverkar vår förmåga att arbeta i grupp. Vi sitter i möte en stor del av vår arbetstid, tusentals arbetstimmar och miljarder kronor går förlorade i ineffektiva möten varje år – så låt Micke Darmell ge oss både redskap till att vara närvarande, få mer ut av tiden, bli mer effektiva på jobbet och inspirera till en medveten möteskultur med mer effektiva möten!

I februari tilldelades Micke Darmell Narrenpriset 2020, eventbranschens största individuella pris som årligen delas ut till en person i branschen som gjort skillnad och visat prov på särskild utvecklingspotential inom sitt arbets-område för att ständigt möta branschens utmaningar. Bland tidigare vinnare hittas Mia Törnblom, Hans Rosling, Björn Andersson.

Läs motiveringen nedan:
”Han var med och grundade en av Sveriges första eventbyråer och har sedan dess verkat för bättre möten i stort och smått. Som Sveriges mötesevangelist nummer ett med sällan skådat engagemang och tydlighet verkar han för och predikar en förbättrad möteskultur där företag, kommuner och regioner tjänat miljontals kronor på att anamma hans goda ambitioner. Han är också en prisad och uppskattad talare och moderator. Digitalisering och anpassning till utveckling i stort är vardag för honom. Få personer i Sverige har bidragit till att utveckla möten mer än denne karismatiske personlighet”.

Micke har över 30 års erfarenhet från mötesbranschen, där han arbetat med allt från att vara mötesproducent för stora möten och kongresser, till att själv stå på scenen som föreläsare, programledare och moderator. Boka en Micke Darmell föreläsning hos Athenas!

Foto: Petra Kyllerman

Visa föreläsningar med Micke Darmell

  Micke Darmell föreläsning

  Bättre möten  – om konsten att leda bättre och effektivare möten

  • Vi tillbringar i snitt 30% av all arbetstid i möten och om du är chef eller ledare kommer du att tillbringa 25 år av ditt arbetsliv i möten.
  • Trots detta är det få som har en enda timmes utbildning i ämnet. Det betyder att tusentals arbetstimmar och miljarder kronor går förlorade i ineffektiva möten varje år – så låt Micke Darmell inspirera till en medveten möteskultur och mer effektiva möten!
  • I denna föreläsning får du konkreta tips, råd och fakta om möteskulturer, framgångsfaktorer som utmärker bra möten och nycklar till att frigöra tid.

  Micke Darmell föreläsning

  Uppkopplad eller avkopplad? – om konsten att verka i en uppkopplad värld

  • Jobbmail, Facebook-notifikationer och nyhetsflashar…Vi tillbringar i genomsnitt ca 17 minuter med fokus på våra barn och ca 75 minuter på Facebook. Var det så vi ville ha det? Är det verkligen tidsbrist vi har?
  • I en ständigt uppkopplad samtid pockar världen hela tiden på vår uppmärksamhet. Samtidigt är förmågan att vara mentalt närvarande en av de egenskaper vi uppskattar allra mest hos våra medmänniskor.
  • Alla fördelar som kommit med den uppkopplade livsstilen känner vi alla redan till – det är nu dags att lära oss hantera dess negativa konsekvenser. Micke Darmell ger oss redskapen för att distribuera tiden som vi vill, så vi får mer ut av den. Han levererar inga moralkakor utan berättar hur vi kan vara mer närvarande och därigenom få bättre relationer.
  • Föreläsningen kan också ges som en föreställning tillsammans med en musiker.

  Micke Darmell föreläsning

  Stoppa tiden – från tidsoptimist till tidsalkemist

  • Sedan 2007 har produktiviteten fallit, trots explosionen av ny teknik. Samtidigt jobbar vi som har arbete allt mer övertid. Ohälsa och stressrelaterade sjukdomar ökar.
  • På individnivå kan det vara svårt att hantera alla olika pushar och notiser och samtidigt behålla fokus på vår omedelbara omgivning och dem runt oss.
  • Ta del av en föreläsning som ger er chansen att reflektera kring vad som skapar värde. Både i organisationen och i privatlivet. Föreläsningen ger alla en möjlighet att tänka över förhållningssättet till tid.
  • Denna föreläsning med Micke Darmell är en uppföljare till Uppkopplad eller Avkopplad som sätter fokus på tiden istället för våra digitala plattformar.

  Micke Darmell föreläsning

  Moderatoruppdrag

  • Boka Micke Darmell som moderator till ditt nästa event! Med 30 års erfarenhet inom området har Micke Darmell arbetat både som moderator, programledare och konferencier.
  • Hans erfarenhet ger honom kunskap kring hur ett bra möte skapas och en trygghet för de medverkande på scenen som skapar en avslappnad stämning hos publiken.
  • Micke Darmells gedigna erfarenhet av hundratals event gör att han passar bra in på både stora event och mindre möten.

Referenser

Micke skapade en föreläsning som stämde in på våra behov om att utveckla mötesstrukturen. Han är en mycket klok och erfaren föreläsare som nådde hela gruppen på ett bra sätt. Alla var nöjda!

P. Lobjerg, koordinator

Nacka kommun
Skicka en icke-bindande förfrågan på Micke Darmell

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Micke Darmell